Loading...

Zorgverzekering Netersel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. In november en december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Netersel. Veel gekozen partijen zijn OHRA, Menzis, VGZ, Achmea, CZ. In 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het is niet onverstandig om de huidige verzekering er nog eens bij te pakken. Past jouw huidige zorgverzekering met jouw wensen. Met medewerking van onze scherpe zorgvergelijker mag ook jij vlug en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende vind je de beste dekking voor de laagste prijs! Selecteer je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende modules als bijv. chiropractie en huidtherapie. De overstap is razendsnel geregeld.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Handige overstapservice
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een zorgverzekering op maat is soms moeilijk. Zaken als Declareren + Combinatiepolis zijn voor velen onmisbaar. Er zijn talloos veel assuranten, van Bewuzt of PNOZorg tot bijv. De Friesland en ZieZo. Hoe ontdek ik een betaalbare verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Mede door een zorgvergelijker achterhaal je gelijk en moeiteloos een voordelige verzekering die matcht met de behoeften. Problemen? Hier bekijk je praktische specificaties met betrekking tot de restitutiepolis, aanvullende verzekering, eigen risico, basisverzekering, collectieve zorgverzekering. Lees ook alles over Mheer zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Netersel? De premies van de basisverzekeringen wisselen regelmatig, terwijl de dekking gelijk is. Om die reden zijn grote besparingen mogelijk. De laagste premie is niet voor iedereen hetzelfde. De premie kent z’n oorsprong in hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Via de vergelijk module – en de speciale filters – zoek je binnen enkele minuten welke verzekeraar voor jouw situatie het laagst geprijsd is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Meer voordeel behalen op je verzekering? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als HEMA, Promovendum, Nationale Nederlanden, Besured is meestal wel een naturapolis (budgetpolis). Je hebt te maken met minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-netersel


Populaire zorgpolis in Netersel?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023komt veel kijken. Je kunt kiezen uit meerdere partijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is iets voor mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Lattrop-Breklenkamp afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Dat kan zijn een polis van United Consumers, Interpolis, Zilveren kruis, Bewuzt. Verderop bekijk je een aantal factoren die van belang zijn. Aan de hand van deze aanwijzingen zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutie- of naturapolis. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel verschillen de zorgadressen waar je het volledige bedrag krijgt. Dankzij een restitutieverzekering kun je naar alle zorgverleners voor onder andere Basaalcelcarcinoom of Fibromyalgie, echter ook Leverziekten en Tuberculose. Bekend als vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kan je naar een stuk minder ziekenhuizen/zorginstellingen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf bijdraagt als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 ligt dit op €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €100 (niet meer dan €500). Het voordeel is een minder hoge premie. Ben je gezond, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekking kiezen

Buiten de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Denk aan een extra verzekering voor medische hulp buitenland, tandarts, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen. Maak je veelvuldig gebruik van een bepaald type zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via je job, de gemeente (Bladel) of mogelijk een hogeschool / universiteit. Jouw “win” is dan korting op jouw zorgverzekering (max 10% op de basisverzekering). Doorgaans ben je helemaal niet goedkoper uit. De collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je specifieke zorgwensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Netersel?
Vandaag aftrappen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in Netersel of in een omliggende plaats. Echter, het kan nog sneller en simpeler op internet. Op deze pagina tref jij een handig stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Kies voor natura- of restitutiepolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 250).
 6. Kies het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (dit kan zijn 6 keer).
 7. Kies de dekking t.a.v. lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (dat kan zijn Salland Zorgverzekering vergelijken) en stap direct online over.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Netersel?

Jouw basispolis betaalt veel zorgkosten in Netersel. Zodoende staat de verzekeraar garant voor bijv. Ziekenvervoer, Medisch specialist, Bloedonderzoek, Huisarts. Maar denk ook aan Verloskundige zorg, Logopedie, Gehandicaptenzorg, Ergotherapie. Controleer de condities van je actuele polis en ontdek wat de verzekeraar betaalt, en met welke eigen risico. Op onze website vind je enige veel voorkomende zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts indien je last hebt van klachten. Je dokter heeft veel kennis en bepaalt wat er aan de hand is, en kan je verwijzen naar een expert. Een consult bij de huisarts in Netersel wordt gedekt uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit speelt wel in het geval van urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een intensieve ziekenhuisopname? Een basisverzekering vergoedt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Goed om te weten: check even of de verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Wordt dat een lastig verhaal? Het is mogelijk dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Netersel. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed via de basisverzekering. Altijd wel voor: jongeren tot 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Selecteer dan unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Netersel? Lenzen of brillen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische indicatie of speciale hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €30 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Netersel moet een contract hebben afgesloten met jouw verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog een aantal soorten zorg in de streek Bladel. Denk aan: ergotherapie, diëtetiek, logopedie, podotherapie en audicien, apotheek, haptonomie, psychologische zorg, stoppen met roken. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij CZ of OZF. Controleer de voorwaarden van jouw verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of bekijk meteen meer over Dekking Dieetkosten.

Verzekeringskantoor in Netersel

Geef jij de voorkeur aan persoonlijk contact ten aanzien van de zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Netersel. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon geeft advies m.b.t. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De specialist bekijkt je privé-situatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult levert soms wel meer dan €250 op. Het kan op het verzekeringskantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Voor al je vragen.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Netersel