Loading...

Zorgverzekering Nagele Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. In november en december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Nagele. Dit kan o.a. naar CZ, Menzis, Achmea, VGZ, FBTO. In 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is niet onverstandig om de verzekering van dit jaar goed te bekijken. Past de geldende verzekering met jouw behoeften? Met behulp van deze nuttige zorgvergelijker kan je direct, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zo spot je een goede verzekering voor een goede prijs. Kies het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en regel je aanvullende dekkingen zoals bijvoorbeeld epilatie plus huidtherapie. Overstappen van polis is echt zo afgehandeld.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een goede zorgverzekering is redelijk frustrerend. Zaken als Zvw + Gecontracteerde zorg komen veelvuldig voorbij. Je kunt bijna overal wel terecht, van ZorgDirect of National Academic tot Ik en Univé. Hoe stap ik over naar een professionele aanbieder? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Aan de hand van deze zorgvergelijker tref je gelijk en eenvoudig een duidelijke verzekering die in lijn is met jouw zorgbehoefte. Hulp nodig? Op deze pagina tref jij handige gegevens m.b.t. de collectieve zorgverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering, restitutiepolis, basisverzekering. Bekijk ook meer info over Melderslo zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Nagele? De kosten van de basisverzekeringen verschillen vaak, terwijl de inhoud hetzelfde is. Daardoor zijn grote besparingen mogelijk. De laagste premie verschilt per persoon. De vergoeding wordt bepaald door hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Met onze vergelijker – met uitgebreide functies – spot je direct welke assuradeur de laagste premie vraagt. Overstappen kan van 12 november 2022tot januari 2023. Lagere prijzen regelen op de ziektekosten? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €785). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, HEMA, Anderzorg, Besured is in de regel een natura- of budgetpolis. Minpunt hiervan is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-nagele


Veel gekozen zorgpolis in Nagele?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt kiezen uit meerdere partijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – wellicht overstappen en zorgpolis Landsmeer afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Dat kan zijn een polis van United Consumers, Zilveren kruis, Bewuzt, Interpolis. Op deze site ontdek je belangrijke variabelen die even jouw aandacht nodig hebben. Met deze informatie zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutieverzekering en een naturaverzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen identiek. Wel schommelen de zorgverleners waar je terecht kunt. Via een restitutieverzekering kun je naar alle zorginstellingen voor o.a. Beroepsastma op chroom of Hysterie, maar ook Koude rilling en Stress. Dit is vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kan je naar circa 90% van de ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht deel wat je uit eigen portomonee betaalt zodra je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2023 is het ER €385. Je kunt kiezen voor het vrijwillige eigen risico. Sommigen verhogen het met €300 (niet meer dan €500). Jouw “win” is een aantrekkelijke prijs. Voel jij je vitaal, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Veel gekozen: een extra verzekering voor alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, tandarts, brillen en lenzen. Ben jij overgeleverd aan extra aanvullende zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Neem dan goed door of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, gemeente (Noordoostpolder) of soms een opleiding. Jouw “win” is korting op de premie (korting van 5-10%). Soms is het helemaal niet gunstig. Sommige collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw individuele wensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Nagele?
Nu starten met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Daarvoor kan je naar een verzekeringskantoor in Nagele of in een omliggende plaats. Handig: dat kan natuurlijk ook direct en eenvoudiger via internet. Hier tref jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Kies fysiotherapie behandelingen (onder andere 9 behandelingen).
 7. Kies de dekking voor brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (een optie is HEMA vergelijken) en regel je overstap via internet.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Nagele?

Jouw basispakket vergoedt veel voorkomende zorgkosten in Nagele. Op die manier worden kosten gedekt van zaken als Medisch specialist, Bloedonderzoek, Medicijnen, Huisarts. Maar denk ook aan Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg, Dieetadvies, Ergotherapie. Inventariseer de condities van je actuele verzekering en controleer wat de verzekeraar betaalt, en met welke eigen risico. Op onze website lees jij enige erkende zorgverleners in de provincie Flevoland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts indien je last hebt van klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt een diagnose, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Het bezoek aan de huisarts in Nagele wordt gedekt uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Bij andere kosten wel, zoals urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een intensieve ziekenhuisopname? De basisverzekering dekt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Goed om te weten: inventariseer of de verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Flevoland. Behoort dat niet tot de opties? Het is mogelijk dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Nagele. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen tot en met 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Maak dan een keus voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Nagele? De kosten voor brillen en lenzen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische reden of uitzonderlijke hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €65 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis keert 75% uit van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Nagele moet een contract hebben afgesloten met de verzekeringsmaatschappij. Buiten dit onderscheiden we nog meerdere verschillende types zorg in de gemeente Noordoostpolder. Zoals ergotherapie, logopedie, kraamzorg, podotherapie en psychologische zorg, stoppen met roken, apotheek, plastische chirurgie, haptonomie. De vergoedingen wisselen nogal bij Besured of ZorgDirect. Check de afspraken van je verzekeraar om te checken hoeveel je krijgt. Of ga meteen naar Dekking Cosmetische chirurgie.

Verzekeringskantoor in Nagele

Wil je het liefstface to face contact met betrekking tot een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor de verzekeringsmaatschappij in Nagele. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De specialist begeleidt jou inzake verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Deze persoon bespreekt jouw omstandigheden, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies levert soms wel meer dan €250 op. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Nagele