Loading...

Zorgverzekering Nieuw-Beijerland Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf 12 november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Nieuw-Beijerland. Bijvoorbeeld naar OHRA, Menzis, CZ, VGZ, FBTO. Ook in 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het is slim om jouw lopende verzekering nog eens door te lezen. Klopt deze huidige polis bij jouw situatie? Geholpen door onze slimme zorgvergelijker kan men vlug en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende selecteer je een goede verzekering voor een goede prijs. Beslis over eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende zekerheden zoals o.a. vergoeding bril en contactlenzen + ergotherapie. Overstappen van polis is binnen mum van tijd geregeld.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een geschikte zorgverzekering is best frustrerend. Aspecten zoals Ingezetene of Medicijnbeleid vliegen je om de oren. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Bewuzt of PNOZorg tot aan Delta Lloyd en United Consumers. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een gewoon goede verzekering? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Via de zorgvergelijker vind je gelijk en ongecompliceerd een duidelijke verzekering die klopt met je individuele wensen. Kom je er niet uit? Op zorgverzekeringcentrum.nl bekijk jij handige gegevens met betrekking tot de naturapolis, eigen risico, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, basisverzekering. Of klik meteen verder naar Mijdrecht zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Nieuw-Beijerland? De tarieven van de basisverzekeringen variëren vaak, terwijl de inhoud hetzelfde is. Zo kan de polis al snel wat goedkoper. De voordeligste polis kan per persoon verschillen. Het tarief komt tot stand door mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Middels onze vergelijker – met bruikbare filters – zoek je supersnel welke assuradeur voor jou het meest voordelig is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot en met eind januari 2022. Extra veel voordeel op je polis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €685). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Anderzorg, Promovendum, HEMA, Besured is doorgaans een budgetpolis of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-nieuw-beijerland


Veel gekozen zorgpolis in Nieuw-Beijerland?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt terecht bij allerlei partijen met verschillende polissen. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Leimuiden afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Het kan gaan om een polis van Interpolis, Bewuzt, United Consumers, Zilveren kruis. Op deze site lees je meer over belangrijke onderdelen waar je zeker op moet letten. Met behulp van deze hulp zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering heb je de keuze uit een naturapolis en een restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen identiek. Wel fluctueren de zorgverleners waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutieverzekering kun je naar alle zorginstellingen voor o.a. Darmpoliep of Fenylketonurie, en tevens voor bijv. Metabole acidose en Snuff. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kun je terecht bij minder zorgaanbieders. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je uit eigen portomonee betaalt wanneer je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 is het ER €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €400 (maximaal €500). Je profiteert van een aantrekkelijk tarief. Heb je niet vaak wat, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het een prima optie. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Naast de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Opties: een extra aanvulling voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, fysiotherapie, tandarts. Ben jij overgeleverd aan unieke zorgbehandelingen? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Laat je dan altijd voorlichten of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, gemeente (Korendijk) of mogelijk een hogeschool / universiteit. Jouw “win” is een voordelige premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Doorgaans betaal je juist meer voor de polis. Veel collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw specifieke zorgvragen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Nieuw-Beijerland?
Gelijk aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In deze situatie maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Nieuw-Beijerland of ergens in de buurt. Let op: het kan nog sneller en gemakkelijker via het internet. Hierna check jij onze handige stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €485).
 3. Wil je een natura- of restitutiepakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 100% vergoed tot €1000).
 6. Geef je wens door voor de dekking voor fysiotherapie (bijvoorbeeld negen behandelingen).
 7. Kies de uitbetalingen betreft brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (een optie is Bewuzt afsluiten) en de overstap is online snel rond.

Wat wordt er allemaal vergoed in Nieuw-Beijerland?

Jouw basispakket vergoedt veel voorkomende zorgkosten in Nieuw-Beijerland. Daarmee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijvoorbeeld Huisarts, Medisch specialist, Ziekenhuis, Bloedonderzoek. Maar denk ook aan Ergotherapie, Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging, Revalidatiezorg. Controleer de condities van je actuele polis en bekijk wat precies vergoed wordt, en onder welke condities dit geldt. Hieronder check je enkele populaire zorginstellingen in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt een diagnose, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Nieuw-Beijerland is standaard gedekt in je basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? Het basispakket staat hiervoor garant. Je betaalt hier wel eigen risico. Tip: inspecteer of jouw verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Zuid-Holland. Behoort dat niet tot de opties? Het komt regelmatig voor dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Nieuw-Beijerland. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basispolis. Uitzonderingen zijn: jeugd tot de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Ga dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Nieuw-Beijerland? Contactlenzen en brillen worden niet gedekt uit het basispakket. Enige uitzondering is een medische indicatie of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Deze modules verschillen enorm: van €40 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis betaalt maximaal 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Nieuw-Beijerland is dan wel genoodzaakt een contract met jouw assuradeur. Ook vind je vele verschillende types zorg in de streek Korendijk. Zoals podotherapie, diëtetiek, kraamzorg, ergotherapie of audicien, haptonomie, psychologische zorg, stoppen met roken, apotheek. De dekkingen lopen sterk uiteen bij Ik en ZieZo. Raadpleeg de dekking van jouw verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of navigeer rechtstreeks naar Dekking Eerstelijnsverblijf.

Verzekeringskantoor in Nieuw-Beijerland

Geef jij de voorkeur aan 1 op 1 contact ten aanzien van een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een verzekeringsmaatschappij in Nieuw-Beijerland. In de volksmond: een assurantieadviseur. De deskundige geeft advies omtrent hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De deskundige controleert je privé-situatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan je flink wat geld opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Nieuw-Beijerland