Loading...

Zorgverzekering Nieuwkoop Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf half november tot eind december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Nieuwkoop. Denk bijvoorbeeld aan VGZ, FBTO, Achmea, Menzis, OHRA. Ook in 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het loont dus om jouw huidige polis goed door te nemen. Klopt jouw huidige polis bij jouw situatie? Aan de hand van een slimme zorgvergelijker kan men nu, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor selecteer jij een goede verzekering voor een goede prijs. Kies de hoogte van het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies optioneel voor aanvullende modules als bijv. kraamzorg plus fysiotherapie. Het overstappen is binnen 5 minuten afgehandeld.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Hulp bij overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een goede zorgverzekering is tamelijk frustrerend. Feiten zoals Eerstelijns zorg en Zorgverzekeringskaart zijn voor velen onmisbaar. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Besured of ONVZ tot aan HEMA en ZieZo. Hoe ontdek ik een aantrekkelijke verzekering? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Aan de hand van deze zorgvergelijker bekijk je vlug en gemakkelijk een duidelijke verzekering die matcht met alle zorgwensen. Kom je er niet uit? Hier check je praktische specificaties met betrekking tot de eigen risico, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, basisverzekering, restitutiepolis. Bekijk ook meer info over Muiden zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Nieuwkoop? De tarieven van de basisverzekeringen fluctueren enorm, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Zo kun je al veel besparen. Wat nu de laagste premie is, is afhankelijk van veel factoren. De hoogte van de premie wordt bepaald door mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Middels de zorgvergelijker – met handige zoekfuncties – bekijk jij gelijk welke aanbieder de laagste premie vraagt. Overstappen kan van 12 november 2021tot maximaal eind januari 2022. Lagere prijzen regelen op je polis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €685). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Nationale Nederlanden, HEMA, Promovendum, Anderzorg is in veel gevallen een natura- of budgetpolis. Een negatief aspects hiervan is: dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-nieuwkoop


Populaire zorgpolis in Nieuwkoop?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet je met veel zaken rekening houden. Er zijn talloze aanbieders met verschillende polissen. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijv. overstappen en zorgpolis Liempde afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Bijvoorbeeld die van United Consumers, Bewuzt, Zilveren kruis, Interpolis. Op deze site ontdek je enkele variabelen die van belang zijn. Via deze informatie kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutiepolis en een naturapolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen identiek. Wel verschillen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je heen kunt. D.m.v. een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgaanbieders voor aandoeningen als Athetose of Hondsdolheid, maar ook Maagbloeding en Psychotrauma. Dit heet vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kun je terecht bij alleen de aangesloten zorgverleners. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf bijdraagt als je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2022 ligt dit op €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (max €500). De reden hiervoor is een lagere premie. Heb je niet vaak wat, en beschik je over voldoende spaargeld? Overweeg het gerust. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Veel gekozen: een extra verzekering voor fysiotherapie, tandarts, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen. Maak je veel gebruik van specialistische zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: van je werkgever, je gemeente (Nieuwkoop) of soms een opleiding. Het voordeel is een lagere premie (doorgaans max. 10 procent korting). In de praktijk is het helemaal niet gunstig. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw wensen m.b.t. zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Nieuwkoop?
Direct beginnen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In deze situatie is er een verzekeringskantoor in Nieuwkoop of ergens in de buurt. Let op: je doet dit veel rapper en simpeler via internet. Hierna bekijk je onze handige stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor restitutie- of naturapolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (100% vergoed tot € 500).
 6. Kies de module behandelingen voor fysiotherapie (bijvoorbeeld achttien per jaar).
 7. Neem besluit over de gewenste vergoeding betreft brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (een optie is Univé afsluiten) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Nieuwkoop?

Jouw basispakket dekt een groot deel van de zorgkosten in Nieuwkoop. Hiermee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor zaken als Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Medicijnen, Medisch specialist. Maar denk ook aan Wijkverpleging, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg. Inventariseer de voorwaarden van de huidige verzekering en zie meteen wat de verzekeraar betaalt, en met welke eigen risico. Verderop tref je een paar populaire zorginstellingen in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt vast wat er loos is, en kan je verwijzen naar een expert. Een consult bij de huisarts in Nieuwkoop wordt vergoed uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een ziekenhuisopname? Je basisverzekering betaalt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Let op: check even of je verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Zuid-Holland. Behoort dat niet tot de opties? Het komt regelmatig voor dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Nieuwkoop. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed uit de basisverzekering. Altijd wel voor: mensen onder de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Nieuwkoop? Jouw bril en/of lenzen worden niet betaald uit de basispolis. Enige uitzondering is een medische indicatie of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van een paar tientjes per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis vergoedt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Nieuwkoop zal wel een contract moeten hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Daarnaast zijn er allerlei verschillende types zorg in de regio Nieuwkoop. Onder andere: kraamzorg, podotherapie, diëtetiek, logopedie en stoppen met roken, apotheek, audicien, plastische chirurgie, haptonomie. De financiële compensaties wisselen nogal bij C4Me of Zilveren Kruis. Raadpleeg de dekking van jouw polis om te zien waar je recht op hebt. Of navigeer rechtstreeks naar Dekking Fysiotherapie.

Verzekeringskantoor in Nieuwkoop

Heb jij het liefst persoonlijk contact inzake de zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Nieuwkoop. In de volksmond: een assurantieadviseur. Deze persoon zoekt alle uit t.a.v. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De specialist controleert jouw persoonlijke situatie, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Nieuwkoop