Loading...

Zorgverzekering Nieuwstadt Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar moet een zorgverzekering hebben. In november en december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Nieuwstadt. Veel gekozen partijen zijn Achmea, OHRA, FBTO, CZ, Menzis. In 2023 is de basisdekking aangepast. Het is niet onverstandig om het huidige contract er nog eens bij te pakken. Past deze actuele zorgverzekering bij jouw situatie? Met behulp van de innovatieve zorgvergelijker kan je vandaag nog, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Zo selecteer je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies aanvullende zekerheden zoals manuele therapie of mindfulness. Het overstappen is echt zo gepiept.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder gedoe
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een goede zorgverzekering is soms niet eenvoudig. Feiten zoals Verzekeringsplicht en Aanvullende zorgverzekering komen veelvuldig voorbij. En er zijn tientallen polissen, van Besured of inTwente tot bijv. HEMA en Zilveren Kruis. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een goede polis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Door gebruik te maken van deze zorgvergelijker achterhaal je vlug en probleemloos een betrouwbare verzekering die in lijn is met jouw zorgwensen. Problemen? Op deze website tref je nuttige specificaties met betrekking tot de collectieve zorgverzekering, naturapolis, basisverzekering, aanvullende verzekering, restitutiepolis. Je kunt hier ook terecht voor Musselkanaal zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Nieuwstadt? De tarieven van de basisverzekeringen variëren regelmatig, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Om die reden zijn grote besparingen mogelijk. De laagste premie is afhankelijk van veel factoren. De vergoeding komt tot stand door mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Door de vergelijk module – met handige zoekfuncties – check jij gelijk welke partij de laagste premie vraagt. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Nog meer besparen op de verzekeringen? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €885). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als HEMA, Promovendum, Anderzorg, Nationale Nederlanden betreft vaak een natura- of budgetpolis. Er is dan vaak sprake van je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-nieuwstadt


Populaire zorgpolis in Nieuwstadt?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet je met veel zaken rekening houden. In Nederland kennen we allerlei assuradeurs die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Liessel afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Wellicht een verzekering van Univé, United Consumers, Zilveren kruis, Bewuzt. Op deze site lees je meer over veel besproken begrippen die extra belangrijk zijn. Aan de hand van deze hulp zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten verschilt niet per verzekeraar. Wel fluctueren de zorgadressen waar je het volledige bedrag krijgt. Via een restitutieverzekering kies je zelf je ziekenhuizen/zorginstellingen voor aandoeningen als Decubitus of Fijt, echter ook Open been en Tetanus. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kan je naar alleen de aangesloten ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf betaalt als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 bedraagt dit €385. Je kunt kiezen voor het vrijwillige eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €200 (maximaal €500). Jouw “win” is een minder hoge premie. Over gezondheid niet te klagen, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Denk er eens rustig over na. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Afgezien van de basisverzekering kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Opties: een extra dekking voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, tandarts, brillen en lenzen. Gebruik je ook veelvoudig extra aanvullende zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is van je werkgever, je gemeente (Echt-Susteren) of wellicht een opleiding. Jouw “win” is een voordelige premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Doorgaans liggen de prijzen hoger dan normaal. Sommige collectieve pakketten matchen niet standaard met je specifieke zorgwensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Nieuwstadt?
Vandaag beginnen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Dan kan je naar een verzekeringskantoor in Nieuwstadt of rondom deze plaats. Echter, het kan nog sneller en nog effectiever op internet. Hier check jij de stappen die je doorloopt.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €685).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 750).
 6. Kies de dekking voor fysiotherapie (dit kan zijn 12 per jaar).
 7. Selecteer de gewenste vergoeding betreft brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (denk aan bijv. ZorgDirect afsluiten) en regel je overstap via internet.

Wat wordt er allemaal vergoed in Nieuwstadt?

Het basispakket betaalt allerlei zorgkosten in Nieuwstadt. Op die manier worden kosten gedekt van onder andere Medicijnen, Bloedonderzoek, Medisch specialist, Ziekenhuis. Maar denk ook aan Logopedie, Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging, Ergotherapie. Controleer de polisvoorwaarden van jouw actuele verzekeraar om te zien wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Hierna lees jij enkele gebruikelijke zorgverleners in de provincie Limburg.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter probeert iets te doen, doet een basisonderzoek, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Jouw bezoek aan de huisarts in Nieuwstadt wordt betaald vanuit de basispakketten. Je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een ziekenhuisopname? Je basisverzekering staat hiervoor garant. Wel betaal je eigen risico. Goed om te weten: controleer goed of jouw assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Limburg. Is er geen contract? Het komt regelmatig voor dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Nieuwstadt. Wat betaalt mijn verzekeraar? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit de basispolis. Uitzonderingen zijn: jeugd tot de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies in dat geval een aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Nieuwstadt? Contactlenzen en brillen worden niet gedekt uit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische noodzaak of speciale hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €70 per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Nieuwstadt moet een contract hebben afgesloten met jouw assuradeur. Er zijn nog meerdere zorginstanties in de buurt van Echt-Susteren. Onder andere: ergotherapie, diëtetiek, podotherapie, kraamzorg of haptonomie, psychologische zorg, audicien, plastische chirurgie, stoppen met roken. De tegemoetkomingen lopen sterk uiteen bij HEMA of Univé. Controleer de afspraken van de verzekering om te zien waar je recht op hebt. Of lees direct alles over Dekking Gebitsreiniging.

Verzekeringskantoor in Nieuwstadt

Heb jij het liefst een persoonlijke afspraak ten aanzien van een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Nieuwstadt. Ook bekend als een assurantieadviseur. Hij of zij begeleidt jou m.b.t. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De specialist inventariseert je privé-situatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel €200 per jaar opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Nieuwstadt