Loading...

Zorgverzekering Nieuwkuijk Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland moet een zorgverzekering hebben. Rond november tot en met december kan je overstappen van zorgverzekering in Nieuwkuijk. Populaire keuzes zijn Achmea, FBTO, Menzis, OHRA, VGZ. Ook in 2022 is de basisdekking aangepast. Het is niet zo gek om het huidige contract er nog eens bij te pakken. Past de bestaande polis bij jouw situatie? Geholpen door de innovatieve zorgvergelijker mag ook jij vandaag nog, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende spot jij een goede verzekering voor een goede prijs. Kies het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende zekerheden als bijv. homeopathie / epilatie. De overstap is binnen mum van tijd afgehandeld.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Zonder kosten overstappen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een zorgverzekering op maat is soms lastig. Termen als Zorgverzekering of Wet BIG zijn voor velen onmisbaar. Er zijn talloos veel assuranten, van Besured of Kiemer tot aan HEMA en United Consumers. Hoe ontdek ik een aantrekkelijke verzekering? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Dankzij deze zorgvergelijker bekijk je direct en ongecompliceerd een geschikte verzekering die aansluit op je zorgbehoefte. Problemen? Op deze website lees jij praktische adviezen met betrekking tot de aanvullende verzekering, eigen risico, naturapolis, basisverzekering, collectieve zorgverzekering. Lees ook alles over Muiderberg zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Nieuwkuijk? De kosten van de basisverzekeringen fluctueren regelmatig, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Om die reden kun je al veel besparen. De voordeligste polis is niet voor iedereen hetzelfde. Het tarief wordt bepaald door eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Aan de hand van de zorgvergelijker – met handige zoekfuncties – spot jij binnen enkele minuten welke organisatie in jouw geval het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot eind januari 2022. Meer voordeel behalen op jouw zorgpolis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €785). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Anderzorg, HEMA, Nationale Nederlanden, Besured betreft vaak een budgetpolis of naturapolis. Er is dan vaak sprake van minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-nieuwkuijk


De beste zorgpolis in Nieuwkuijk?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt terecht bij allerlei assuradeurs met verschillende polissen. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is geschikt? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Lienden afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Bijvoorbeeld die van United Consumers, Interpolis, Univé, Zilveren kruis. Op deze pagina bekijk je cruciale onderdelen die jou verder op weg helpen. Met deze info wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutie- of natura verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel fluctueren zaken als ziekenhuizen waar je heen kunt. Dankzij een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgverleners voor o.a. Asperger-syndroom of Facio-scapulo-humerale dystrofie, en tevens voor bijv. PDD-NOS en Taaislijmziekte. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kan je naar enkel de deelnemende zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf “meebetaalt” als je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2022 ligt dit op €385. Een optie is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €300 (niet meer dan €500). Het voordeel is een lagere premie. Gebruik je weinig zorg, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Neem het eens in overweging. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Naast het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Denk aan een extra polis voor medische hulp buitenland, tandarts, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Maak je veelvuldig gebruik van een bepaald type zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Laat je dan altijd voorlichten of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via je job, jouw gemeente (Heusden) of via een hogeschool / universiteit. Het voordeel is dan korting op jouw zorgverzekering (korting van 5-10%). In de regel ben je helemaal niet goedkoper uit. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw wensen m.b.t. zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Nieuwkuijk?
Nu aftrappen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in Nieuwkuijk of in deze buurt. Handig: het kan nog sneller en simpeler online. Onderstaand bekijk jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een natura- of restitutiepolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (€ 1000 of meer vergoed).
 6. Neem een besluit over fysiotherapie behandelingen (o.a. zes keer).
 7. Neem besluit over de dekking voor brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (dat kan zijn VGZ afsluiten) en stap direct online over.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Nieuwkuijk?

Jouw basisverzekering betaalt veel zorgkosten in Nieuwkuijk. Op die manier worden kosten gedekt van zaken als Ziekenhuis, Huisarts, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer. Maar denk ook aan Gehandicaptenzorg, Ergotherapie, Verloskundige zorg, Logopedie. Lees de polisvoorwaarden van je actuele verzekeraar om te zien wat precies vergoed wordt, en of je ook eigen risico moet betalen. Scroll verder, daar tref jij een aantal veel voorkomende zorgverleners in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen wanneer je ergens mee zit. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, doet een basisonderzoek, en verwijst je eventueel door. Gebruik van jouw huisarts in Nieuwkuijk wordt vergoed uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een verblijft in ziekenhuizen? Jouw basiszorgverzekering zal hiervoor zorgen. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Noemenswaardig: check even of je assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dat niet het geval? Het kan voorkomen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Nieuwkuijk. Hoe zit het met de dekking? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via de basispolis. Dat gaat niet op voor jeugd tot de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Selecteer dan unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Nieuwkuijk? De kosten voor brillen en lenzen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medisch belang of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €55 per jaar tot €500 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Nieuwkuijk moet wel een contract hebben met je verzekeraar. Er zijn nog allerlei zorginstanties in de gemeente Heusden. Neem nou diëtetiek, logopedie, podotherapie, kraamzorg en psychologische zorg, haptonomie, apotheek, stoppen met roken, audicien. De financiële compensaties lopen sterk uiteen bij De Friesland of Univé. Bestudeer de condities van de verzekering om te zien waar je recht op hebt. Of raadpleeg onze pagina over Dekking Fysiotherapie vanaf 18 jaar.

Verzekeringskantoor in Nieuwkuijk

Heb jij het liefst een persoonlijke afspraak omtrent een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Nieuwkuijk. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij zoekt alle uit rondom hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De deskundige inventariseert je privé-situatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Jarenlange ervaring.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Nieuwkuijk