Loading...

Zorgverzekering Montfort Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander moet verplicht een zorgverzekering hebben. Ieder jaar kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Montfort. Dit kan o.a. naar OHRA, FBTO, CZ, Menzis, VGZ. Ook in 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is dus slim om de verzekering van dit jaar er nog eens bij te pakken. Klopt deze bestaande verzekering met jouw omstandigheden? Met behulp van onze snelle zorgvergelijker kun je rap en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende spot jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Bepaal je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende verzekeringen zoals o.a. beweegzorg + medische hulp buitenland. Overstappen van polis is echt zo geregeld.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Handige overstapservice
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een zorgverzekering op maat is tamelijk gecompliceerd. Zaken als Declareren + Verzekeringsplicht zal je moeten overwegen. Je kunt bijna overal wel terecht, van Promovendum of inTwente tot aan DSW en United Consumers. Hoe achterhaal ik een gewoon goede verzekeraar? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Via de zorgvergelijker detecteer je gelijk en zonder problemen een betrouwbare verzekering die matcht met je behoeften. Meer info? Op deze website vind je nuttige details met betrekking tot de collectieve zorgverzekering, naturapolis, basisverzekering, eigen risico, restitutiepolis. Je kunt hier ook terecht voor Marwijksoord zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Montfort? De prijzen van de basisverzekeringen schommelen vaak, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Zo kun je al veel besparen. Wat de voordeligste verzekering is is niet voor iedereen hetzelfde. De prijs wordt bepaald door type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Aan de hand van ons vergelijk script – inclusief handige filters – zoek jij direct welke polis de laagste premie vraagt. Overstappen kan van 12 november 2022tot en met eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op je verzekering? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €485). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, Anderzorg, Besured, HEMA is in de regel een naturapolis (budgetpolis). Minpunt hiervan is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-montfort


Veel gekozen zorgpolis in Montfort?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. In Nederland kennen we allerlei aanbieders die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Kuitaart afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Het kan gaan om een polis van Interpolis, United Consumers, Zilveren kruis, Univé. Hieronder tref je veel besproken begrippen die van belang zijn. Aan de hand van deze info kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutiepolis en een naturapolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen identiek. Wel variëren de zorgverleners waar je heen kunt. Dankzij een restitutieverzekering kun je naar alle zorgverleners voor problemen zoals Agnosie of Endocarditis, maar ook Litteken en Syndroom van Bloom. Dit heet vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kan je naar alleen de aangesloten zorgverleners en ziekenhuizen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Hoogte eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf “meebetaalt” zodra je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 is dit €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €500 (niet meer dan €500). Het pluspunt is een betaalbare premie. Voel jij je vitaal, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het een prima optie. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Denk aan een extra polis voor fysiotherapie, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland. Maak je veel gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, een gemeente (Roerdalen) of wellicht een hogeschool / universiteit. Je ontvangt korting op de premie (doorgaans max. 10 procent korting). Doorgaans ben je helemaal niet goedkoper uit. Veel collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je specifieke zorgwensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Montfort?
Direct aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Daarvoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Montfort of ergens in de buurt. Tip: je doet dit veel rapper en eenvoudiger op internet. Onderstaand bekijk je de te nemen stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Selecteer het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (o.a. negen per jaar).
 7. Kies de gewenste vergoeding m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (dat kan zijn Zorg en Zekerheid ziektekostenverzekering) en regel je overstap via internet.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Montfort?

Het basispakket dekt allerlei zorgkosten in Montfort. Hiermee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor o.a. Medicijnen, Ziekenhuis, Huisarts, Bloedonderzoek. Echter ook Verloskundige zorg, Wijkverpleging, Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg. Inventariseer de polisvoorwaarden van de actuele dekking om te achterhalen welke kosten je verzekering vergoed, en met welke eigen risico. Op deze pagina lees jij enkele populaire zorgverleners in de provincie Limburg.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts indien je last hebt van klachten. Je dokter heeft veel kennis en doet een basisonderzoek, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Montfort is standaard gedekt in je basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een opname in een ziekenhuis? Je basisverzekering staat hiervoor garant. Je betaalt hier wel eigen risico. Tip: inventariseer of je assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Limburg. Is er geen contract? Je kunt in de situatie terecht komen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Montfort. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen t/m 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Montfort? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische noodzaak of uitzonderlijke hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €50 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Montfort is dan wel genoodzaakt een contract met de verzekeringsmaatschappij. Er zijn nog allerlei soorten zorg in de regio Roerdalen. Onder andere: ergotherapie, logopedie, kraamzorg, podotherapie en ook apotheek, plastische chirurgie, audicien, haptonomie, psychologische zorg. De financiële compensaties wisselen nogal bij Besured of Ohra. Controleer de voorwaarden van de polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of bekijk meteen meer over Dekking Chirurgische tandheelkunde.

Verzekeringskantoor in Montfort

Houd jij van face to face contact t.a.v. een zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor de verzekeringsmaatschappij in Montfort. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De deskundige geeft advies omtrent hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Deze persoon controleert je privé-situatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies scheelt je zo enkele tientjes per maand. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • De zorgexpert.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Montfort