Loading...

Zorgverzekering Nieuw Beerta Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Ieder jaar kan je overstappen van zorgverzekering in Nieuw Beerta. Dit kan o.a. naar Menzis, OHRA, FBTO, Achmea, VGZ. In 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet zo gek om de verzekering van dit jaar er nog eens bij te pakken. Klopt de afgesloten dekking nog met jouw situatie? Met medewerking van onze slimme zorgvergelijker kan iedereen direct, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende selecteer je een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende verzekeringen zoals brillen en lenzen / vergoeding bril en contactlenzen. Overstappen van aanbieder is razendsnel geregeld.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Snel overstappen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een goede zorgverzekering is soms complex. Begrippen als Verzekeringsplicht en Wmo zijn voor velen onmisbaar. Er zijn talloos veel assuranten, van Besured of Pro Life tot DSW en Univé. Hoe ontdek ik een goedkope verzekering? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Door gebruik te maken van een zorgvergelijker vind je snel en zonder problemen een aantrekkelijke verzekering die spoort met alle wensen. Kom je er niet uit? Hier vind jij bruikbare details aangaande de naturapolis, basisverzekering, aanvullende verzekering, eigen risico, restitutiepolis. Zie ook meer over Midlum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Nieuw Beerta? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen fluctueren regelmatig, terwijl de inhoud hetzelfde is. Zo zijn grote besparingen mogelijk. De goedkoopste polis kan per persoon verschillen. Het tarief kent z’n oorsprong in vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Met de zorgvergelijker – inclusief handige filters – check je direct welke polis de laagste premie vraagt. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot eind januari 2022. Nog meer besparen op je polis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €485). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Besured, Anderzorg, Nationale Nederlanden, HEMA is vaak een budgetpolis (naturapolis). Je hebt te maken met beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-nieuw-beerta


Populaire zorgpolis in Nieuw Beerta?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022zijn er veel aspecten belangrijk. Je hebt keuze uit enorm veel assuradeurs die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Leermens afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Wellicht een verzekering van Bewuzt, Zilveren kruis, Interpolis, United Consumers. Verderop tref je cruciale begrippen die jou verder op weg helpen. Met behulp van deze hulp kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een natura- of restitutie verzekering. De dekking van deze basispolissen verschilt niet per verzekeraar. Wel fluctueren zaken als ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. Dankzij een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorgaanbieders voor onder andere Atresie varianten of Hypofysetumor, maar ook Münchhausensyndroom en Pulmonale hypertensie. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kan je naar circa 90% van de ziekenhuizen/zorginstellingen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Hoogte eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf betaalt als je jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 ligt dit op €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €200 (niet meer dan €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een aantrekkelijk tarief. Gebruik je weinig zorg, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan kun je het overwegen. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Naast het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Veel gekozen: een extra polis voor fysiotherapie, tandarts, medische hulp buitenland, brillen en lenzen. Intensief gebruiker van meer dan de standaard zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: van je werkgever, jouw gemeente (Oldambt) of mogelijk een vereniging. Het voordeel is een lagere premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Mogelijk is het niet altijd goedkoper. De collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw wensen m.b.t. zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Nieuw Beerta?
Snel aanvangen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Dan kan je naar een verzekeringskantoor in Nieuw Beerta of omgeving. Echter, dat kan natuurlijk ook direct en duidelijker d.m.v. internet. Op deze pagina bekijk jij de te nemen stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (75% vergoed tot € 750).
 6. Neem een besluit over de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn 6 behandelingen).
 7. Beslis over de gewenste vergoeding voor lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (denk aan bijv. Zilveren Kruis vergelijken) en regel je overstap via internet.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Nieuw Beerta?

De basispolis vergoedt veel zorgkosten in Nieuw Beerta. Zo ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijvoorbeeld Bloedonderzoek, Huisarts, Ziekenhuis, Ziekenvervoer. Echter ook Dieetadvies, Ergotherapie, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg. Check de kleine letters van je huidige modules en bekijk wat precies vergoed wordt, en onder welke voorwaarden. Scroll verder, daar tref jij een paar populaire zorgverleners in de provincie Groningen.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt een diagnose, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Jouw bezoek aan de huisarts in Nieuw Beerta wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dat is anders bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een verblijft in ziekenhuizen? Je basisverzekering staat hiervoor garant. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Goed om te weten: trek even na of de verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Groningen. Is dit niet mogelijk? Het komt regelmatig voor dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Nieuw Beerta. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed uit het basispakket. Uitzonderingen zijn: jeugd tot de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Nieuw Beerta? De kosten voor brillen en lenzen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Enige uitzondering is een medische reden of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €60 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Nieuw Beerta zal wel een contract moeten hebben met je verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog vele zorgbedrijven in de regio Oldambt. Zoals podotherapie, diëtetiek, logopedie, ergotherapie of ook haptonomie, audicien, plastische chirurgie, stoppen met roken, psychologische zorg. De dekkingen kunnen sterk afwijken bij Kiemer of VvAA. Raadpleeg de dekking van de verzekering om te checken hoeveel je krijgt. Of lees direct alles over Dekking Drempelhulp.

Verzekeringskantoor in Nieuw Beerta

Prefereer jij een “echt” gesprek t.a.v. je zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor de verzekeringsmaatschappij in Nieuw Beerta. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon geeft advies omtrent pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De begeleider checkt jouw persoonlijke situatie, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel €200 per jaar opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kennis van zaken.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Nieuw Beerta