Loading...

Zorgverzekering Niekerk Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument moet een zorgverzekering hebben. In november en december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Niekerk. Dit kan o.a. naar Menzis, CZ, FBTO, VGZ, Achmea. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het loont dus om het huidige contract eens kritisch te bekijken. Klopt de huidige zorgverzekering bij jouw situatie? Met behulp van onze innovatieve zorgvergelijker mag ook jij snel en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zo vind jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies de hoogte van het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende dekkingen zoals o.a. brillen en lenzen plus manuele therapie. Overstappen van aanbieder is binnen mum van tijd gedaan.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstappen zonder gedoe
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een zorgverzekering die bij jou past is redelijk moeilijk. Zaken als Eigen risico + Zorgverzekeringswet (Zvw) zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn talloos veel assuranten, van Zorg en Zekerheid of Ohra tot aan De Goudse en Zekur. Hoe achterhaal ik een gewoon goede aanbieder? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Aan de hand van deze zorgvergelijker detecteer je vlug en eenvoudig een goedkope verzekering die past bij je zorgwensen. Kom je er niet uit? Hier tref je handige adviezen m.b.t. de aanvullende verzekering, basisverzekering, eigen risico, restitutiepolis, naturapolis. Of klik meteen verder naar Middenbeemster zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Niekerk? De prijzen van de basisverzekeringen verschillen doorgaans, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Daardoor zijn grote besparingen mogelijk. De voordeligste polis is afhankelijk van veel factoren. De vergoeding kent z’n oorsprong in soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Middels ons vergelijk script – met handige zoekfuncties – zoek je supersnel welke partij voor jou het meest voordelig is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot maximaal eind januari 2023. Extra veel voordeel op jouw premie? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als Besured, Anderzorg, HEMA, Promovendum is doorgaans een budget- of naturapolis. Minpunt hiervan is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-niekerk


Meest gekozen zorgpolis in Niekerk?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. We onderscheiden veel verschillende verzekeraars die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijv. overstappen en zorgpolis Leens afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Dat kan zijn een polis van Interpolis, Univé, Bewuzt, Zilveren kruis. Hieronder vind je betekenisvolle begrippen die even jouw aandacht nodig hebben. Via deze aanwijzingen zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Betreft de basisverzekering heb je de keuze uit een naturaverzekering en een restitutieverzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel variëren de zorgadressen waar je complete dekking hebt. Dankzij een restitutieverzekering kun je naar alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor aandoeningen als Caverneus hemangioom of Hordeolum externum, echter ook Paniekaanval en Sirenomelia. Dit is vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kan je naar alleen de gecontracteerde zorgverleners. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf bijdraagt als je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2023 ligt dit op €385. Je kunt gaan voor het vrijwillige eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €100 (maximaal €500). De reden hiervoor is een betaalbare polis. Voel jij je vitaal, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het misschien wat voor jou. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Veel gekozen: een extra module voor fysiotherapie, tandarts, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen. Gebruik je ook veelvoudig een bepaald type zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via de baas, je gemeente (De Marne) of via een vereniging. Je ontvangt korting op de premie (max 10% op de basisverzekering). Vaak hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Deze collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je specifieke zorgwensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Niekerk?
Vandaag starten met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Dan maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Niekerk of omgeving. Maar dat kan natuurlijk ook direct en simpeler via internet. Hieronder lees je een bruikbaar stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor natura- of restitutiepolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Neem een besluit over de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (kies bijv. 9 keer p/jaar).
 7. Kies een vergoeding betreft brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijv. VvAA vergelijken) en regel je overstap via internet.

Wordt alle zorg vergoed in Niekerk?

Jouw basisverzekering staat garant voor allerlei zorgkosten in Niekerk. Op die manier ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijvoorbeeld Huisarts, Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenvervoer en tevens Wijkverpleging, Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg. Controleer de algemene voorwaarden van je actuele dekking en zie meteen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en met welke eigen risico. Hierna spot je een aantal gebruikelijke zorgaanbieders in de provincie Groningen.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt vast wat er loos is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Het bezoek aan de huisarts in Niekerk wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een intensieve ziekenhuisopname? Je basisverzekering dekt dit. Wel betaal je eigen risico. Goed om te weten: inspecteer of jouw assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Groningen. Wordt dat een lastig verhaal? Het komt regelmatig voor dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Niekerk. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt via de basisverzekering. Uitzondering op de regel: mensen onder de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Niekerk? Jouw bril en/of lenzen worden niet gedekt uit het basispakket. Dit is echter anders bij een medische ingreep of hulpmiddelen als speciale lenzen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €35 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis vergoedt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Niekerk zal wel een contract moeten hebben met jouw assuradeur. Ook vind je vele zorgbedrijven in de buurt van De Marne. Zoals kraamzorg, logopedie, podotherapie, ergotherapie maar ook psychologische zorg, apotheek, plastische chirurgie, stoppen met roken, audicien. De tegemoetkomingen kunnen sterk afwijken bij De Amersfoortse of PMA. Bestudeer de condities van je polis voor de actuele vergoedingen. Of ga meteen naar Dekking Douchestoel los.

Verzekeringskantoor in Niekerk

Heb jij het liefst face to face contact ten aanzien van je zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Niekerk. In de volksmond: een assurantieadviseur. De deskundige helpt jou omtrent pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De specialist inventariseert jouw persoonlijke situatie, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek levert soms wel meer dan €250 op. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Deskundig advies.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Niekerk