Loading...

Zorgverzekering Nieuwerkerk Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. In november en december kan je switchen van zorgverzekering in Nieuwerkerk. Denk bijvoorbeeld aan CZ, OHRA, Achmea, VGZ, Menzis. Ook in 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet onverstandig om jouw lopende verzekering eens kritisch te bekijken. Past de huidige zorgverzekering met jouw omstandigheden? Via onze innovatieve zorgvergelijker kan jij direct, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende vind jij de beste dekking voor de laagste prijs! Kies het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende modules als bijv. acupunctuur + huidbehandelingen. Het overstappen is binnen 5 minuten geregeld.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Handige overstapservice
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een zorgverzekering die bij jou past is soms niet makkelijk. Feiten zoals Zorgpas + Eerstelijns zorg zal je moeten overwegen. Ze ontvangen je graag als klant, van De Amersfoortse of OZF tot o.a. CZdirect en VGZ. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een gewoon goede verzekeringspolis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Door gebruik te maken van onze zorgvergelijker tref je snel en gemakkelijk een voordelige verzekering die past bij jouw wensen. Is het lastig? Op zorgverzekeringcentrum.nl bekijk je makkelijke informatie aangaande de naturapolis, restitutiepolis, eigen risico, basisverzekering, collectieve zorgverzekering. Bekijk ook meer info over Mook zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Nieuwerkerk? De premies van de basisverzekeringen wisselen doorgaans, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Hierdoor kan je al gauw een paar euro besparen. Wat de voordeligste verzekering is is niet voor iedereen hetzelfde. De vergoeding komt tot stand door type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Aan de hand van de zorgvergelijker – met bruikbare filters – zoek jij binnen enkele minuten welke verzekering in jouw geval het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot maximaal eind januari 2023. Meer voordeel behalen op jouw zorgpolis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €885). Let op: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Promovendum, HEMA, Nationale Nederlanden, Besured is in de regel een natura- of budgetpolis. Een negatief aspects hiervan is: dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-nieuwerkerk


Veel gekozen zorgpolis in Nieuwerkerk?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Je hebt keuze uit enorm veel maatschappijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Leveroy afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Denk aan een polis van United Consumers, Interpolis, Zilveren kruis, Univé. Op deze site ontdek je enkele variabelen die van belang zijn. Met behulp van deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen gelijk. Wel schommelen de zorgverleners waar je terecht kunt. Via een restitutieverzekering kun je naar alle zorgverleners voor bijvoorbeeld Bloemkooloor of Kaalheid, maar ook Lalofobie en Witte vloed. Dit heet vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kan je naar enkel de deelnemende zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je zelf moet betalen zodra je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 is het ER €385. Optioneel is een vrijwillig hoger eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €300 (maximaal €500). Het voordeel is een betaalbare verzekering. Gebruik je weinig zorg, en beschik je over voldoende spaargeld? Overweeg het gerust. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Naast de basispolis bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Mogelijkheden: een extra dekking voor medische hulp buitenland, brillen en lenzen, fysiotherapie, tandarts. Gebruik je ook veelvoudig specialistische zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Duik dan even in de materie of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: van je werkgever, een gemeente (Schouwen-Duiveland) of mogelijk een hogeschool / universiteit. Jouw “win” is korting op de premie (max 10% op de basisverzekering). In de praktijk is het helemaal niet gunstig. De collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je unieke behoeftes voor zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Nieuwerkerk?
Gelijk starten met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Dan bezoek je een verzekeringskantoor in Nieuwerkerk of ergens in de buurt. Let op: dat kan natuurlijk ook direct en duidelijker via het internet. Onderstaand tref jij een handig stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor restitutie- of naturapolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Bepaal fysiotherapie behandelingen (dit kan zijn achttien stuks per jaar).
 7. Beslis over de dekking aangaande lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijv. Promovendum afsluiten) en de overstap is online snel rond.

Welke kosten worden er vergoed in Nieuwerkerk?

Jouw basisverzekering betaalt veel voorkomende zorgkosten in Nieuwerkerk. Daarmee worden kosten gedekt van zaken als Medicijnen, Medisch specialist, Ziekenhuis, Bloedonderzoek en Dieetadvies, Revalidatiezorg, Wijkverpleging, Gehandicaptenzorg. Bekijk de algemene voorwaarden van de huidige dekking en controleer wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke condities dit geldt. Verderop tref jij een aantal algemene zorgaanbieders in de provincie Zeeland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor de meest gangbare klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, bepaalt wat er aan de hand is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Nieuwerkerk wordt betaald vanuit de basispakketten. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een ziekenhuisopname? Je basisverzekering betaalt dit. Wel betaal je eigen risico. Noemenswaardig: verifieer of jouw verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Zeeland. Wordt dat een lastig verhaal? Het is mogelijk dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Nieuwerkerk. Wordt dit ook vergoed? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt uit de basispolis. Uitzonderingen zijn: kinderen tot en met 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Ga dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Nieuwerkerk? Contactlenzen en brillen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Enige uitzondering is een medische indicatie of speciale hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €45 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Nieuwerkerk is dan wel genoodzaakt een contract met de partij waar jij verzekerd bent. Tevens zijn er velerlei zorginstellingen in de gemeente Schouwen-Duiveland. Neem nou ergotherapie, kraamzorg, diëtetiek, logopedie en ook stoppen met roken, haptonomie, audicien, apotheek, psychologische zorg. De dekkingen lopen sterk uiteen bij Kiemer of UMC Zorgverzekering. Controleer de kleine lettertjes van je verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of ga meteen naar Dekking Flebologie.

Verzekeringskantoor in Nieuwerkerk

Prefereer jij 1 op 1 contact met betrekking tot je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met de verzekeringsmaatschappij in Nieuwerkerk. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De specialist begeleidt jou m.b.t. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Deze persoon bespreekt de stand van zaken, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek scheelt je zo enkele tientjes per maand. Je kunt afspreken op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Nieuwerkerk