Loading...

Zorgverzekering Molenhoek Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Rond november tot en met december kan je overstappen van zorgverzekering in Molenhoek. Bijvoorbeeld naar CZ, OHRA, Menzis, VGZ, FBTO. Ook in 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is geen gek idee om jouw huidige polis er nog eens bij te pakken. Matcht deze bestaande zorgverzekering bij jouw situatie? Via de handige zorgvergelijker kan jij snel en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor zoek je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Beslis over eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies aanvullende zekerheden zoals oedeemtherapie + fysiotherapie. Overstappen van verzekeraar is binnen mum van tijd afgehandeld.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een passende zorgverzekering is soms complex. Feiten zoals Zorgtoeslag en Verplicht eigen risico zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Promovendum of Menzis tot aan Interpolis en VGZ. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een betrouwbare polis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Middels de zorgvergelijker achterhaal je direct en eenvoudig een betrouwbare verzekering die matcht met jouw wensen. Meer info? Op zorgverzekeringcentrum.nl tref je praktische informatie ten aanzien van aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, basisverzekering, naturapolis. Bekijk ook meer info over Markenbinnen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Molenhoek? De kosten van de basisverzekeringen fluctueren nogal, terwijl je overal basisdekking hebt. Om die reden kan je al gauw een paar euro besparen. De voordeligste polis verschilt per persoon. Het tarief hangt o.a. af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Via de zorgvergelijker – inclusief handige filters – spot jij binnen enkele minuten welke verzekering voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Overstappen kan van 12 november 2022tot en met eind januari 2023. Meer voordeel behalen op je verzekering? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €885). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Anderzorg, Besured, HEMA, Promovendum is vaak een budgetpolis of naturapolis. Er is dan vaak sprake van beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-molenhoek


Meest gekozen zorgpolis in Molenhoek?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Je kunt terecht bij allerlei aanbieders met op hun beurt weer allerlei producten. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – denk aan overstappen en zorgpolis Kronenberg afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Wellicht een verzekering van Univé, United Consumers, Interpolis, Bewuzt. Op deze pagina vind je belangrijke factoren die extra belangrijk zijn. Aan de hand van deze info zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutie- of natura verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel wisselen de zorgadressen waar je het volledige bedrag krijgt. Dankzij een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorginstellingen voor problemen zoals Dementia praecox of Eelt, en tevens voor bijv. Niersteen en Schaafwond. Dit is vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij enkel de deelnemende zorgaanbieders. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf “meebetaalt” als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 ligt dit op €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €500 (maximaal €500). De reden hiervoor is een betaalbare premie. Voel jij je vitaal, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het misschien wat voor jou. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Afgezien van het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Opties: een extra verzekering voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, tandarts, brillen en lenzen. Intensief gebruiker van extra aanvullende zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Duik dan even in de materie of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via het bedrijf, een gemeente (Mook en Middelaar) of via een hogeschool / universiteit. Je hebt recht op dan korting op jouw zorgverzekering (korting van 5-10%). Soms hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. De collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw individuele wensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Molenhoek?
Snel starten met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Dan kan je naar een verzekeringskantoor in Molenhoek of omgeving. Echter, dat kan natuurlijk ook direct en nog effectiever via het internet. Op deze pagina tref jij onze handige stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (75% vergoed tot € 250).
 6. Kies de dekking voor fysiotherapie (onder andere zes per jaar).
 7. Kies een vergoeding voor lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (dat kan zijn Univé ziektekostenverzekering) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Molenhoek?

Het basispakket compenseert veel zorgkosten in Molenhoek. Zo hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijvoorbeeld Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Medisch specialist, Huisarts en tevens Dieetadvies, Wijkverpleging, Gehandicaptenzorg, Ergotherapie. Check de condities van jouw actuele verzekeraar en controleer wat precies vergoed wordt, en welk eigen risico er geldt. Op deze pagina lees je een paar populaire zorginstellingen in de provincie Limburg.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor allerlei klachten. Je dokter heeft veel kennis en doet een basisonderzoek, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Molenhoek is standaard gedekt in je basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een behandeling in het ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Tip: inspecteer of je verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Limburg. Behoort dat niet tot de opties? Het kan zijn dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Molenhoek. Wat wordt er betaald? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit het basispakket. Uitzonderingen zijn: kinderen t/m 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Molenhoek? Contactlenzen en brillen worden niet betaald uit de basispolis. Dit is echter anders bij een medische ingreep of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €55 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis betaalt maximaal 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Molenhoek is dan wel genoodzaakt een contract met je verzekering. Tevens zijn er meerdere zorginstellingen in de gemeente Mook en Middelaar. Denk aan: kraamzorg, logopedie, diëtetiek, podotherapie maar ook psychologische zorg, audicien, apotheek, plastische chirurgie, haptonomie. De vergoedingen zijn erg wisselend bij DSW of VGZ. Bestudeer de condities van de verzekering om te zien waar je recht op hebt. Of navigeer rechtstreeks naar Dekking Burn-out.

Verzekeringskantoor in Molenhoek

Houd jij van face to face contact inzake jouw zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor de verzekeringsmaatschappij in Molenhoek. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De specialist adviseert jou op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De specialist inventariseert de stand van zaken, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Het kan op het verzekeringskantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kennis van zaken.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Molenhoek