Loading...

Zorgverzekering Nieuw-Schoonebeek Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Ieder jaar kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Nieuw-Schoonebeek. Veel gekozen partijen zijn Menzis, VGZ, OHRA, Achmea, CZ. In 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het loont dus om de verzekering van dit jaar eens kritisch te bekijken. Past deze actuele polis met jouw behoeften? Met behulp van deze innovatieve zorgvergelijker kan jij nu, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan vind je een goede verzekering voor een goede prijs. Bepaal je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies optioneel voor aanvullende dekkingen zoals o.a. acnetherapie en manuele therapie. Overstappen van aanbieder is binnen 5 minuten afgehandeld.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Hulp bij overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een goede zorgverzekering is vaak gecompliceerd. Feiten zoals Tweedelijnszorg of Nominale premie vliegen je om de oren. Ze staan allemaal voor je klaar, van AnderZorg of Ohra tot o.a. De Friesland en United Consumers. Hoe vind ik een betaalbare aanbieder? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Met behulp van een zorgvergelijker detecteer je snel en zonder problemen een goedkope verzekering die past bij je behoeften. Is het lastig? Op zorgverzekeringcentrum.nl lees jij handige gegevens over de naturapolis, basisverzekering, restitutiepolis, eigen risico, aanvullende verzekering. Zie ook meer over Millingen aan de Rijn zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Nieuw-Schoonebeek? De tarieven van de basisverzekeringen fluctueren sterk, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Hierdoor kan je al gauw een paar euro besparen. Wat de scherpste premie is, is niet voor iedereen hetzelfde. De prijs komt tot stand door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Door de zorgvergelijker – met uitgebreide functies – zoek jij supersnel welke aanbieder voor jouw scenario het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2021tot eind januari 2022. Lagere prijzen regelen op jouw premie? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €885). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, Promovendum, Anderzorg, Besured betreft vaak een natura- of budgetpolis. Een negatief aspects hiervan is: je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-nieuw-schoonebeek


Betrouwbare zorgpolis in Nieuw-Schoonebeek?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt terecht bij allerlei maatschappijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is iets voor mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – wellicht overstappen en zorgpolis Lelystad afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Wellicht een verzekering van Zilveren kruis, United Consumers, Univé, Bewuzt. Hieronder ontdek je een aantal variabelen die even jouw aandacht nodig hebben. Dankzij deze aanwijzingen wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een natura- of restitutie verzekering. De inhoud van deze basispakketten is overal hetzelfde. Wel wisselen zaken als ziekenhuizen waar je heen kunt. Via een restitutiepolis kun je naar alle zorgverleners en ziekenhuizen voor onder andere Alvleesklierkanker of Identificatiesyndroom, maar ook Perlèche en Windei. Dit is vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kun je terecht bij circa 90% van de zorginstellingen. Restitutie is duurder dan natura.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf betaalt als je jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 is dat €385. Je kunt gaan voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €300 (max €500, €885 totaal). Jouw “win” is een goedkope polis. Heb je niet vaak wat, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan kun je het overwegen. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Veel gekozen: een extra polis voor brillen en lenzen, tandarts, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen. Gebruik je ook veelvoudig meer dan de standaard zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via het bedrijf, een gemeente (Emmen) of mogelijk een school. Jouw “win” is een mooie korting op de polis (vaak ligt de korting rond de 10%). Vaak liggen de prijzen hoger dan normaal. Veel collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw wensen m.b.t. zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Nieuw-Schoonebeek?
Snel aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Hiervoor is er een verzekeringskantoor in Nieuw-Schoonebeek of in een omliggende plaats. Goed om te weten: je doet dit veel rapper en simpeler op internet. Op deze pagina lees jij onze handige stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Kies de module behandelingen voor fysiotherapie (bijvoorbeeld 6 stuks per jaar).
 7. Bepaal de gewenste vergoeding t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (denk aan bijv. Ditzo afsluiten) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke kosten worden er vergoed in Nieuw-Schoonebeek?

De basisverzekering compenseert allerlei zorgkosten in Nieuw-Schoonebeek. Zo hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor o.a. Huisarts, Ziekenhuis, Medicijnen, Medisch specialist. Echter ook Ergotherapie, Logopedie, Gehandicaptenzorg, Verloskundige zorg. Controleer de algemene voorwaarden van de huidige verzekeraar en controleer wat precies vergoed wordt, en met welke eigen risico. Op onze website tref jij enkele gebruikelijke zorginstellingen in de provincie Drenthe.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, trekt een conclusie, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Jouw bezoek aan de huisarts in Nieuw-Schoonebeek wordt vergoed uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dat is anders bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een intensieve ziekenhuisopname? Je basisverzekering staat hiervoor garant. Wel betaal je eigen risico. Goed om te weten: inspecteer of jouw verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Drenthe. Is dit niet mogelijk? Je kunt in de situatie terecht komen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Nieuw-Schoonebeek. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: kinderen tot en met 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Nieuw-Schoonebeek? Contactlenzen en brillen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Uitzonderingen zijn een medisch belang of uitzonderlijke hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €65 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket vergoedt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Nieuw-Schoonebeek moet wel een contract hebben met jouw verzekeraar. Tevens zijn er vele zorginstanties in de gemeente Emmen. Onder andere: diëtetiek, podotherapie, logopedie, kraamzorg maar ook plastische chirurgie, haptonomie, stoppen met roken, apotheek, audicien. De dekkingen kunnen sterk afwijken bij Delta Lloyd of Zekur. Bekijk de condities van jouw verzekeraar om te checken hoeveel je krijgt. Of lees direct alles over Dekking Elektrische epilatie.

Verzekeringskantoor in Nieuw-Schoonebeek

Houd jij van een “echt” gesprek m.b.t. een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Nieuw-Schoonebeek. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De deskundige geeft advies op het gebied van pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De begeleider controleert jouw omstandigheden, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit is mogelijk op locatie (kantoor), of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • 1 op 1 afspraken.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Nieuw-Schoonebeek