Loading...

Zorgverzekering Nieuwerbrug aan den Rijn Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Rond november tot en met december kan je overstappen van zorgverzekering in Nieuwerbrug aan den Rijn. Populaire keuzes zijn FBTO, OHRA, VGZ, Menzis, CZ. Ook in 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet onverstandig om jouw huidige polis goed door te nemen. Klopt de actuele polis met jouw behoeften? Aan de hand van onze snelle zorgvergelijker kan iedereen snel en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan spot je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende verzekeringen als steunzolen / mindfulness. De overstap is echt zo afgehandeld.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Zonder kosten overstappen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een zorgverzekering die bij jou past is vaak niet eenvoudig. Termen als Ziekenfonds + Collectiviteitskorting zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Zorg en Zekerheid of National Academic tot De Goudse en Stad Holland. Hoe achterhaal ik een goede verzekeraar? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Middels deze zorgvergelijker detecteer je vlug en zonder problemen een voordelige verzekering die overeenkomt met alle wensen. Meer info? Op deze pagina tref jij nuttige specificaties met betrekking tot de basisverzekering, eigen risico, restitutiepolis, aanvullende verzekering, naturapolis. Je kunt hier ook terecht voor Montfort zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Nieuwerbrug aan den Rijn? De premies van de basisverzekeringen variëren doorgaans, terwijl je overal basisdekking hebt. Daardoor kun je al veel besparen. Wat nu de laagste premie is, kan per aanvraag verschillend zijn. Het tarief hangt af van vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Door ons vergelijk script – en de speciale filters – tref je binnen enkele minuten welke aanbieder in jouw geval het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot maximaal eind januari 2022. Wil je extra besparen op jouw zorgpolis? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van partijen als Promovendum, Nationale Nederlanden, HEMA, Anderzorg betreft vaak een natura- of budgetpolis. Een negatief aspects hiervan is: dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-nieuwerbrug-aan-den-rijn


Meest gekozen zorgpolis in Nieuwerbrug aan den Rijn?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. Er zijn talloze assuradeurs met verschillende polissen. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Leuvenheim afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Denk aan een polis van Zilveren kruis, United Consumers, Univé, Interpolis. Op deze site tref je een aantal variabelen die even jouw aandacht nodig hebben. Met behulp van deze info kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering heb je de keuze uit een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen gelijk. Wel verschillen de zorgadressen waar je complete dekking hebt. Dankzij een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorgverleners voor problemen zoals Dehydratie of DiGeorge-syndroom, echter ook Kynofobie en Verstuiking. Dit heet vrije zorgkeuze. Via een naturapolis ben je welkom bij circa 90% van de zorgverleners en ziekenhuizen. Een restitutiepolis is duurder.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf betaalt op het moment dat je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2022 ligt dit op €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €400 (niet meer dan €500). Het pluspunt is een betaalbare polis. Over gezondheid niet te klagen, en heb je voldoende geld liggen? Neem het eens in overweging. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekking kiezen

Behalve het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Opties: een extra aanvulling voor tandarts, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Ben jij overgeleverd aan extra aanvullende zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: van je werkgever, jouw gemeente (Bodegraven-Reeuwijk) of via een school. Jouw “win” is een lagere premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Vaak is het helemaal niet gunstig. Alle collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je wensenlijstje voor de zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Nieuwerbrug aan den Rijn?
Vandaag aanvangen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In dit geval is er een verzekeringskantoor in Nieuwerbrug aan den Rijn of in deze buurt. Maar je doet dit veel rapper en duidelijker online. Onderstaand vind jij een handig stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Kies de dekking voor fysiotherapie (bijvoorbeeld 9 behandelingen).
 7. Bepaal de dekking voor lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(denk aan bijv. Pro Life afsluiten) en stap direct online over.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Nieuwerbrug aan den Rijn?

Jouw basisverzekering vergoedt een groot deel van de zorgkosten in Nieuwerbrug aan den Rijn. Daarmee staat de verzekeraar garant voor onder andere Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Medisch specialist, Medicijnen maar ook Verloskundige zorg, Dieetadvies, Revalidatiezorg, Wijkverpleging. Controleer de algemene voorwaarden van jouw actuele verzekeraar en ontdek wat precies vergoed wordt, en welk eigen risico er geldt. Hierna bekijk je een paar algemene zorgaanbieders in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor de meest gangbare klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, bepaalt wat er aan de hand is, en kan je verwijzen naar een expert. Jouw bezoek aan de huisarts in Nieuwerbrug aan den Rijn wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een behandeling in het ziekenhuis? De basispolis zal hiervoor zorgen. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Tip: inspecteer of jouw verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan zijn dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Nieuwerbrug aan den Rijn. Moet ik zelf betalen? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt vanuit de basisverzekering. Dat gaat niet op voor kinderen tot en met 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Selecteer dan een aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Nieuwerbrug aan den Rijn? Je kosten bij een bril of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medische noodzaak of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van een paar tientjes per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis keert 75% uit van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Nieuwerbrug aan den Rijn moet een contract hebben afgesloten met je verzekeraar. Daarnaast zijn er allerlei verschillende types zorg in en rondom Bodegraven-Reeuwijk. Onder andere: podotherapie, logopedie, ergotherapie, diëtetiek of audicien, haptonomie, psychologische zorg, apotheek, plastische chirurgie. De financiële compensaties kunnen sterk afwijken bij Besured of ONVZ. Check de voorwaarden van jouw polis om te checken hoeveel je krijgt. Of ga meteen naar Dekking Flapoorcorrectie.

Verzekeringskantoor in Nieuwerbrug aan den Rijn

Heb jij het liefst 1 op 1 contact aangaande een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een verzekeringsmaatschappij in Nieuwerbrug aan den Rijn. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon zoekt alle uit inzake hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De specialist controleert jouw persoonlijke situatie, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan je flink wat geld opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Voor al je vragen.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Nieuwerbrug aan den Rijn