Loading...

Zorgverzekering Neer Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf half november tot eind december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Neer. Populaire keuzes zijn Achmea, Menzis, VGZ, CZ, OHRA. In 2023 is de basisdekking aangepast. Het loont dus om jouw huidige polis goed door te nemen. Past de bestaande dekking met jouw behoeften? Met behulp van de innovatieve zorgvergelijker kan jij direct, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor zoek je een polis die past bij jouw wensen en budget. Bepaal je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende dekkingen als huidbehandelingen of medische hulp buitenland. Overstappen van verzekeraar is razendsnel afgehandeld.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstappen zonder gedoe
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een zorgverzekering op maat is redelijk niet makkelijk. Feiten zoals Ketenzorg + Zorgplicht zijn voor velen onmisbaar. Ze staan allemaal voor je klaar, van AnderZorg of Ohra tot De Goudse en Salland. Hoe vind ik een aantrekkelijke verzekeringspolis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Door gebruik te maken van deze zorgvergelijker tref je direct en makkelijk een betrouwbare verzekering die klopt met alle zorgbehoefte. Meer info? Hier tref je bruikbare adviezen met betrekking tot de basisverzekering, eigen risico, restitutiepolis, naturapolis, collectieve zorgverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Meppen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Neer? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen fluctueren vaak, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Door een prijsvergelijking zijn grote besparingen mogelijk. Wat de voordeligste verzekering is is niet voor iedereen hetzelfde. De prijs komt tot stand door soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Aan de hand van de zorgvergelijker – inclusief handige filters – zoek jij binnen enkele minuten welke verzekeraar voor jou het meest voordelig is. Overstappen kan van 12 november 2022tot uiterlijk 31 januari 2023. Nog meer besparen op de verzekeringen? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €685). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Anderzorg, Besured, HEMA, Nationale Nederlanden is doorgaans een budget- of naturapolis. Het nadeel is dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-neer


Betrouwbare zorgpolis in Neer?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Er zijn talloze assuradeurs met op hun beurt weer allerlei producten. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is geschikt? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – wellicht overstappen en zorgpolis Langeveen afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Denk aan een polis van Interpolis, Univé, Bewuzt, United Consumers. Hieronder ontdek je betekenisvolle variabelen die even jouw aandacht nodig hebben. Met deze informatie wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel verschillen de zorgverleners waar je terecht kunt. Aan de hand van een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorgaanbieders voor onder andere Clinofobie of Ziekte van Kawasaki, echter ook Lactose-intolerantie en Sadisme. Bekend als vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kan je naar enkel de deelnemende zorgverleners en ziekenhuizen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf “meebetaalt” als je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dit €385. Je kunt gaan voor het vrijwillige eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €100 (max €500, €885 totaal). Jouw “win” is een aantrekkelijk tarief. Voel jij je vitaal, en beschik je over voldoende spaargeld? Denk er eens rustig over na. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Denk aan een extra dekking voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, tandarts, fysiotherapie. Maak je veelvuldig gebruik van extra aanvullende zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Neem dan goed door of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via jouw zaak, je gemeente (Leudal) of wellicht een opleiding. Jouw “win” is een lagere premie (max 10% op de basisverzekering). Doorgaans betaal je juist meer voor de polis. Veel collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je wensenlijstje voor de zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Neer?
Direct aanvangen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In dit geval is er een verzekeringskantoor in Neer of omgeving. Tip: dat kan natuurlijk ook direct en nog effectiever via het internet. Hieronder tref jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (75% vergoed tot € 750).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (onder andere 36 per jaar).
 7. Bepaal de gewenste vergoeding t.a.v. lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (dat kan zijn ONVZ vergelijken) en stap direct online over.

Welke kosten worden er vergoed in Neer?

Het basispakket vergoedt een groot deel van de zorgkosten in Neer. Zodoende ben je standaard verzekerd voor onder andere Medicijnen, Ziekenhuis, Huisarts, Medisch specialist en tevens Revalidatiezorg, Logopedie, Gehandicaptenzorg, Dieetadvies. Controleer de polisvoorwaarden van je huidige dekking en ontdek welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke voorwaarden. Op onze website vind jij meerdere algemene zorgverleners in de provincie Limburg.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt een diagnose, en verwijst je eventueel door. Jouw bezoek aan de huisarts in Neer wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een opname in een ziekenhuis? Het basispakket dekt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Handig: verifieer of de verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Limburg. Behoort dat niet tot de opties? Het kan zijn dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Neer. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit de basispolis. Uitzonderingen zijn: mensen onder de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Neer? Lenzen of brillen worden niet betaald uit de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medische reden of of optische hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €50 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis betaalt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Neer moet een contract hebben afgesloten met jouw assuradeur. Er zijn nog allerlei soorten zorg in de regio Leudal. Onder andere: ergotherapie, podotherapie, diëtetiek, logopedie maar ook haptonomie, apotheek, plastische chirurgie, audicien, psychologische zorg. De vergoedingen zijn erg wisselend bij CZdirect of Zekur. Check de condities van de verzekering voor de actuele vergoedingen. Of ga meteen naar Dekking Darmkanker.

Verzekeringskantoor in Neer

Heb jij het liefst een “echt” gesprek met betrekking tot een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Neer. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De specialist begeleidt jou t.a.v. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Deze persoon kijkt naar jouw persoonlijke situatie, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Het kan op het verzekeringskantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Voor al je vragen.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Neer