Loading...

Zorgverzekering Nieuwer Ter Aa Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf 12 november kan je switchen van zorgverzekering in Nieuwer Ter Aa. Denk bijvoorbeeld aan FBTO, Menzis, CZ, Achmea, VGZ. In 2020 verandert er weer het een en ander. Het loont dus om de verzekering van dit jaar goed te bekijken. Klopt deze afgesloten dekking met wat jij belangrijk vindt? Aan de hand van een innovatieve zorgvergelijker kun jij snel en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Zo vind jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies optioneel voor aanvullende zekerheden zoals vaccinaties / tandarts. De overstap is binnen mum van tijd geregeld.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2020

Overstappen naar een zorgverzekering die bij jou past is best ingewikkeld. Zaken als Gecontracteerde zorg en Wmo zijn voor velen onmisbaar. En er zijn tientallen polissen, van C4Me of Ohra tot bijvoorbeeld Ditzo en Stad Holland. Hoe vind ik een professionele verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Mede door de zorgvergelijker bekijk je gelijk en makkelijk een goedkope verzekering die aansluit op je behoeften. Problemen? Op deze website vind jij handige specificaties over de basisverzekering, eigen risico, aanvullende verzekering, restitutiepolis, naturapolis. Lees ook alles over Montfoort zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2020 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Nieuwer Ter Aa? De premies van de basisverzekeringen verschillen regelmatig, terwijl de dekking gelijk is. Zo kan de polis al snel wat goedkoper. De goedkoopste polis is niet voor iedereen hetzelfde. De kostprijs kent z’n oorsprong in aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Middels de zorgvergelijker – inclusief handige filters – check je binnen 1 minuut welke aanbieder in jouw geval het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2019tot uiterlijk 31 januari 2020. Wil je extra besparen op je polis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €885). Let op: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Nationale Nederlanden, HEMA, Promovendum, Besured is meestal wel een budget- of naturapolis. Er is dan vaak sprake van dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-nieuwer-ter-aa


Veel gekozen zorgpolis in Nieuwer Ter Aa?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2020 komt veel kijken. Je kunt kiezen uit meerdere assuradeurs die weer verschillende verzekeringen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Leutingewolde afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2020 die de meeste risico’s afdekt. Bijvoorbeeld die van Bewuzt, Interpolis, Zilveren kruis, United Consumers. Verderop lees je meer over cruciale begrippen die even jouw aandacht nodig hebben. Dankzij deze tips wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutie- of naturapolis. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen identiek. Wel schommelen de zorgadressen waar je heen kunt. Dankzij een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor bijvoorbeeld Artrose of Diverticulitis, maar ook Lesbofobie en Windei. Bekend als vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis ben je welkom bij alleen de aangesloten zorgverleners en ziekenhuizen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je uit eigen portomonee betaalt wanneer je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2020 is dat €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (max €500, €885 totaal). Je profiteert van een betaalbare verzekering. Ben je gezond, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan kun je het overwegen. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Voorbeelden zijn een extra dekking voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, medische hulp buitenland, brillen en lenzen. Ben jij overgeleverd aan specialistische zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Neem dan goed door of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via het bedrijf, de gemeente (Stichtse Vecht) of soms een opleiding. Je hebt recht op dan korting op jouw zorgverzekering (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de regel betaal je juist meer voor de polis. Sommige collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw specifieke zorgvragen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Nieuwer Ter Aa?
Gelijk aftrappen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Hiervoor is er een verzekeringskantoor in Nieuwer Ter Aa of rondom deze plaats. Echter, geen tijd? Dan kan dit ook nu en duidelijker d.m.v. internet. Onderstaand tref jij een handig stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2020 te zoeken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Wil je een restitutie- of naturapolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (100% vergoed tot € 500).
 6. Neem een besluit over fysiotherapie behandelingen (kies bijv. achttien keer).
 7. Bepaal een vergoeding betreft lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (denk aan bijv. PNOZorg afsluiten) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Nieuwer Ter Aa?

De basispolis dekt veel zorgkosten in Nieuwer Ter Aa. Daarmee ben je standaard verzekerd voor o.a. Medisch specialist, Ziekenvervoer, Huisarts, Bloedonderzoek en tevens Dieetadvies, Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging, Revalidatiezorg. Bekijk de polisvoorwaarden van de huidige dekking en ontdek welke kosten je verzekering vergoed, en welk eigen risico er geldt. Verderop lees je enige gebruikelijke zorgverleners in de provincie Utrecht.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor de meest gangbare klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, bepaalt wat er aan de hand is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Nieuwer Ter Aa wordt gedekt uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Uitzonderingen zijn urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een intensieve ziekenhuisopname? De basispolis betaalt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Goed om te weten: inspecteer of de verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Utrecht. Is dat niet het geval? Het is mogelijk dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Nieuwer Ter Aa. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basisverzekering. Uitzondering op de regel: jongeren tot 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Selecteer dan individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Nieuwer Ter Aa? Jouw bril en/of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische indicatie of speciale hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €35 per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis dekt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in Nieuwer Ter Aa zal wel een contract moeten hebben met jouw verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog velerlei zorginstellingen in de buurt van Stichtse Vecht. Neem nou diëtetiek, podotherapie, logopedie, kraamzorg of psychologische zorg, stoppen met roken, haptonomie, audicien, apotheek. De dekkingen vertonen grote verschillen bij Delta Lloyd of ZieZo. Bekijk de voorwaarden van de verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of lees direct alles over Dekking Fertiliteitsbehandeling.

Verzekeringskantoor in Nieuwer Ter Aa

Prefereer jij een “echt” gesprek ten aanzien van een zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Nieuwer Ter Aa. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Hij of zij begeleidt jou t.a.v. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De deskundige checkt jouw omstandigheden, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies levert soms wel meer dan €250 op. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Deskundig advies.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Nieuwer Ter Aa