Loading...

Zorgverzekering Moerstraten Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Moerstraten. Veel gekozen partijen zijn FBTO, CZ, OHRA, VGZ, Achmea. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het loont dus om het huidige contract er nog eens bij te pakken. Matcht jouw afgesloten dekking nog met jouw situatie? Met medewerking van de scherpe zorgvergelijker mag ook jij snel en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan vind je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Bepaal je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende verzekeringen zoals o.a. EHBO-advies of oefentherapie. De overstap is binnen 5 minuten geregeld.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder gedoe
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een passende zorgverzekering is tamelijk moeilijk. Termen als Collectiviteitskorting + Basispakket zullen je aandacht nodig hebben. En er zijn tientallen polissen, van Besured of PMA tot aan DSW en VGZ. Hoe ontdek ik een betaalbare verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Via een zorgvergelijker achterhaal je direct en eenvoudig een voordelige verzekering die past bij de wensen. Meer info? Op deze pagina lees jij nuttige specificaties aangaande de aanvullende verzekering, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, eigen risico, naturapolis. Zie ook meer over Markelo zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Moerstraten? De tarieven van de basisverzekeringen verschillen regelmatig, terwijl de inhoud hetzelfde is. Hierdoor zijn grote besparingen mogelijk. Wat de voordeligste verzekering is verschilt per persoon. De vergoeding hangt o.a. af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Middels ons vergelijk script – met bruikbare filters – tref je binnen 1 minuut welke verzekeraar voor jouw scenario het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Nog meer besparen op jouw zorgpolis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €685). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld HEMA, Nationale Nederlanden, Promovendum, Anderzorg is in de regel een budget- of naturapolis. Het nadeel is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-moerstraten


De beste zorgpolis in Moerstraten?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt kiezen uit meerdere assuradeurs die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijv. overstappen en zorgpolis Kring van Dorth afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Dat kan zijn een polis van United Consumers, Zilveren kruis, Interpolis, Bewuzt. Verderop tref je nuttige begrippen die jou verder op weg helpen. Via deze tips kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt eigenlijk niet. Wel schommelen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutiepolis kun je naar alle zorgverleners en ziekenhuizen voor onder andere Cachexie of Framboesia, en tevens voor bijv. Netelroos en Stoornis van de lichaamsbeleving. Dit is vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering ben je welkom bij alleen de aangesloten zorgverleners. Een restitutiepolis is duurder.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je zelf moet betalen als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 bedraagt dit €385. Optioneel is een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €300 (max €500, €885 totaal). Het voordeel is een aantrekkelijk tarief. Gebruik je weinig zorg, en beschik je over voldoende spaargeld? Overweeg het gerust. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Afgezien van de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Veel gekozen: een extra verzekering voor brillen en lenzen, tandarts, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen. Maak je veelvuldig gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Neem dan goed door of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via je job, een gemeente (Roosendaal) of mogelijk een vereniging. Je krijgt een voordelige premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Mogelijk is het helemaal niet gunstig. Veel collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je wensenlijstje voor de zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Moerstraten?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Daarvoor is er een verzekeringskantoor in Moerstraten of ergens in de buurt. Handig: je doet dit veel rapper en duidelijker d.m.v. internet. Onderstaand spot je de stappen die je doorloopt.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(75% vergoed tot € 500).
 6. Bepaal het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (o.a. 18 keer).
 7. Kies de dekking m.b.t. lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijv. UMC Zorgverzekering ziektekostenverzekering) en de overstap is online snel rond.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Moerstraten?

Het basispakket vergoedt allerlei zorgkosten in Moerstraten. Zo hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor onder andere Huisarts, Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenvervoer en Geestelijke gezondheidszorg, Dieetadvies, Logopedie, Verloskundige zorg. Check de voorwaarden van je actuele modules en zie meteen wat precies vergoed wordt, en met welke eigen risico. Hierna check je een aantal vaak voorkomende zorginstellingen in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt een diagnose, en verwijst je eventueel door. Jouw bezoek aan de huisarts in Moerstraten is standaard gedekt in je basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit geldt echter wel bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Is er sprake van een verblijft in ziekenhuizen? Het basispakket dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Let op: check even of jouw assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dat niet het geval? Het kan voorkomen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Moerstraten. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit de basispolis. Dat gaat niet op voor kinderen t/m 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies in dat geval unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Moerstraten? De kosten voor brillen en lenzen worden niet betaald uit de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medische ingreep of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €45 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? Het basispakket betaalt maximaal 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Moerstraten moet wel een contract hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Tevens zijn er vele zorgbedrijven in de streek Roosendaal. Bijvoorbeeld: diëtetiek, logopedie, ergotherapie, podotherapie maar ook stoppen met roken, haptonomie, psychologische zorg, apotheek, plastische chirurgie. De tegemoetkomingen kunnen sterk afwijken bij inTwente en United Consumers. Bestudeer de condities van je verzekering voor de actuele vergoedingen. Of bekijk meteen meer over Dekking Buikwandcorrectie.

Verzekeringskantoor in Moerstraten

Prefereer jij face to face contact m.b.t. een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor de verzekeringsmaatschappij in Moerstraten. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De specialist zoekt alle uit op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De begeleider kijkt naar je (gezinssituatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies levert soms wel meer dan €250 op. Het kan op het verzekeringskantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Moerstraten