Loading...

Zorgverzekering Niebert Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Rond november tot en met december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Niebert. Veel gekozen partijen zijn Achmea, FBTO, CZ, Menzis, OHRA. Ook in 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet zo gek om jouw lopende verzekering goed te bekijken. Klopt de actuele zorgverzekering met jouw wensen. Via deze slimme zorgvergelijker mag ook jij vlug en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zo vind je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Beslis over eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende modules zoals dieetadvies plus orthodontie. Overstappen van verzekeraar is binnen 5 minuten afgehandeld.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder gedoe
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een passende zorgverzekering is nogal niet eenvoudig. Feiten zoals College voor Zorgverzekeringen of Risicoselectie zal je moeten overwegen. Je kunt bijna overal wel terecht, van ZorgDirect of Pro Life tot o.a. Delta Lloyd en VvAA. Hoe vind ik een goede aanbieder? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Dankzij deze zorgvergelijker detecteer je direct en ongecompliceerd een betrouwbare verzekering die klopt met jouw wensen. Kom je er niet uit? Hier vind jij praktische specificaties aangaande de aanvullende verzekering, restitutiepolis, basisverzekering, eigen risico, naturapolis. Zie ook meer over Middelie zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Niebert? De kosten van de basisverzekeringen schommelen nogal, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Door een prijsvergelijking zijn grote besparingen mogelijk. De goedkoopste polis is afhankelijk van veel factoren. De premie hangt o.a. af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Door de vergelijk module – met bruikbare filters – zoek jij supersnel welke assuradeur de laagste premie vraagt. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot maximaal eind januari 2022. Meer voordeel behalen op je polis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €685). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als HEMA, Promovendum, Anderzorg, Besured is in de regel een budgetpolis of naturapolis. Je hebt te maken met dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-niebert


Meest gekozen zorgpolis in Niebert?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. In Nederland kennen we allerlei assuradeurs die weer verschillende verzekeringen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – wellicht overstappen en zorgpolis Leek afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Bijvoorbeeld die van Zilveren kruis, United Consumers, Univé, Interpolis. Hieronder vind je belangrijke variabelen die jou verder op weg helpen. Via deze aanwijzingen zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt eigenlijk niet. Wel wisselen de zorgadressen waar je 100% vergoed krijgt. D.m.v. een restitutieverzekering ben je welkom bij alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor onder andere Brueghelsyndroom of Hoest, maar ook Orale pathologie en Shock. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kan je naar circa 90% van de zorginstellingen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Kies het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf betaalt wanneer je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 is het ER €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €300 (de max is €500). De reden hiervoor is een betaalbare polis. Voel jij je vitaal, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan kun je het overwegen. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Naast het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Denk aan een extra module voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, tandarts, medische hulp buitenland. Maak je veel gebruik van extra aanvullende zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Kijk van tevoren of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via je job, je gemeente (Marum) of via een school. Het voordeel is een goedkoper tarief (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de regel liggen de prijzen hoger dan normaal. Deze collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw wensen m.b.t. zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Niebert?
Vandaag starten met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In deze situatie bezoek je een verzekeringskantoor in Niebert of ergens in de buurt. Tip: je doet dit veel rapper en nog effectiever via internet. Op deze pagina bekijk je een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (100% vergoed tot € 500).
 6. Kies het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (o.a. 12 per jaar).
 7. Kies de dekking m.b.t. brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(een optie is Univé vergelijken) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Niebert?

Jouw basispolis dekt allerlei zorgkosten in Niebert. Daarmee ben je standaard verzekerd voor bijv. Bloedonderzoek, Medisch specialist, Ziekenhuis, Medicijnen en tevens Logopedie, Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg, Ergotherapie. Bekijk de voorwaarden van je actuele polis en zie meteen wat precies vergoed wordt, en onder welke condities dit geldt. Scroll verder, daar spot je een aantal gebruikelijke zorgverleners in de provincie Groningen.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter helpt waar mogelijk, trekt een conclusie, en neemt contact op met een ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Niebert wordt gedekt uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Uitzonderingen zijn speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Is er sprake van een opname in een ziekenhuis? Je basisverzekering staat hiervoor garant. Wel betaal je eigen risico. Let op: controleer goed of de verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Groningen. Is dat niet het geval? Het is mogelijk dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Niebert. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basispolis. Uitzondering op de regel: mensen onder de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Maak dan een keus voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Niebert? Jouw bril en/of lenzen worden niet betaald uit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische reden of uitzonderlijke hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €45 per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basisverzekering betaalt maximaal 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Niebert is dan wel genoodzaakt een contract met je verzekeraar. Daarnaast zijn er meerdere zorginstellingen in de buurt van Marum. Bijvoorbeeld: logopedie, podotherapie, kraamzorg, diëtetiek maar ook plastische chirurgie, audicien, apotheek, psychologische zorg, stoppen met roken. De tegemoetkomingen wisselen nogal bij CZ of PNOZorg. Bestudeer de voorwaarden van de polis om te zien waar je recht op hebt. Of lees direct alles over Dekking Diëtist.

Verzekeringskantoor in Niebert

Prefereer jij een “echt” gesprek met betrekking tot jouw zorgpolis? Je kan afspraken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Niebert. In de volksmond: een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige adviseert jou m.b.t. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Deze persoon checkt de stand van zaken, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan je flink wat geld opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • De zorgexpert.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Niebert