Loading...

Zorgverzekering Neerijnen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Aan het einde van het jaar kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Neerijnen. Populaire keuzes zijn VGZ, Achmea, Menzis, OHRA, CZ. Ook in 2022 verandert er weer het een en ander. Het is niet zo gek om de verzekering van dit jaar eens kritisch te bekijken. Klopt jouw geldende polis met jouw omstandigheden? Geholpen door deze nuttige zorgvergelijker mag ook jij vandaag nog, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor zoek jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies de hoogte van het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en regel je aanvullende verzekeringen zoals dieetadvies en zwangerschap en bevalling. Overstappen van polis is razendsnel gedaan.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een passende zorgverzekering is nogal ingewikkeld. Zaken als CVZ en Wanbetaler vliegen je om de oren. Je kunt bijna overal wel terecht, van Avéro Achmea of Ohra tot bijv. HEMA en Zilveren Kruis. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een goedkope verzekering? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Geholpen door een zorgvergelijker tref je direct en zonder problemen een betrouwbare verzekering die past bij de behoeften. Kom je er niet uit? Op zorgverzekeringcentrum.nl tref jij nuttige gegevens ten aanzien van aanvullende verzekering, naturapolis, eigen risico, collectieve zorgverzekering, basisverzekering. Lees ook alles over Merkelbeek zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Neerijnen? De kosten van de basisverzekeringen variëren enorm, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Door een prijsvergelijking kun je al veel besparen. Wat nu de laagste premie is, verschilt per persoon. De vergoeding wordt bepaald door hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Via onze vergelijker – inclusief handige filters – bekijk jij supersnel welke verzekeringspolis de laagste premie vraagt. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot maximaal eind januari 2022. Meer voordeel behalen op de verzekeringen? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €485). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Besured, Promovendum, Anderzorg, Nationale Nederlanden is vaak een naturapolis (budgetpolis). Minpunt hiervan is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-neerijnen


Betrouwbare zorgpolis in Neerijnen?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt kiezen uit meerdere aanbieders met op hun beurt weer allerlei producten. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is geschikt? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Langeweg afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Wellicht een verzekering van Bewuzt, Interpolis, Zilveren kruis, United Consumers. Op deze pagina bekijk je een aantal onderdelen die jou verder op weg helpen. Aan de hand van deze informatie zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutie- of natura verzekering. De dekking van de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel variëren de zorgverleners waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutiepolis kies je zelf je zorgverleners en ziekenhuizen voor o.a. Delayed sleep phase syndrome of Encoprese, echter ook Nieuwvorming en Thoracic Outlet Syndroom. Men spreekt van vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kun je terecht bij minder zorgverleners en ziekenhuizen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Kies het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf betaalt zodra je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 bedraagt dit €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €300 (de max is €500). Het voordeel is een lagere premie. Over gezondheid niet te klagen, en beschik je over voldoende spaargeld? Denk er eens rustig over na. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Naast de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Veel gekozen: een extra polis voor tandarts, fysiotherapie, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen. Gebruik je ook veelvoudig unieke zorgbehandelingen? Aanvullende dekking is dan een must. Neem dan goed door of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: van je werkgever, een gemeente (Neerijnen) of soms een vereniging. Het voordeel is korting op de premie (max 10% op de basisverzekering). In de praktijk betaal je juist meer voor de polis. Deze collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw wensen m.b.t. zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Neerijnen?
Snel aanvangen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Dan vraag je advies van een verzekeringskantoor in Neerijnen of ergens in de buurt. Echter, dat kan natuurlijk ook direct en gemakkelijker online. Hieronder lees je de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een natura- of restitutiepakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Bepaal fysiotherapie behandelingen (dit kan zijn twaalf keer).
 7. Beslis over een vergoeding m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (een optie is OZF vergelijken) en regel je overstap via internet.

Wat wordt er allemaal vergoed in Neerijnen?

Jouw basispolis compenseert veel zorgkosten in Neerijnen. Zodoende staat de verzekeraar garant voor bijvoorbeeld Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Medisch specialist, Medicijnen en tevens Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging, Revalidatiezorg. Inventariseer de voorwaarden van de actuele verzekeraar en zie meteen wat de verzekeraar betaalt, en onder welke voorwaarden. Op deze pagina bekijk je enige gangbare zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt vast wat er loos is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Neerijnen wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een opname in een ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering zal hiervoor zorgen. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Goed om te weten: trek even na of de assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Gelderland. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Neerijnen. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt via de basispolis. Dat gaat niet op voor kinderen tot en met 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Neerijnen? Jouw bril en/of lenzen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Enige uitzondering is een medische indicatie of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €45 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis keert 75% uit van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Neerijnen is dan wel genoodzaakt een contract met jouw verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog allerlei zorgbedrijven in de streek Neerijnen. Neem nou ergotherapie, diëtetiek, logopedie, kraamzorg of ook apotheek, audicien, stoppen met roken, plastische chirurgie, haptonomie. De tegemoetkomingen wisselen nogal bij Delta Lloyd en Promovendum. Bestudeer de kleine lettertjes van jouw verzekeraar om te checken hoeveel je krijgt. Of lees direct alles over Dekking Dekensteun.

Verzekeringskantoor in Neerijnen

Houd jij van een persoonlijke afspraak omtrent de zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Neerijnen. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij begeleidt jou rondom pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Deze persoon bekijkt je privé-situatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan je flink wat geld opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Neerijnen