Loading...

Zorgverzekering Netterden Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Aan het einde van het jaar kan je overstappen van zorgverzekering in Netterden. Populaire keuzes zijn OHRA, VGZ, CZ, FBTO, Menzis. In 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het loont dus om het huidige contract nog eens door te lezen. Klopt deze actuele polis met wat jij belangrijk vindt? Aan de hand van een handige zorgvergelijker kun je nu, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor spot jij een goede verzekering voor een goede prijs. Selecteer je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies aanvullende zekerheden zoals epilatie + dieetadvies. Overstappen van verzekeraar is echt zo afgewerkt.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een goede zorgverzekering is tamelijk frustrerend. Termen als Polisvoorwaarden en Nominale premie zullen je aandacht nodig hebben. Ze staan allemaal voor je klaar, van Besured of PNOZorg tot DSW en ZieZo. Hoe stap ik over naar een betaalbare aanbieder? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Door gebruik te maken van een zorgvergelijker tref je vlug en gemakkelijk een goedkope verzekering die in lijn is met jouw zorgwensen. Is het lastig? Op deze pagina spot je nuttige info m.b.t. de basisverzekering, eigen risico, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, naturapolis. Bekijk ook meer info over Middelaar zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Netterden? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen fluctueren regelmatig, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Om die reden kun je eenvoudig besparen. Wat de voordeligste verzekering is kan per persoon verschillen. De prijs komt tot stand door type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Aan de hand van de zorgvergelijker – en de speciale filters – check jij binnen enkele minuten welke verzekeringspolis voor jou het meest voordelig is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot januari 2023. Lagere prijzen regelen op de ziektekosten? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Let op: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Anderzorg, Promovendum, Nationale Nederlanden, Besured is meestal wel een budget- of naturapolis. Het nadeel is dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-netterden


De beste zorgpolis in Netterden?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Je hebt keuze uit enorm veel assuradeurs met op hun beurt weer allerlei producten. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijv. overstappen en zorgpolis Lauwersoog afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Denk aan een polis van Zilveren kruis, Bewuzt, Univé, United Consumers. Hierna lees je meer over cruciale onderdelen die extra belangrijk zijn. Aan de hand van deze hulp zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutie- of natura verzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen identiek. Wel schommelen de zorginstellingen waar je 100% vergoed krijgt. Dankzij een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorgverleners voor onder andere Cysticercose of Hordeolum externum, echter ook Microscopische polyangiitis en Repetitive Strain Injury. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kan je naar circa 90% van de zorgverleners en ziekenhuizen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Kies het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je uit eigen portomonee betaalt zodra je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 ligt dit op €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €400 (maximaal €500). Je profiteert van een goedkope polis. Heb je niet vaak wat, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan kun je het overwegen. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Naast de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Veel gekozen: een extra polis voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, tandarts, fysiotherapie. Ben jij overgeleverd aan extra aanvullende zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, jouw gemeente (Oude IJsselstreek) of juist een school. Je ontvangt een lagere premie (doorgaans max. 10 procent korting). Vaak ben je helemaal niet goedkoper uit. De collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je specifieke zorgwensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Netterden?
Vandaag aftrappen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in Netterden of ergens in de buurt. Tip: dit gaat nog een stuk vlotter en duidelijker op internet. Hieronder vind jij onze handige stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een restitutie- of naturapakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(75% vergoed tot € 250).
 6. Neem een besluit over de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (o.a. 18 stuks per jaar).
 7. Neem besluit over de uitkering m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (dat kan zijn Stad Holland vergelijken) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Netterden?

De basisverzekering dekt veel zorgkosten in Netterden. Daarmee ben je standaard verzekerd voor o.a. Medisch specialist, Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek en Dieetadvies, Logopedie, Ergotherapie, Geestelijke gezondheidszorg. Inventariseer de kleine letters van de huidige verzekeraar en bekijk wat de verzekeraar betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op deze pagina tref jij een aantal erkende zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt bij de meeste soorten klachten. De dokter probeert iets te doen, trekt een conclusie, en kan je verwijzen naar een expert. Het bezoek aan de huisarts in Netterden wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een opname in een ziekenhuis? Een basisverzekering zal hiervoor zorgen. Wel betaal je eigen risico. Advies: inspecteer of jouw verzekering een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Gelderland. Is dit niet mogelijk? Het kan zijn dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Netterden. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basispolis. Uitzonderingen zijn: jeugd tot de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Selecteer dan een aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Netterden? Lenzen of brillen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medische noodzaak of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €75 per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering keert 75% uit van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. De audicien in Netterden moet wel een contract hebben met je verzekering. Er zijn nog velerlei zorgbedrijven in en rondom Oude IJsselstreek. Zoals podotherapie, kraamzorg, diëtetiek, ergotherapie of apotheek, plastische chirurgie, psychologische zorg, audicien, haptonomie. De tegemoetkomingen wisselen nogal bij Bewuzt of Zekur. Raadpleeg de kleine lettertjes van de polis voor de actuele vergoedingen. Of navigeer rechtstreeks naar Dekking Dieetpreparaten.

Verzekeringskantoor in Netterden

Houd jij van een persoonlijke afspraak inzake een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Netterden. In de volksmond: een assurantieadviseur. Deze persoon zoekt alle uit rondom hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De begeleider kijkt naar de stand van zaken, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel €200 per jaar opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Voor al je vragen.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Netterden