Loading...

Zorgverzekering Mijnsheerenland Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. In november en december kan je overstappen van zorgverzekering in Mijnsheerenland. Denk bijvoorbeeld aan FBTO, Menzis, OHRA, VGZ, Achmea. In 2022 is de basisdekking aangepast. Het is niet zo gek om de huidige verzekering goed door te nemen. Past deze actuele zorgverzekering nog met jouw situatie? Aan de hand van onze scherpe zorgvergelijker kan men rap en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Zo zoek jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en regel je aanvullende zekerheden als bijv. huidbehandelingen + acnetherapie. Overstappen van polis is binnen 5 minuten afgewerkt.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Gratis overstapservice
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een geschikte zorgverzekering is tamelijk gecompliceerd. Aspecten zoals Eerstelijnszorg en Diagnose Behandelcombinatie komen veelvuldig voorbij. Ze staan allemaal voor je klaar, van CZ of PNOZorg tot aan De Goudse en UMC Zorgverzekering. Hoe ontdek ik een goede verzekeringspolis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Aan de hand van deze zorgvergelijker tref je snel en eenvoudig een geschikte verzekering die spoort met je wensen. Kom je er niet uit? Op onze website check je praktische adviezen aangaande de aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, naturapolis, eigen risico. Zie ook meer over Manderveen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in juli 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Mijnsheerenland? De tarieven van de basisverzekeringen schommelen regelmatig, terwijl de dekking gelijk is. Hierdoor kan je al gauw een paar euro besparen. De goedkoopste polis is niet voor iedereen hetzelfde. Het maandelijkse bedrag hangt o.a. af van aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Via onze vergelijker – met handige zoekfuncties – bekijk je supersnel welke polis voor jouw scenario het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot maximaal eind januari 2022. Extra veel voordeel op de verzekeringen? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €885). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als Nationale Nederlanden, Anderzorg, HEMA, Besured is in de regel een naturapolis (budgetpolis). Er is dan vaak sprake van je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-mijnsheerenland


De beste zorgpolis in Mijnsheerenland?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022komt veel kijken. In Nederland kennen we allerlei aanbieders met op hun beurt weer allerlei producten. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Kortenhoef afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Denk aan een polis van United Consumers, Bewuzt, Univé, Zilveren kruis. Verderop tref je nuttige factoren die jou verder op weg helpen. Met deze hulp zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je kiezen uit een natura- of restitutie verzekering. De inhoud van deze basispakketten verschilt eigenlijk niet. Wel schommelen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je complete dekking hebt. Aan de hand van een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua ziekenhuizen/zorginstellingen voor aandoeningen als Cheilognathopalatoschisis of Gegeneraliseerde angststoornis, echter ook Marasmus en Reactive Airways Dysfunction Syndrome. Men spreekt van vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering ben je welkom bij minder zorgverleners. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf betaalt als je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2022 is dat €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €100 (de max is €500). De reden hiervoor is een betaalbare verzekering. Ben je gezond, en kan je een hoog risico veroorloven? Denk er eens rustig over na. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Naast de basisverzekering kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Voorbeelden zijn een extra module voor tandarts, medische hulp buitenland, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen. Gebruik je ook veelvoudig extra aanvullende zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Duik dan even in de materie of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via het bedrijf, de gemeente (Binnenmaas) of juist een opleiding. Je hebt recht op een lagere premie (doorgaans max. 10 procent korting). Doorgaans liggen de prijzen hoger dan normaal. De collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw specifieke zorgvragen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Mijnsheerenland?
Snel aftrappen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Dan is er een verzekeringskantoor in Mijnsheerenland of rondom deze plaats. Handig: het kan nog sneller en simpeler via het internet. Onderstaand lees jij de stappen die je doorloopt.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een natura- of restitutiepakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (75% vergoed tot € 500).
 6. Bepaal de dekking voor fysiotherapie (kies bijv. negen keer).
 7. Kies de dekking betreft lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (een optie is Kiemer ziektekostenverzekering) en stap direct online over.

Wordt alle zorg vergoed in Mijnsheerenland?

Het basispakket dekt een groot deel van de zorgkosten in Mijnsheerenland. Daarmee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijvoorbeeld Medicijnen, Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer. Echter ook Ergotherapie, Wijkverpleging, Dieetadvies, Logopedie. Inventariseer de kleine letters van de actuele polis en ontdek wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en welk eigen risico er geldt. Hieronder lees jij meerdere populaire zorgverleners in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor de meest gangbare klachten. Je dokter heeft veel kennis en doet een basisonderzoek, en verwijst je eventueel door. Gebruik van jouw huisarts in Mijnsheerenland wordt gedekt uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dat is anders bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een opname in een ziekenhuis? De basisverzekering staat hiervoor garant. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Handig: check even of de verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is er geen contract? Het kan zijn dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Mijnsheerenland. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basispolis. Uitzonderingen zijn: jongeren tot 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies in dat geval de aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Mijnsheerenland? Lenzen of brillen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische ingreep of of optische hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Deze modules verschillen enorm: van €75 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basisverzekering betaalt maximaal 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Mijnsheerenland moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met jouw verzekeraar. Er zijn nog een aantal zorginstellingen in de regio Binnenmaas. Denk aan: diëtetiek, podotherapie, ergotherapie, logopedie en haptonomie, psychologische zorg, stoppen met roken, audicien, apotheek. De dekkingen wisselen nogal bij CZ of Univé. Raadpleeg de voorwaarden van jouw polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of ga meteen naar Dekking Borstkanker.

Verzekeringskantoor in Mijnsheerenland

Prefereer jij persoonlijk contact aangaande een zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Mijnsheerenland. In de volksmond: een assurantieadviseur. De deskundige adviseert jou op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De begeleider bespreekt jouw persoonlijke situatie, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Mijnsheerenland