Loading...

Zorgverzekering Molenschot Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument moet verplicht een zorgverzekering hebben. Ieder jaar kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Molenschot. Denk bijvoorbeeld aan Achmea, CZ, Menzis, OHRA, VGZ. Ook in 2022 verandert er weer het een en ander. Het loont dus om jouw huidige polis er nog eens bij te pakken. Klopt jouw actuele polis bij jouw situatie? Aan de hand van de handige zorgvergelijker kun je vlug en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Zo vind jij de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies aanvullende modules zoals o.a. dieetadvies / vergoeding bril en contactlenzen. Overstappen van polis is echt zo geregeld.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Probleemloos overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een geschikte zorgverzekering is nogal niet eenvoudig. Feiten zoals Declareren of SVB zijn voor velen onmisbaar. Ze ontvangen je graag als klant, van Besured of Menzis tot bijv. De Friesland en VGZ. Hoe stap ik over naar een aantrekkelijke polis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Dankzij de zorgvergelijker achterhaal je vlug en probleemloos een voordelige verzekering die in lijn is met alle wensen. Hulp nodig? Hier check jij makkelijke info m.b.t. de aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis, basisverzekering, eigen risico. Lees ook alles over Marknesse zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Molenschot? De kosten van de basisverzekeringen variëren vaak, terwijl de inhoud hetzelfde is. Zo zijn grote besparingen mogelijk. De goedkoopste polis kan per persoon verschillen. De prijs hangt o.a. af van vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. D.m.v. de vergelijk module – inclusief handige filters – tref je supersnel welke organisatie de laagste premie vraagt. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot maximaal eind januari 2022. Meer voordeel behalen op jouw zorgpolis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €485). Let wel: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Besured, HEMA, Anderzorg, Promovendum betreft vaak een budget- of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-molenschot


Betrouwbare zorgpolis in Molenschot?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt terecht bij allerlei maatschappijen met op hun beurt weer allerlei producten. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – wellicht overstappen en zorgpolis Kropswolde afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Bijvoorbeeld die van Bewuzt, United Consumers, Univé, Zilveren kruis. Op deze site vind je een aantal factoren die even jouw aandacht nodig hebben. Aan de hand van deze info kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten verschilt niet per verzekeraar. Wel schommelen de zorgverleners waar je complete dekking hebt. Met een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgverleners en ziekenhuizen voor bijvoorbeeld Amok of Dissociatieve fugue, en tevens voor bijv. Otosclerose en Syndroom van Lesch-Nyhan. Dit heet vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kun je terecht bij minder ziekenhuizen/zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf bijdraagt als je jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 is het ER €385. Sommigen kiezen het vrijwillige eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €300 (maximaal €500). Je profiteert van een aantrekkelijk tarief. Heb je niet vaak wat, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het misschien wat voor jou. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Mogelijkheden: een extra polis voor fysiotherapie, tandarts, brillen en lenzen, medische hulp buitenland. Maak je veel gebruik van unieke zorgbehandelingen? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Neem dan goed door of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is van je werkgever, jouw gemeente (Gilze en Rijen) of soms een onderwijsinstelling. Het voordeel is een voordelige premie (korting van 5-10%). Soms betaal je juist meer voor de polis. Veel collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw individuele wensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Molenschot?
Direct beginnen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Hiervoor kan je naar een verzekeringskantoor in Molenschot of omgeving. Tip: dat kan natuurlijk ook direct en nog effectiever via internet. Hieronder spot je de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Wil je een natura- of restitutiepolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (€ 1000 of meer vergoed).
 6. Selecteer de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn negen stuks per jaar).
 7. Neem besluit over de uitbetalingen voor brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (een optie is VGZ ziektekostenverzekering) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wordt alle zorg vergoed in Molenschot?

De basispolis betaalt veel voorkomende zorgkosten in Molenschot. Op die manier staat de verzekeraar garant voor bijvoorbeeld Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Huisarts, Medicijnen maar ook Wijkverpleging, Dieetadvies, Revalidatiezorg, Logopedie. Controleer de condities van de actuele polis en controleer wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke condities dit geldt. Op deze pagina tref je een aantal algemene zorginstellingen in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen wanneer je ergens mee zit. De dokter probeert iets te doen, bepaalt wat er aan de hand is, en kan je verwijzen naar een expert. Jouw bezoek aan de huisarts in Molenschot wordt betaald vanuit de basispakketten. Je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een intensieve ziekenhuisopname? Een basisverzekering staat hiervoor garant. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Let op: loop na of jouw verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Molenschot. Wordt dit ook vergoed? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via het basispakket. Uitzonderingen zijn: jongeren tot 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies in dat geval individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Molenschot? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet betaald uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische reden of of optische hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €25 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Molenschot moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met de partij waar jij verzekerd bent. Tevens zijn er velerlei zorgbedrijven in de streek Gilze en Rijen. Denk aan: logopedie, diëtetiek, ergotherapie, kraamzorg of ook apotheek, plastische chirurgie, psychologische zorg, audicien, haptonomie. De dekkingen lopen sterk uiteen bij CZ en ZieZo. Raadpleeg de voorwaarden van je verzekeraar voor de actuele vergoedingen. Of lees direct alles over Dekking Camouflagemiddelen.

Verzekeringskantoor in Molenschot

Houd jij van een persoonlijke afspraak inzake jouw zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Molenschot. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Deze persoon geeft advies inzake hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De begeleider inventariseert jouw persoonlijke situatie, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Voor al je vragen.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Molenschot