Loading...

Zorgverzekering Naarden Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf halverwege november kan je switchen van zorgverzekering in Naarden. Denk bijvoorbeeld aan Achmea, CZ, OHRA, Menzis, FBTO. In 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het loont dus om de huidige verzekering goed te bekijken. Klopt jouw geldende zorgverzekering nog met jouw situatie? Geholpen door de handige zorgvergelijker kan je nu, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende vind je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Bepaal je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende verzekeringen zoals bijvoorbeeld gezinsplanning / zwangerschap en geboorte. Overstappen van polis is binnen mum van tijd gepiept.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een zorgverzekering die bij jou past is tamelijk complex. Begrippen als SVB + Basispakket komen veelvuldig voorbij. Ze staan allemaal voor je klaar, van Zorg en Zekerheid of OZF tot bijvoorbeeld CZdirect en Zekur. Hoe ontdek ik een goede verzekeraar? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Dankzij onze zorgvergelijker vind je direct en makkelijk een goedkope verzekering die aansluit op de zorgwensen. Meer info? Op onze website bekijk jij praktische details over de basisverzekering, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, restitutiepolis, naturapolis. Lees ook alles over Meijel zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Naarden? De kosten van de basisverzekeringen verschillen vaak, terwijl de dekking gelijk is. Door een prijsvergelijking kun je eenvoudig besparen. De voordeligste polis verschilt per persoon. De hoogte van de premie kent z’n oorsprong in hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Aan de hand van de zorgvergelijker – met bruikbare filters – check je gelijk welke organisatie voor jou het meest voordelig is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot eind januari 2022. Extra veel voordeel op je verzekering? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €785). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Besured, Promovendum, Nationale Nederlanden, HEMA is vaak een naturapolis (budgetpolis). Je hebt te maken met minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-naarden


Betrouwbare zorgpolis in Naarden?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet je enkele handelingen verrichten. Je kunt terecht bij allerlei verzekeraars die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Landhorst afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Denk aan een polis van United Consumers, Zilveren kruis, Bewuzt, Interpolis. Op deze site lees je meer over een aantal variabelen waar je zeker op moet letten. Met behulp van deze informatie zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering maak je de keuze voor een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen identiek. Wel variëren zaken als ziekenhuizen waar je terecht kunt. Aan de hand van een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorginstellingen voor problemen zoals Acute stress-stoornis of Hoofdpijn, echter ook Mysofobie en Torsio testis. Dit is vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kun je terecht bij een stuk minder zorgverleners en ziekenhuizen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je uit eigen portomonee betaalt op het moment dat je jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 is het ER €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €400 (niet meer dan €500). Je profiteert van een betaalbare verzekering. Over gezondheid niet te klagen, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Opties: een extra polis voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland, tandarts. Ben jij overgeleverd aan een bepaald type zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Neem dan goed door of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, jouw gemeente (Naarden) of via een vereniging. Je krijgt dan korting op jouw zorgverzekering (denk aan 5 tot 10 procent korting). Soms betaal je juist meer voor de polis. Sommige collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je wensenlijstje voor de zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Naarden?
Gelijk beginnen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In deze situatie maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Naarden of in een omliggende plaats. Handig: het kan nog sneller en simpeler via internet. Hier lees jij de stappen die je doorloopt.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor natura- of restitutiepolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Bepaal de module behandelingen voor fysiotherapie (bijvoorbeeld zes keer p/jaar).
 7. Beslis over de gewenste vergoeding m.b.t. lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(een optie is De Goudse vergelijken) en stap direct online over.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Naarden?

Het basispakket dekt veel voorkomende zorgkosten in Naarden. Zo ben je standaard verzekerd voor onder andere Ziekenhuis, Medicijnen, Medisch specialist, Ziekenvervoer. Maar denk ook aan Dieetadvies, Wijkverpleging, Ergotherapie, Gehandicaptenzorg. Inventariseer de kleine letters van jouw actuele verzekering en bekijk welk deel de verzekeraar dekt, en welk eigen risico er geldt. Scroll verder, daar spot je een paar populaire zorginstellingen in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, trekt een conclusie, en verwijst je eventueel door. Het bezoek aan de huisarts in Naarden is standaard gedekt in je basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een ziekenhuisopname? Een basisverzekering zal hiervoor zorgen. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Goed om te weten: controleer goed of je verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Noord-Holland. Behoort dat niet tot de opties? Het is mogelijk dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Naarden. Wordt dit gedekt? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt vanuit de basispolis. Altijd wel voor: jeugd tot de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Maak dan een keus voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Naarden? Contactlenzen en brillen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medische reden of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €30 per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basisverzekering vergoedt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Naarden zal wel een contract moeten hebben met jouw assuradeur. Er zijn nog velerlei zorginstanties in de gemeente Naarden. Neem nou podotherapie, kraamzorg, logopedie, ergotherapie of ook stoppen met roken, plastische chirurgie, audicien, apotheek, psychologische zorg. De vergoedingen vertonen grote verschillen bij Kiemer en Ohra. Bestudeer de voorwaarden van je polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of bekijk meteen meer over Dekking Correctiezolen.

Verzekeringskantoor in Naarden

Houd jij van een persoonlijke afspraak t.a.v. je zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Naarden. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige geeft advies t.a.v. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De specialist kijkt naar jouw persoonlijke situatie, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies scheelt je zo enkele tientjes per maand. Het kan op het verzekeringskantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • De zorgexpert.
 • Voor al je vragen.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Naarden