Loading...

Zorgverzekering Nieuwpoort Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Ieder jaar kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Nieuwpoort. Denk bijvoorbeeld aan VGZ, OHRA, Achmea, CZ, Menzis. In 2022 verandert er weer het een en ander. Het is niet zo gek om de verzekering van dit jaar goed door te nemen. Past jouw geldende zorgverzekering nog met jouw situatie? Geholpen door de innovatieve zorgvergelijker mag ook jij rap en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor vind jij de beste dekking voor de laagste prijs! Selecteer je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en regel je aanvullende verzekeringen als bijv. beweegzorg + orthodontie. Overstappen van polis is razendsnel afgewerkt.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een passende zorgverzekering is redelijk ingewikkeld. Aspecten zoals Betalingsachterstand + Zorgverzekeringsfonds zal je moeten overwegen. Ze ontvangen je graag als klant, van Zorg en Zekerheid of Pro Life tot o.a. CZdirect en UMC Zorgverzekering. Hoe ontdek ik een goedkope verzekering? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Middels deze zorgvergelijker tref je direct en makkelijk een geschikte verzekering die spoort met de behoeften. Problemen? Op deze pagina tref jij handige informatie ten aanzien van eigen risico, naturapolis, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, restitutiepolis. Lees ook alles over Mussel zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Nieuwpoort? De premies van de basisverzekeringen fluctueren vaak, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Door een prijsvergelijking kan je al gauw een paar euro besparen. Wat de scherpste premie is, verschilt per persoon. Het tarief hangt o.a. af van eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Via de zorgvergelijker – met uitgebreide functies – tref je binnen enkele minuten welke organisatie voor jou het meest voordelig is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot januari 2022. Meer voordeel behalen op de ziektekosten? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €685). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als Promovendum, Nationale Nederlanden, HEMA, Besured is meestal wel een budget- of naturapolis. Je hebt te maken met minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-nieuwpoort


Betrouwbare zorgpolis in Nieuwpoort?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. We onderscheiden veel verschillende verzekeraars die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – wellicht overstappen en zorgpolis Lieshout afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Dat kan zijn een polis van United Consumers, Bewuzt, Interpolis, Zilveren kruis. Hierna ontdek je cruciale aspecten waar je zeker op moet letten. Met behulp van deze hulp zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering maak je de keuze voor een restitutie- of naturapolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is overal hetzelfde. Wel variëren de zorgadressen waar je complete dekking hebt. Aan de hand van een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere ziekenhuizen/zorginstellingen voor onder andere Achromatopsie of Frühsommer Meningo Encephalitis, echter ook Ouderverstotingssyndroom en Preoccupatie. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kun je terecht bij alleen de aangesloten zorgverleners. Een restitutiepolis is duurder.


2. Kies het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je zelf moet betalen wanneer je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2022 is dat €385. Sommigen kiezen het vrijwillige eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €300 (maximaal €500). Het voordeel is lagere maandlasten. Voel jij je vitaal, en kan je een hoog risico veroorloven? Denk er eens rustig over na. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Naast de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Veel gekozen: een extra verzekering voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, medische hulp buitenland, tandarts. Gebruik je ook veelvoudig een bepaald type zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via de baas, je gemeente (Molenwaard) of via een school. Jouw “win” is een mooie korting op de polis (doorgaans max. 10 procent korting). Doorgaans liggen de prijzen hoger dan normaal. De collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je unieke behoeftes voor zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Nieuwpoort?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In dit geval vraag je advies van een verzekeringskantoor in Nieuwpoort of in een omliggende plaats. Maar geen tijd? Dan kan dit ook nu en simpeler via internet. Hier spot je een handig stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Geef je wens door voor fysiotherapie behandelingen (bijvoorbeeld zes keer).
 7. Bepaal een vergoeding voor brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (dat kan zijn Zorg en Zekerheid afsluiten) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Nieuwpoort?

De basispolis compenseert de meeste zorgkosten in Nieuwpoort. Daarmee staat de verzekeraar garant voor onder andere Bloedonderzoek, Medisch specialist, Medicijnen, Ziekenhuis en Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg, Verloskundige zorg. Controleer de condities van jouw huidige polis en controleer wat precies vergoed wordt, en met welke eigen risico. Hieronder lees je een aantal populaire zorgverleners in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter probeert iets te doen, trekt een conclusie, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Nieuwpoort wordt betaald vanuit de basispakketten. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Te maken met een behandeling in het ziekenhuis? De basispolis staat hiervoor garant. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: inventariseer of je verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is er geen contract? Je kunt in de situatie terecht komen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Nieuwpoort. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt uit de basisverzekering. Dat gaat niet op voor jeugd tot de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Maak dan een keus voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Nieuwpoort? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische noodzaak of speciale hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €35 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis betaalt maximaal 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Nieuwpoort is dan wel genoodzaakt een contract met de partij waar jij verzekerd bent. Daarnaast zijn er een aantal verschillende types zorg in en rondom Molenwaard. Onder andere: diëtetiek, podotherapie, ergotherapie, kraamzorg maar ook stoppen met roken, psychologische zorg, plastische chirurgie, haptonomie, apotheek. De financiële compensaties lopen sterk uiteen bij Interpolis en ZorgDirect. Controleer de condities van de polis voor de actuele vergoedingen. Of lees direct alles over Dekking Gebitsprothese volledig.

Verzekeringskantoor in Nieuwpoort

Houd jij van persoonlijk contact rondom je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Nieuwpoort. In de volksmond: een assurantieadviseur. Deze persoon adviseert jou inzake verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De deskundige bekijkt je privé-situatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult levert soms wel meer dan €250 op. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Nieuwpoort