Loading...

Zorgverzekering Molenaarsgraaf Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf 12 november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Molenaarsgraaf. Veel gekozen partijen zijn FBTO, VGZ, CZ, OHRA, Menzis. In 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het loont dus om jouw lopende verzekering goed te bekijken. Past jouw bestaande polis met jouw omstandigheden? Geholpen door onze slimme zorgvergelijker kan men gelijk, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor zoek jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Beslis over eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en selecteer eventueel aanvullende modules zoals o.a. alternatieve geneesmiddelen / homeopathie. Overstappen van polis is binnen 5 minuten afgewerkt.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Snel overstappen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een zorgverzekering die bij jou past is vaak ingewikkeld. Termen als Spoedeisende zorg + Medische selectie zijn voor velen onmisbaar. Er zijn talloos veel assuranten, van Avéro Achmea of National Academic tot bijv. Ik en VGZ. Hoe achterhaal ik een professionele verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Geholpen door een zorgvergelijker bekijk je gelijk en eenvoudig een aantrekkelijke verzekering die past bij jouw zorgwensen. Problemen? Hier vind je makkelijke informatie aangaande de naturapolis, restitutiepolis, eigen risico, aanvullende verzekering, basisverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Marken zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Molenaarsgraaf? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen fluctueren regelmatig, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Hierdoor kan je al gauw een paar euro besparen. De laagste premie kan per persoon verschillen. De prijs hangt af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Via de polisvergelijker – met bruikbare filters – check jij supersnel welke verzekering in jouw geval het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot eind januari 2023. Wil je extra besparen op de ziektekosten? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €585). Let wel: een goedkope zorgverzekering van partijen als Besured, Nationale Nederlanden, Promovendum, Anderzorg is in de regel een natura- of budgetpolis. Het nadeel is dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-molenaarsgraaf


De beste zorgpolis in Molenaarsgraaf?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Er zijn talloze assuradeurs met op hun beurt weer allerlei producten. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis past bij mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijv. overstappen en zorgpolis Krommenie afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Denk aan een polis van United Consumers, Univé, Zilveren kruis, Interpolis. Op deze site bekijk je een aantal begrippen die even jouw aandacht nodig hebben. Dankzij deze aanwijzingen zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutie- of naturapolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel fluctueren de zorgadressen waar je complete dekking hebt. Aan de hand van een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorginstellingen voor bijvoorbeeld ACE-remmer of Jeruzalem-syndroom, maar ook Latah en Ziekte van Strümpell. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kan je naar alleen de aangesloten zorgaanbieders. Een restitutiepolis is duurder.


2. Eigen risico kiezen

Jouw eigen risico is een deel wat je zelf moet betalen op het moment dat je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2023 ligt dit op €385. Sommigen kiezen een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €300 (maximaal €500). Het voordeel is een betaalbare polis. Heb je niet vaak wat, en heb je wat spaargeld liggen? Neem het eens in overweging. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Naast de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Veel gekozen: een extra aanvulling voor tandarts, brillen en lenzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Maak je veel gebruik van unieke zorgbehandelingen? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Kijk van tevoren of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: van je werkgever, de gemeente (Molenwaard) of juist een vereniging. Je krijgt een goedkoper tarief (vaak ligt de korting rond de 10%). Soms hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Deze collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Molenaarsgraaf?
Direct beginnen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Hiervoor kan je naar een verzekeringskantoor in Molenaarsgraaf of ergens in de buurt. Goed om te weten: je doet dit veel rapper en eenvoudiger via het internet. Onderstaand vind je een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (€ 1000 of meer vergoed).
 6. Selecteer de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (bijvoorbeeld achttien keer p/jaar).
 7. Selecteer de gewenste vergoeding aangaande lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijv. United Consumers ziektekostenverzekering) en de overstap is online snel rond.

Welke kosten worden er vergoed in Molenaarsgraaf?

Jouw basispakket vergoedt de meeste zorgkosten in Molenaarsgraaf. Zodoende worden kosten gedekt van o.a. Medicijnen, Medisch specialist, Ziekenvervoer, Ziekenhuis maar ook Gehandicaptenzorg, Revalidatiezorg, Ergotherapie, Wijkverpleging. Bekijk de kleine letters van je huidige dekking en zie meteen wat de verzekeraar betaalt, en onder welke voorwaarden. Verderop lees je enkele gebruikelijke zorgverleners in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor de meest gangbare klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt vast wat er loos is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Molenaarsgraaf wordt vergoed uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Bij andere kosten wel, zoals een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een intensieve ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering vergoedt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Handig: inventariseer of jouw assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Molenaarsgraaf. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basispolis. Dat gaat niet op voor mensen onder de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Maak dan een keus voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Molenaarsgraaf? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische ingreep of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Deze modules verschillen enorm: van €60 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis betaalt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Molenaarsgraaf zal wel een contract moeten hebben met je verzekering. Tevens zijn er allerlei soorten zorg in de regio Molenwaard. Denk aan: kraamzorg, podotherapie, diëtetiek, ergotherapie of ook haptonomie, stoppen met roken, apotheek, plastische chirurgie, psychologische zorg. De tegemoetkomingen wisselen nogal bij AnderZorg of Zilveren Kruis. Bekijk de voorwaarden van de verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of lees direct alles over Dekking Buitenland spoedeisende zorg.

Verzekeringskantoor in Molenaarsgraaf

Houd jij van een persoonlijke afspraak t.a.v. een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor de verzekeringsmaatschappij in Molenaarsgraaf. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige adviseert jou omtrent pensioenen, verzekeringen en hypotheken. Deze persoon checkt je (gezinssituatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Molenaarsgraaf