Loading...

Zorgverzekering Mook Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland moet verplicht een zorgverzekering hebben. In de maanden november en december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Mook. Populaire keuzes zijn CZ, OHRA, Achmea, Menzis, VGZ. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is slim om het huidige contract goed te bekijken. Matcht jouw huidige zorgverzekering met jouw behoeften? Geholpen door de innovatieve zorgvergelijker kun jij vandaag nog, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende spot jij een goede verzekering voor een goede prijs. Kies de hoogte van het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies eventueel nog voor aanvullende zekerheden zoals o.a. fysiotherapie plus opticien. Overstappen van verzekeraar is binnen mum van tijd afgewerkt.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een zorgverzekering op maat is tamelijk niet eenvoudig. Begrippen als Collectiviteitskorting of Medicijnbeleid vliegen je om de oren. En er zijn tientallen polissen, van Besured of PNOZorg tot o.a. De Friesland en Univé. Hoe achterhaal ik een goedkope aanbieder? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Dankzij een zorgvergelijker achterhaal je vlug en ongecompliceerd een goede verzekering die aansluit op je zorgwensen. Is het lastig? Op deze pagina check je makkelijke details ten aanzien van eigen risico, naturapolis, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering. Bekijk ook meer info over Mastenbroek zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Mook? De prijzen van de basisverzekeringen schommelen enorm, terwijl je overal basisdekking hebt. Daardoor kun je eenvoudig besparen. Wat nu de laagste premie is, is afhankelijk van veel factoren. De vergoeding komt tot stand door hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Aan de hand van de polisvergelijker – met bruikbare filters – bekijk je gelijk welke polis voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Overstappen kan van 12 november 2021tot uiterlijk 31 januari 2022. Extra veel voordeel op jouw premie? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €685). Let op: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, HEMA, Promovendum, Besured is meestal wel een budget- of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-mook


Veel gekozen zorgpolis in Mook?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022komt veel kijken. Je hebt keuze uit enorm veel aanbieders met op hun beurt weer allerlei producten. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijv. overstappen en zorgpolis Kwadendamme afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Wellicht een verzekering van United Consumers, Zilveren kruis, Interpolis, Bewuzt. Op deze pagina lees je meer over veel besproken factoren waar je zeker op moet letten. Dankzij deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutiepolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel verschillen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je heen kunt. Aan de hand van een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorginstellingen voor onder andere Boulimie of Hypokinesie, echter ook Pest en Ziekte van Ledderhose. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kan je naar alleen de aangesloten zorginstellingen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf betaalt als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dit €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €500 (max €500, €885 totaal). De reden hiervoor is een lagere premie. Heb je niet vaak wat, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is het misschien wat voor jou. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Behalve de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Veel gekozen: een extra verzekering voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, medische hulp buitenland. Gebruik je ook veelvoudig specialistische zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: van je werkgever, een gemeente (Mook en Middelaar) of soms een opleiding. Je ontvangt een goedkoper tarief (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de regel is het niet altijd goedkoper. Deze collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je specifieke zorgwensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Mook?
Nu profiteren van ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Daarvoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Mook of rondom deze plaats. Maar dit gaat nog een stuk vlotter en eenvoudiger op internet. Onderstaand tref je de te nemen stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (100% vergoed tot € 250).
 6. Geef je wens door voor fysiotherapie behandelingen (bijvoorbeeld 12 behandelingen).
 7. Bepaal een vergoeding betreft brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijv. ZorgDirect ziektekostenverzekering) en stap direct online over.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Mook?

De basispolis vergoedt een groot deel van de zorgkosten in Mook. Daarmee worden kosten gedekt van bijv. Medicijnen, Huisarts, Ziekenhuis, Ziekenvervoer. Maar denk ook aan Gehandicaptenzorg, Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging. Controleer de polisvoorwaarden van je actuele verzekeraar om te achterhalen wat precies vergoed wordt, en onder welke voorwaarden. Hieronder tref jij een aantal algemene zorginstellingen in de provincie Limburg.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor de meest gangbare klachten. De dokter helpt waar mogelijk, doet een basisonderzoek, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Mook wordt betaald vanuit de basispakketten. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? Het basispakket zal hiervoor zorgen. Je betaalt hier wel eigen risico. Noemenswaardig: inspecteer of jouw verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Limburg. Is dat niet het geval? Het is mogelijk dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Mook. Wat wordt er betaald? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt uit het basispakket. Uitzondering op de regel: kinderen tot en met 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Ga dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Mook? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet betaald uit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische reden of uitzonderlijke hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van een paar tientjes per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket keert 75% uit van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Mook moet wel een contract hebben met de verzekeringsmaatschappij. Daarnaast zijn er een aantal verschillende types zorg in de gemeente Mook en Middelaar. Denk aan: logopedie, podotherapie, diëtetiek, kraamzorg of plastische chirurgie, apotheek, stoppen met roken, haptonomie, psychologische zorg. De vergoedingen kunnen sterk afwijken bij Ditzo en ZieZo. Bestudeer de condities van je verzekering om te zien waar je recht op hebt. Of ga meteen naar Dekking Circumcisie.

Verzekeringskantoor in Mook

Houd jij van face to face contact omtrent jouw zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Mook. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige adviseert jou m.b.t. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De adviseur bespreekt jouw persoonlijke situatie, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Deskundig advies.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Mook