Loading...

Zorgverzekering Mookhoek Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Ieder jaar kan je overstappen van zorgverzekering in Mookhoek. Denk bijvoorbeeld aan VGZ, Achmea, CZ, OHRA, Menzis. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het loont dus om de huidige verzekering nog eens door te lezen. Klopt deze actuele polis met jouw behoeften? Geholpen door de innovatieve zorgvergelijker kan men vandaag nog, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor vind je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende zekerheden zoals tandheelkundige hulp of oefentherapie. Overstappen van aanbieder is binnen mum van tijd afgewerkt.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een passende zorgverzekering is best complex. Begrippen als Gemoedsbezwaarde + EHIC zijn voor velen onmisbaar. Je kunt bijna overal wel terecht, van ZorgDirect of Ohra tot bijvoorbeeld Delta Lloyd en Stad Holland. Hoe achterhaal ik een aantrekkelijke aanbieder? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Via onze zorgvergelijker detecteer je vlug en ongecompliceerd een duidelijke verzekering die aansluit op alle zorgbehoefte. Hulp nodig? Op deze website tref je nuttige info m.b.t. de naturapolis, eigen risico, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, aanvullende verzekering. Zie ook meer over Matsloot zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Mookhoek? De tarieven van de basisverzekeringen verschillen doorgaans, terwijl de inhoud hetzelfde is. Daardoor zijn grote besparingen mogelijk. De voordeligste polis is niet voor iedereen hetzelfde. De hoogte van de premie komt tot stand door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Door ons vergelijk script – inclusief handige filters – tref je direct welke assuradeur in jouw geval het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op de ziektekosten? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €885). Let op: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Besured, Nationale Nederlanden, Anderzorg, HEMA is meestal wel een budgetpolis of naturapolis. Je hebt te maken met minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-mookhoek


Populaire zorgpolis in Mookhoek?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Je kunt kiezen uit meerdere aanbieders die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is iets voor mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Kwadijk afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Wellicht een verzekering van Univé, United Consumers, Interpolis, Bewuzt. Op deze pagina lees je meer over betekenisvolle begrippen die jou verder op weg helpen. Met deze tips kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutie verzekering. De dekking van de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel wisselen zaken als ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutiepolis kun je naar alle zorgaanbieders voor aandoeningen als Aneurysma of Hernia nuclei pulposi, echter ook Pleinvrees en Repetitive Strain Injury. Bekend als vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kun je terecht bij minder zorgverleners en ziekenhuizen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je uit eigen portomonee betaalt als je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is dit €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €500 (de max is €500). Je profiteert van een aantrekkelijk tarief. Over gezondheid niet te klagen, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het een prima optie. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Naast de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Opties: een extra dekking voor tandarts, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Intensief gebruiker van een bepaald type zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via de baas, de gemeente (Strijen) of soms een school. Het voordeel is een mooie korting op de polis (max 10% op de basisverzekering). In de regel hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw wensen m.b.t. zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Mookhoek?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Dan maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Mookhoek of omgeving. Tip: dit gaat nog een stuk vlotter en eenvoudiger online. Hieronder spot jij de te nemen stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Kies het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (onder andere achttien keer p/jaar).
 7. Neem besluit over de uitbetalingen t.a.v. lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijv. De Amersfoortse vergelijken) en stap direct online over.

Wordt alle zorg vergoed in Mookhoek?

De basisverzekering betaalt een groot deel van de zorgkosten in Mookhoek. Zodoende worden kosten gedekt van onder andere Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Medisch specialist, Medicijnen maar ook Logopedie, Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie. Bekijk de polisvoorwaarden van jouw actuele polis en ontdek wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke condities dit geldt. Op onze website spot jij een aantal veel voorkomende zorgverleners in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter helpt waar mogelijk, bepaalt wat er aan de hand is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Mookhoek wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een verblijft in ziekenhuizen? Je basisverzekering betaalt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Advies: controleer goed of je verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is er geen contract? Het is mogelijk dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Mookhoek. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit de basisverzekering. Dat gaat niet op voor jeugd tot de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies in dat geval de aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Mookhoek? Lenzen of brillen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medisch belang of of optische hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €30 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket keert 75% uit van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Mookhoek moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met jouw verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog een aantal verschillende types zorg in de gemeente Strijen. Onder andere: podotherapie, logopedie, ergotherapie, diëtetiek of stoppen met roken, psychologische zorg, haptonomie, audicien, apotheek. De financiële compensaties lopen sterk uiteen bij De Goudse of Salland. Raadpleeg de afspraken van je verzekering om te checken hoeveel je krijgt. Of raadpleeg onze pagina over Dekking Combinatietest.

Verzekeringskantoor in Mookhoek

Wil je het liefsteen “echt” gesprek rondom de zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in Mookhoek. Ook bekend als een assurantieadviseur. Deze persoon zoekt alle uit t.a.v. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De begeleider inventariseert de stand van zaken, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit kan bij de expert op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Mookhoek