Loading...

Zorgverzekering Neerkant Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander moet een zorgverzekering hebben. Aan het einde van het jaar mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Neerkant. Bijvoorbeeld naar OHRA, VGZ, Menzis, CZ, Achmea. Ook in 2022 is de basisdekking aangepast. Het is niet onverstandig om de huidige verzekering eens kritisch te bekijken. Klopt deze geldende verzekering nog met jouw situatie? Aan de hand van onze nuttige zorgvergelijker kan je vlug en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor spot jij de beste dekking voor de laagste prijs! Bepaal je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies optioneel voor aanvullende modules zoals EHBO-advies en acnetherapie. Het overstappen is binnen mum van tijd gedaan.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Gratis overstapservice
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een geschikte zorgverzekering is soms frustrerend. Begrippen als Niet-gecontracteerde zorg + Vrije artsenkeuze zal je moeten overwegen. Ze staan allemaal voor je klaar, van AnderZorg of ONVZ tot De Goudse en Salland. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een voordelige verzekeraar? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Via onze zorgvergelijker tref je vlug en ongecompliceerd een geschikte verzekering die klopt met je behoeften. Hulp nodig? Op zorgverzekeringcentrum.nl tref je nuttige info ten aanzien van naturapolis, basisverzekering, eigen risico, aanvullende verzekering, restitutiepolis. Je kunt hier ook terecht voor Meteren zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Neerkant? De premies van de basisverzekeringen variëren vaak, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Zo zijn grote besparingen mogelijk. De laagste premie is niet voor iedereen hetzelfde. De kostprijs hangt af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Met de polisvergelijker – en de speciale filters – zoek je binnen enkele minuten welke assuradeur de laagste premie vraagt. Overstappen kan van 12 november 2021tot uiterlijk 31 januari 2022. Extra veel voordeel op je polis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €785). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als Promovendum, Besured, HEMA, Anderzorg is doorgaans een naturapolis (budgetpolis). Je hebt te maken met minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-neerkant


Populaire zorgpolis in Neerkant?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. Je kunt kiezen uit meerdere maatschappijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis past bij mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijv. overstappen en zorgpolis Langweer afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Denk aan een polis van Bewuzt, Univé, United Consumers, Zilveren kruis. Hierna tref je betekenisvolle begrippen die van belang zijn. Via deze tips kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutie- of natura verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel verschillen zaken als ziekenhuizen waar je heen kunt. Met een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua ziekenhuizen/zorginstellingen voor problemen zoals Aerofagie of Kachelbenen, maar ook Plankenkoorts en Zeemeerminsyndroom. Dit heet vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering ben je welkom bij minder zorgaanbieders. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf “meebetaalt” als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2022 ligt dit op €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €500 (de max is €500). Je profiteert van een aantrekkelijk tarief. Voel jij je vitaal, en kan je een hoog risico veroorloven? Overweeg het gerust. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

In aanvulling op het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Opties: een extra module voor brillen en lenzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland, tandarts. Gebruik je ook veelvoudig een bepaald type zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Neem dan goed door of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: van je werkgever, gemeente (Deurne) of via een school. Het voordeel is een voordelige premie (max 10% op de basisverzekering). Doorgaans liggen de prijzen hoger dan normaal. Deze collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je wensenlijstje voor de zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Neerkant?
Vandaag profiteren van ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Hiervoor kan je naar een verzekeringskantoor in Neerkant of in een omliggende plaats. Maar dit gaat nog een stuk vlotter en eenvoudiger via het internet. Hierna tref jij de stappen die je doorloopt.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor restitutie- of naturapolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (100% vergoed tot € 500).
 6. Selecteer de module behandelingen voor fysiotherapie (dit kan zijn 6 behandelingen).
 7. Kies een vergoeding betreft lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (denk aan bijv. PNOZorg vergelijken) en de overstap is online snel rond.

Welke kosten worden er vergoed in Neerkant?

Jouw basispolis staat garant voor veel voorkomende zorgkosten in Neerkant. Daarmee ben je standaard verzekerd voor bijvoorbeeld Huisarts, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Medicijnen. Echter ook Wijkverpleging, Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg, Dieetadvies. Lees de polisvoorwaarden van de huidige verzekering om te zien wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke condities dit geldt. Op deze pagina vind jij enkele erkende zorginstellingen in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt bij de meeste soorten klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, doet een basisonderzoek, en kan je verwijzen naar een expert. Het bezoek aan de huisarts in Neerkant wordt gedekt uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een intensieve ziekenhuisopname? De basispolis dekt dit. Wel betaal je eigen risico. Handig: check even of de verzekering een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dit niet mogelijk? Het komt regelmatig voor dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Neerkant. Wat wordt er betaald? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit de basispolis. Uitzondering op de regel: kinderen t/m 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Selecteer dan unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Neerkant? Contactlenzen en brillen worden niet gedekt uit het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medisch belang of of optische hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €30 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Neerkant moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met de verzekeringsmaatschappij. Buiten dit onderscheiden we nog allerlei verschillende types zorg in de gemeente Deurne. Onder andere: podotherapie, diëtetiek, logopedie, ergotherapie of audicien, psychologische zorg, apotheek, plastische chirurgie, stoppen met roken. De vergoedingen kunnen sterk afwijken bij De Goudse of Ohra. Bestudeer de condities van de polis om te checken hoeveel je krijgt. Of lees direct alles over Dekking Diabeteshulpmiddelen.

Verzekeringskantoor in Neerkant

Geef jij de voorkeur aan een “echt” gesprek aangaande een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Neerkant. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De specialist helpt jou inzake pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De adviseur kijkt naar je (gezinssituatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan je flink wat geld opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Neerkant