Loading...

Zorgverzekering Miste Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument moet een zorgverzekering hebben. Ieder jaar mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Miste. Dit kan o.a. naar CZ, FBTO, Menzis, Achmea, VGZ. In 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is slim om jouw lopende verzekering eens kritisch te bekijken. Past jouw bestaande dekking bij jouw situatie? Aan de hand van een praktische zorgvergelijker mag ook jij vandaag nog, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende selecteer jij de beste dekking voor de laagste prijs! Bepaal je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies aanvullende modules zoals huidbehandelingen / alternatieve geneesmiddelen. Overstappen van polis is echt zo afgehandeld.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Zonder kosten overstappen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een passende zorgverzekering is best frustrerend. Aspecten zoals Niet-gecontracteerde zorg of Wlz vliegen je om de oren. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van CZ of OZF tot bijv. Ik en Stad Holland. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een geschikte verzekering? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Aan de hand van een zorgvergelijker tref je snel en eenvoudig een betrouwbare verzekering die spoort met jouw zorgbehoefte. Hulp nodig? Op zorgverzekeringcentrum.nl bekijk jij handige gegevens over de naturapolis, aanvullende verzekering, eigen risico, basisverzekering, restitutiepolis. Zie ook meer over Westerhoven zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Miste? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen fluctueren enorm, terwijl de inhoud hetzelfde is. Daardoor kun je eenvoudig besparen. Wat de voordeligste verzekering is is niet voor iedereen hetzelfde. De vergoeding wordt bepaald door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Door ons vergelijk script – met uitgebreide functies – tref jij snel welke verzekeringspolis voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot en met eind januari 2022. Wil je extra besparen op je verzekering? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €485). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als Anderzorg, HEMA, Nationale Nederlanden, Besured is vaak een budgetpolis (naturapolis). Een negatief aspects hiervan is: minder flexibiliteit.

zorgverzekering-miste


Veel gekozen zorgpolis in Miste?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt terecht bij allerlei maatschappijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Valburg afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Dat kan zijn een polis van Univé, Interpolis, Zilveren kruis, United Consumers. Hieronder lees je meer over cruciale aspecten die even jouw aandacht nodig hebben. Met deze aanwijzingen zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutie- of natura verzekering. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel verschillen zaken als ziekenhuizen waar je heen kunt. Met een restitutiepolis kun je naar alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor onder andere Blaasontsteking of Drapetomanie, echter ook Leververvetting en Psychose. Bekend als vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering ben je welkom bij enkel de deelnemende zorgverleners. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Hoogte eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf “meebetaalt” als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 bedraagt dit €385. Sommigen kiezen het vrijwillige eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €200 (de max is €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een betaalbare verzekering. Gebruik je weinig zorg, en beschik je over voldoende spaargeld? Overweeg het gerust. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekking kiezen

Afgezien van de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Denk aan een extra dekking voor medische hulp buitenland, brillen en lenzen, fysiotherapie, tandarts. Intensief gebruiker van extra aanvullende zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Neem dan goed door of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via je job, de gemeente (Winterswijk) of via een school. Je hebt recht op korting op de premie (korting van 5-10%). Vaak is het niet altijd goedkoper. Deze collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je unieke behoeftes voor zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Miste?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Daarvoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Miste of in een omliggende plaats. Let op: je doet dit veel rapper en eenvoudiger online. Hierna lees je de stappen die je doorloopt.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Selecteer de module behandelingen voor fysiotherapie (kies bijv. 18 keer p/jaar).
 7. Bepaal de dekking t.a.v. lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (een optie is OHRA ziektekosten) en de overstap is online snel rond.

Wordt alle zorg vergoed in Miste?

De basisverzekering dekt veel zorgkosten in Miste. Zodoende hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor zaken als Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Medisch specialist, Ziekenhuis en tevens Wijkverpleging, Ergotherapie, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg. Bekijk de algemene voorwaarden van jouw actuele modules om te zien wat de verzekeraar betaalt, en welk eigen risico er geldt. Verderop check je enige gebruikelijke zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor de meest gangbare klachten. Je dokter heeft veel kennis en trekt een conclusie, en verwijst je eventueel door. Het bezoek aan de huisarts in Miste wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een opname in een ziekenhuis? Een basisverzekering staat hiervoor garant. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Tip: trek even na of de verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Gelderland. Behoort dat niet tot de opties? Het kan voorkomen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Miste. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed via de basispolis. Uitzonderingen zijn: kinderen t/m 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Miste? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet betaald uit het basispakket. Dit is echter anders bij een medische indicatie of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €65 per jaar tot €500 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis betaalt maximaal 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Miste moet een contract hebben afgesloten met de verzekeringsmaatschappij. Tevens zijn er vele zorginstanties in de regio Winterswijk. Neem nou podotherapie, diëtetiek, ergotherapie, logopedie en stoppen met roken, apotheek, audicien, plastische chirurgie, psychologische zorg. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij De Friesland of PMA. Controleer de dekking van de polis om te checken hoeveel je krijgt. Of bekijk meteen meer over Zorgpolis Scleralenzen en scleraschalen.

Verzekeringskantoor in Miste

Geef jij de voorkeur aan 1 op 1 contact omtrent je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een verzekeringsmaatschappij in Miste. Ook bekend als een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige helpt jou inzake pensioenen, verzekeringen en hypotheken. Deze persoon bekijkt je (gezinssituatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek levert soms wel meer dan €250 op. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Miste