Loading...

Zorgverzekering Nieuw-Lekkerland Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf half november tot eind december kan je overstappen van zorgverzekering in Nieuw-Lekkerland. Denk bijvoorbeeld aan OHRA, CZ, VGZ, FBTO, Menzis. Ook in 2023 is de basisdekking aangepast. Het loont dus om jouw lopende verzekering eens kritisch te bekijken. Past deze huidige zorgverzekering met jouw behoeften? Met behulp van de scherpe zorgvergelijker kun jij snel en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier zoek je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Bepaal je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende polissen als oedeemtherapie plus ergotherapie. De overstap is binnen 2 minuten gepiept.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Zonder kosten overstappen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een passende zorgverzekering is tamelijk moeilijk. Termen als Tweedelijns zorg + Keuzevrijheid komen veelvuldig voorbij. Er zijn talloos veel assuranten, van C4Me of Pro Life tot bijv. DSW en UMC Zorgverzekering. Hoe ontdek ik een gewoon goede verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Geholpen door deze zorgvergelijker detecteer je rap en moeiteloos een goedkope verzekering die in lijn is met je wensen. Problemen? Op onze website vind je makkelijke informatie met betrekking tot de aanvullende verzekering, basisverzekering, eigen risico, naturapolis, restitutiepolis. Of klik meteen verder naar Milheeze zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Nieuw-Lekkerland? De tarieven van de basisverzekeringen variëren sterk, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Door een prijsvergelijking kan de polis al snel wat goedkoper. Welke verzekering het goedkoopste is kan per persoon verschillen. De kostprijs komt tot stand door het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Met ons vergelijk script – met uitgebreide functies – bekijk jij binnen enkele minuten welke verzekeringspolis voor jou het meest voordelig is. Overstappen kan van 12 november 2022tot en met eind januari 2023. Extra veel voordeel op jouw zorgpolis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €885). Let wel: een goedkope zorgverzekering van partijen als Anderzorg, Besured, Promovendum, Nationale Nederlanden is doorgaans een budgetpolis of naturapolis. Er is dan vaak sprake van dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-nieuw-lekkerland


Veel gekozen zorgpolis in Nieuw-Lekkerland?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet jij een aantal stappen volgen. Er zijn talloze aanbieders die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Lekkum afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Het kan gaan om een polis van United Consumers, Interpolis, Zilveren kruis, Univé. Hieronder lees je meer over belangrijke factoren die extra belangrijk zijn. Dankzij deze info wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutie verzekering. De inhoud van deze basispakketten is overal hetzelfde. Wel fluctueren de zorginstellingen waar je 100% vergoed krijgt. Met een restitutiepolis kies je zelf je zorgaanbieders voor o.a. Amenorroe of Flashback, en tevens voor bijv. Paratuberculose en Sint-Jansziekte. Dit is vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kun je terecht bij alleen de aangesloten zorgverleners. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf “meebetaalt” op het moment dat je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 ligt dit op €385. Optioneel is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €500 (max €500, €885 totaal). Een beweegreden hiervoor kan zijn een aantrekkelijk tarief. Ben je gezond, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is dit nog niet zo gek. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Buiten de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Veel gekozen: een extra module voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, tandarts. Intensief gebruiker van unieke zorgbehandelingen? Aanvullende dekking is dan een must. Zoek zeker goed uit of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via de baas, je gemeente (Molenwaard) of via een vereniging. Je hebt recht op een mooie korting op de polis (vaak ligt de korting rond de 10%). Vaak betaal je juist meer voor de polis. Sommige collectieve pakketten matchen niet standaard met je unieke behoeftes voor zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Nieuw-Lekkerland?
Direct aanvangen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In deze situatie maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Nieuw-Lekkerland of omgeving. Goed om te weten: dit gaat nog een stuk vlotter en eenvoudiger d.m.v. internet. Hierna check jij onze handige stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Wil je een natura- of restitutiepakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Bepaal de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (bijvoorbeeld zes per jaar).
 7. Neem besluit over de uitbetalingen voor lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijvoorbeeld CZdirect afsluiten) en regel je overstap via internet.

Wat wordt er allemaal vergoed in Nieuw-Lekkerland?

Jouw basisverzekering dekt veel zorgkosten in Nieuw-Lekkerland. Zodoende hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijvoorbeeld Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenvervoer, Medisch specialist. Maar denk ook aan Wijkverpleging, Ergotherapie, Revalidatiezorg, Verloskundige zorg. Lees de polisvoorwaarden van jouw actuele verzekering en ontdek welke kosten je verzekering vergoed, en of je ook eigen risico moet betalen. Op onze website spot je een aantal veel voorkomende zorgverleners in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, trekt een conclusie, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Nieuw-Lekkerland wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een intensieve ziekenhuisopname? De basisverzekering staat hiervoor garant. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: inventariseer of de assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Nieuw-Lekkerland. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed via de basisverzekering. Uitzondering op de regel: kinderen tot en met 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Nieuw-Lekkerland? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Dit is echter anders bij een medische ingreep of hulpmiddelen als speciale lenzen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €35 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis betaalt maximaal 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Nieuw-Lekkerland moet een contract hebben afgesloten met jouw verzekeraar. Daarnaast zijn er allerlei zorginstanties in de gemeente Molenwaard. Zoals diëtetiek, logopedie, kraamzorg, ergotherapie maar ook psychologische zorg, haptonomie, plastische chirurgie, audicien, stoppen met roken. De financiële compensaties wisselen nogal bij inTwente en Stad Holland. Bekijk de kleine lettertjes van je verzekeraar om te checken hoeveel je krijgt. Of ga meteen naar Dekking Eigen bijdrage WMO.

Verzekeringskantoor in Nieuw-Lekkerland

Houd jij van een persoonlijke afspraak omtrent een zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Nieuw-Lekkerland. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij geeft advies rondom verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De begeleider checkt de stand van zaken, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult levert soms wel meer dan €250 op. Het kan op het verzekeringskantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kennis van zaken.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Nieuw-Lekkerland