Loading...

Zorgverzekering Nieuwe-Tonge Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. In de maanden november en december kan je overstappen van zorgverzekering in Nieuwe-Tonge. Populaire keuzes zijn VGZ, Menzis, FBTO, Achmea, OHRA. Ook in 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het loont dus om het huidige contract goed te bekijken. Matcht jouw geldende zorgverzekering met wat jij belangrijk vindt? Geholpen door een handige zorgvergelijker kan men direct, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan selecteer jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies eventueel nog voor aanvullende zekerheden zoals o.a. vaccinaties en alternatieve geneeswijzen. De overstap is in een paar minuutjes gedaan.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Hulp bij overstappen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een goede zorgverzekering is nogal complex. Aspecten zoals CVZ of Tandartsverzekering zullen je aandacht nodig hebben. Ze ontvangen je graag als klant, van AnderZorg of PNOZorg tot aan De Friesland en UMC Zorgverzekering. Hoe vind ik een geschikte polis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Door gebruik te maken van deze zorgvergelijker vind je snel en makkelijk een geschikte verzekering die spoort met je zorgwensen. Is het lastig? Op deze pagina check je praktische details aangaande de restitutiepolis, naturapolis, eigen risico, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering. Bekijk ook meer info over Molenaarsgraaf zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Nieuwe-Tonge? De prijzen van de basisverzekeringen wisselen doorgaans, terwijl je overal basisdekking hebt. Om die reden zijn grote besparingen mogelijk. De goedkoopste polis kan per persoon verschillen. De vergoeding hangt af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Aan de hand van onze vergelijker – met handige zoekfuncties – zoek je binnen 1 minuut welke partij voor jouw scenario het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot maximaal eind januari 2022. Extra veel voordeel op jouw zorgpolis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €885). Let wel: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als HEMA, Nationale Nederlanden, Promovendum, Anderzorg is doorgaans een budgetpolis of naturapolis. Je hebt te maken met dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-nieuwe-tonge


Veel gekozen zorgpolis in Nieuwe-Tonge?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. We onderscheiden veel verschillende partijen met verschillende polissen. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – wellicht overstappen en zorgpolis Lettelbert afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Het kan gaan om een polis van Bewuzt, Zilveren kruis, Interpolis, Univé. Verderop bekijk je cruciale variabelen die van belang zijn. Aan de hand van deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutie- of natura verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel verschillen zaken als ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorgaanbieders voor bijvoorbeeld Carotisstenose of Hersenschudding, maar ook Kwashiorkor en Syndroom van Moebius. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij enkel de deelnemende zorgverleners. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf betaalt als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 bedraagt dit €385. Je kunt kiezen voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €500 (max €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een betaalbare verzekering. Heb je niet vaak wat, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is dit nog niet zo gek. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van de basispolis bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Veel gekozen: een extra aanvulling voor tandarts, brillen en lenzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Ben jij overgeleverd aan unieke zorgbehandelingen? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Duik dan even in de materie of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via je job, je gemeente (Goeree-Overflakkee) of juist een hogeschool / universiteit. Het voordeel is korting op de premie (doorgaans max. 10 procent korting). In de regel liggen de prijzen hoger dan normaal. Deze collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw individuele wensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Nieuwe-Tonge?
Direct starten met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Hiervoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Nieuwe-Tonge of in een omliggende plaats. Echter, je doet dit veel rapper en nog effectiever op internet. Op deze pagina vind je een bruikbaar stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Wil je een restitutie- of naturapakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (100% vergoed tot € 250).
 6. Kies fysiotherapie behandelingen (onder andere 6 stuks per jaar).
 7. Neem besluit over de gewenste vergoeding m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(dat kan zijn Menzis afsluiten) en stap direct online over.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Nieuwe-Tonge?

Jouw basispakket betaalt veel zorgkosten in Nieuwe-Tonge. Op die manier hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor o.a. Medisch specialist, Huisarts, Medicijnen, Ziekenvervoer. Maar denk ook aan Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg, Dieetadvies, Ergotherapie. Lees de voorwaarden van je huidige modules om te achterhalen wat precies vergoed wordt, en welk eigen risico er geldt. Op onze website tref je een aantal veel voorkomende zorgaanbieders in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, doet een basisonderzoek, en kan je verwijzen naar een expert. Een afspraak bij je huisarts in Nieuwe-Tonge wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Is er sprake van een intensieve ziekenhuisopname? Het basispakket betaalt dit. Wel betaal je eigen risico. Handig: inspecteer of jouw verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Behoort dat niet tot de opties? Het kan voorkomen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Nieuwe-Tonge. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit de basisverzekering. Uitzondering op de regel: kinderen tot en met 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Selecteer dan individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Nieuwe-Tonge? De kosten voor brillen en lenzen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Enige uitzondering is een medisch belang of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €30 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis betaalt maximaal 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Nieuwe-Tonge moet wel een contract hebben met je verzekeraar. Er zijn nog een aantal verschillende types zorg in en rondom Goeree-Overflakkee. Onder andere: kraamzorg, podotherapie, diëtetiek, logopedie en ook audicien, plastische chirurgie, stoppen met roken, apotheek, psychologische zorg. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij AnderZorg en PNOZorg. Bekijk de voorwaarden van je verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of ga meteen naar Dekking Ernstige psychische problemen.

Verzekeringskantoor in Nieuwe-Tonge

Geef jij de voorkeur aan persoonlijk contact t.a.v. de zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor de verzekeringsmaatschappij in Nieuwe-Tonge. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige begeleidt jou omtrent pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De deskundige checkt je privé-situatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel €200 per jaar opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Nieuwe-Tonge