Loading...

Zorgverzekering Nieuw-Roden Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Aan het einde van het jaar kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Nieuw-Roden. Populaire keuzes zijn CZ, Achmea, FBTO, VGZ, Menzis. Ook in 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het is niet zo gek om de huidige verzekering er nog eens bij te pakken. Matcht deze geldende zorgverzekering met jouw omstandigheden? Aan de hand van onze scherpe zorgvergelijker kan iedereen vandaag nog, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier vind jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies aanvullende modules zoals o.a. mantelzorg + manuele therapie. Het overstappen is echt zo gepiept.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een goede zorgverzekering is vaak complex. Aspecten zoals Wet BIG en Zorgpas zal je moeten overwegen. En er zijn tientallen polissen, van ZorgDirect of Kiemer tot bijvoorbeeld HEMA en Zekur. Hoe achterhaal ik een gewoon goede verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Geholpen door onze zorgvergelijker tref je snel en eenvoudig een aantrekkelijke verzekering die aansluit op alle wensen. Meer info? Op deze website tref je bruikbare informatie over de aanvullende verzekering, naturapolis, basisverzekering, restitutiepolis, eigen risico. Of klik meteen verder naar Mill zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Nieuw-Roden? De premies van de basisverzekeringen wisselen sterk, terwijl de inhoud hetzelfde is. Zo kun je eenvoudig besparen. Welke verzekering het goedkoopste is kan per persoon verschillen. De kostprijs wordt bepaald door hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Via ons vergelijk script – met handige zoekfuncties – zoek jij gelijk welke verzekering voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot maximaal eind januari 2022. Nog meer besparen op je polis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €685). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Anderzorg, Nationale Nederlanden, HEMA, Besured is vaak een naturapolis (budgetpolis). Een negatief aspects hiervan is: dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-nieuw-roden


Populaire zorgpolis in Nieuw-Roden?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt kiezen uit meerdere aanbieders die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Lellens afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Het kan gaan om een polis van Univé, United Consumers, Interpolis, Bewuzt. Op deze pagina tref je enkele factoren die jou verder op weg helpen. Via deze tips zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutie verzekering. De dekking van deze basispolissen is overal hetzelfde. Wel fluctueren de zorginstellingen waar je complete dekking hebt. Met een restitutiepolis kun je naar alle zorgverleners voor bijvoorbeeld Bloemkooloor of Hartritmestoornis, echter ook Lichen sclerosus en Syndroom van Korsakov. Men spreekt van vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering ben je welkom bij een stuk minder zorginstellingen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf betaalt zodra je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 is dat €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €500 (max €500, €885 totaal). Je profiteert van een lagere premie. Ben je gezond, en kan je een hoog risico veroorloven? Neem het eens in overweging. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekking kiezen

Afgezien van de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Mogelijkheden: een extra polis voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, tandarts. Maak je veel gebruik van unieke zorgbehandelingen? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Duik dan even in de materie of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via het bedrijf, de gemeente (Noordenveld) of soms een onderwijsinstelling. Je krijgt een voordelige premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de praktijk is het niet altijd goedkoper. De collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw specifieke zorgvragen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Nieuw-Roden?
Gelijk aftrappen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In dit geval maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Nieuw-Roden of in deze buurt. Maar het kan nog sneller en duidelijker d.m.v. internet. Hierna lees je een handig stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Wil je een restitutie- of naturapakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Bepaal fysiotherapie behandelingen (bijvoorbeeld 9 keer p/jaar).
 7. Selecteer de uitbetalingen t.a.v. lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijv. Delta Lloyd afsluiten) en stap direct online over.

Wordt alle zorg vergoed in Nieuw-Roden?

Het basispakket vergoedt allerlei zorgkosten in Nieuw-Roden. Zo worden kosten gedekt van bijvoorbeeld Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Huisarts en Gehandicaptenzorg, Dieetadvies, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg. Bekijk de polisvoorwaarden van de actuele verzekeraar en zie meteen wat precies vergoed wordt, en onder welke voorwaarden. Hierna lees jij een aantal vaak voorkomende zorgaanbieders in de provincie Drenthe.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts indien je last hebt van klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt vast wat er loos is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Nieuw-Roden wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een ziekenhuisopname? De basispolis vergoedt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Tip: check even of je verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Drenthe. Is dit niet mogelijk? Het is mogelijk dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Nieuw-Roden. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed uit de basispolis. Dat gaat niet op voor kinderen t/m 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Selecteer dan speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Nieuw-Roden? De kosten voor brillen en lenzen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Enige uitzondering is een medische noodzaak of of optische hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €50 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Nieuw-Roden moet een contract hebben afgesloten met de partij waar jij verzekerd bent. Er zijn nog vele zorginstanties in de gemeente Noordenveld. Bijvoorbeeld: logopedie, diëtetiek, kraamzorg, podotherapie en ook audicien, plastische chirurgie, stoppen met roken, haptonomie, psychologische zorg. De financiële compensaties lopen sterk uiteen bij C4Me of Univé. Bekijk de condities van je polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of lees direct alles over Dekking Elastische kousen.

Verzekeringskantoor in Nieuw-Roden

Wil je het liefsteen persoonlijke afspraak ten aanzien van je zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een verzekeringsmaatschappij in Nieuw-Roden. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Hij of zij begeleidt jou inzake pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Deze persoon kijkt naar de stand van zaken, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Nieuw-Roden