Loading...

Zorgverzekering Nieuw-Dordrecht Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf 12 november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Nieuw-Dordrecht. Denk bijvoorbeeld aan Menzis, CZ, VGZ, FBTO, OHRA. In 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het loont dus om jouw lopende verzekering eens kritisch te bekijken. Klopt jouw actuele polis bij jouw situatie? Aan de hand van deze innovatieve zorgvergelijker kun je nu, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor vind je een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies aanvullende zekerheden als bijv. huidtherapie of medische hulp buitenland. Overstappen van aanbieder is echt zo afgewerkt.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Hulp bij overstappen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een geschikte zorgverzekering is vaak frustrerend. Termen als EHIC + EHIC zal je moeten overwegen. Ze ontvangen je graag als klant, van CZ of inTwente tot o.a. DSW en Salland. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een voordelige verzekeringspolis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Mede door een zorgvergelijker detecteer je rap en makkelijk een voordelige verzekering die spoort met je behoeften. Is het lastig? Op zorgverzekeringcentrum.nl spot jij makkelijke info over de basisverzekering, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, naturapolis. Bekijk ook meer info over Mildam zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Nieuw-Dordrecht? De tarieven van de basisverzekeringen schommelen nogal, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Door een prijsvergelijking kan de polis al snel wat goedkoper. De goedkoopste polis kan per aanvraag verschillend zijn. Het tarief komt tot stand door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Via ons vergelijk script – en de speciale filters – check je direct welke organisatie in jouw geval het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot januari 2023. Nog meer besparen op je polis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €485). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld HEMA, Besured, Promovendum, Nationale Nederlanden is vaak een budgetpolis (naturapolis). Het nadeel is dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-nieuw-dordrecht


Veel gekozen zorgpolis in Nieuw-Dordrecht?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Je hebt keuze uit enorm veel assuradeurs die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Lekkerkerk afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Het kan gaan om een polis van United Consumers, Zilveren kruis, Bewuzt, Univé. Hieronder ontdek je nuttige onderdelen die even jouw aandacht nodig hebben. Aan de hand van deze aanwijzingen kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutiepolis en een naturapolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen identiek. Wel variëren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je 100% vergoed krijgt. Aan de hand van een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorginstellingen voor o.a. Autoglossofobie of Hexakosioihexekontahexafobie, echter ook Longoedeem en Trichotillomanie. Dit is vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering ben je welkom bij alleen de aangesloten zorginstellingen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Eigen risico kiezen

Jouw eigen risico is een deel wat je uit eigen portomonee betaalt zodra je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 ligt dit op €385. Optioneel is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €500 (de max is €500). Het voordeel is een goedkope polis. Over gezondheid niet te klagen, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Denk er eens rustig over na. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekking kiezen

In aanvulling op de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Mogelijkheden: een extra dekking voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, tandarts, medische hulp buitenland. Maak je veelvuldig gebruik van unieke zorgbehandelingen? Aanvullende dekking is dan een must. Laat je dan altijd voorlichten of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via je job, je gemeente (Emmen) of soms een hogeschool / universiteit. Je krijgt een mooie korting op de polis (doorgaans max. 10 procent korting). In de regel is het niet altijd goedkoper. Veel collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je wensenlijstje voor de zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Nieuw-Dordrecht?
Vandaag beginnen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In deze situatie is er een verzekeringskantoor in Nieuw-Dordrecht of in een omliggende plaats. Maar geen tijd? Dan kan dit ook nu en eenvoudiger d.m.v. internet. Op deze pagina lees jij een handig stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Neem een besluit over de module behandelingen voor fysiotherapie (kies bijv. 6 per jaar).
 7. Beslis over de gewenste vergoeding voor lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (een optie is CZ afsluiten) en regel je overstap via internet.

Wat wordt er allemaal vergoed in Nieuw-Dordrecht?

Jouw basispakket dekt de meeste zorgkosten in Nieuw-Dordrecht. Op die manier ben je gedekt voor onvoorziene kosten van onder andere Medicijnen, Medisch specialist, Ziekenhuis, Bloedonderzoek. Echter ook Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging, Ergotherapie, Revalidatiezorg. Inventariseer de kleine letters van je huidige verzekeraar om te zien welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke condities dit geldt. Op deze pagina vind je meerdere gebruikelijke zorgverleners in de provincie Drenthe.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt een diagnose, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Nieuw-Dordrecht is standaard gedekt in je basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een ziekenhuisopname? De basisverzekering betaalt dit. Wel betaal je eigen risico. Goed om te weten: check even of je verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Drenthe. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Nieuw-Dordrecht. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed vanuit de basisverzekering. Uitzondering op de regel: mensen onder de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Selecteer dan unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Nieuw-Dordrecht? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische reden of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €50 per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Nieuw-Dordrecht moet een contract hebben afgesloten met jouw assuradeur. Er zijn nog meerdere soorten zorg in en rondom Emmen. Bijvoorbeeld: kraamzorg, ergotherapie, podotherapie, logopedie en ook stoppen met roken, plastische chirurgie, apotheek, audicien, haptonomie. De vergoedingen zijn erg wisselend bij Bewuzt en VvAA. Bestudeer de kleine lettertjes van jouw verzekeraar voor de actuele vergoedingen. Of bekijk meteen meer over Dekking Eigen Bijdrage GVS.

Verzekeringskantoor in Nieuw-Dordrecht

Geef jij de voorkeur aan face to face contact inzake de zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Nieuw-Dordrecht. Ook bekend als een assurantieadviseur. De deskundige adviseert jou inzake pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De deskundige inventariseert de stand van zaken, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar soms ook gewoon thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Nieuw-Dordrecht