Loading...

Zorgverzekering Midlaren Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf half november tot eind december kan je switchen van zorgverzekering in Midlaren. Bijvoorbeeld naar Menzis, OHRA, VGZ, Achmea, CZ. Ook in 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet zo gek om het huidige contract nog eens door te lezen. Matcht de geldende dekking met jouw wensen. Met medewerking van de innovatieve zorgvergelijker kan men direct, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier zoek je een goede verzekering voor een goede prijs. Kies het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en regel je aanvullende modules als vergoeding bril en contactlenzen of steunzolen. Het overstappen is in een paar minuutjes afgewerkt.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een zorgverzekering op maat is soms moeilijk. Aspecten zoals Tandartsverzekering of Ingezetene zullen je aandacht nodig hebben. Je kunt bijna overal wel terecht, van ZorgDirect of PMA tot o.a. FBTO en United Consumers. Hoe stap ik over naar een goedkope polis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Mede door een zorgvergelijker achterhaal je direct en gemakkelijk een goede verzekering die spoort met alle wensen. Hulp nodig? Op deze pagina tref je nuttige gegevens over de collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, eigen risico, basisverzekering, naturapolis. Zie ook meer over Maasland zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Midlaren? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen verschillen regelmatig, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Hierdoor kun je al veel besparen. Wat de voordeligste verzekering is verschilt per persoon. Het maandelijkse bedrag wordt bepaald door soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Middels de zorgvergelijker – met bruikbare filters – bekijk jij snel welke partij voor jou het meest voordelig is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Lagere prijzen regelen op je polis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Let wel: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld HEMA, Besured, Anderzorg, Nationale Nederlanden is in de regel een budgetpolis of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-midlaren


Meest gekozen zorgpolis in Midlaren?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. We onderscheiden veel verschillende maatschappijen met op hun beurt weer allerlei producten. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – denk aan overstappen en zorgpolis Koningsbosch afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Wellicht een verzekering van Bewuzt, Interpolis, Univé, United Consumers. Hieronder lees je meer over belangrijke variabelen die even jouw aandacht nodig hebben. Aan de hand van deze info zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutie- of naturapolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen identiek. Wel schommelen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. Dankzij een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua zorgverleners en ziekenhuizen voor onder andere Anti-sociale gedragsstoornis of Hyperhidrose, echter ook Peesontsteking en Syndroom van Bloom. Dit is vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kun je terecht bij alleen de aangesloten zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Hoogte eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je uit eigen portomonee betaalt als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is het ER €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €200 (maximaal €500). Je profiteert van een lagere premie. Over gezondheid niet te klagen, en heb je voldoende geld liggen? Dan kun je het overwegen. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

In aanvulling op het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Veel gekozen: een extra module voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, tandarts, fysiotherapie. Intensief gebruiker van unieke zorgbehandelingen? Aanvullende dekking is dan een must. Kijk van tevoren of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, je gemeente (Tynaarlo) of juist een hogeschool / universiteit. Je ontvangt korting op de premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Mogelijk is het niet altijd goedkoper. Deze collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je specifieke zorgwensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Midlaren?
Vandaag profiteren van ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Daarvoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Midlaren of ergens in de buurt. Goed om te weten: het kan nog sneller en eenvoudiger via het internet. Hier bekijk jij de te nemen stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €585).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(100% vergoed tot € 500).
 6. Kies de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (bijvoorbeeld twaalf keer).
 7. Beslis over de gewenste vergoeding aangaande brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(een optie is Delta Lloyd ziektekostenverzekering) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wordt alle zorg vergoed in Midlaren?

De basisverzekering dekt de meeste zorgkosten in Midlaren. Daarmee staat de verzekeraar garant voor o.a. Medisch specialist, Ziekenvervoer, Huisarts, Ziekenhuis maar ook Ergotherapie, Revalidatiezorg, Wijkverpleging, Gehandicaptenzorg. Inventariseer de polisvoorwaarden van jouw actuele modules en zie meteen welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke voorwaarden. Op deze pagina spot je meerdere vaak voorkomende zorginstellingen in de provincie Drenthe.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, doet een basisonderzoek, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Midlaren wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering dekt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Tip: inspecteer of de verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Drenthe. Behoort dat niet tot de opties? Het kan voorkomen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Midlaren. Wordt dit ook vergoed? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: jongeren tot 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies in dat geval de aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Midlaren? Jouw bril en/of lenzen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische noodzaak of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €30 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt maximaal 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. De audicien in Midlaren moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met de verzekeringsmaatschappij. Ook vind je velerlei zorginstellingen in en rondom Tynaarlo. Onder andere: kraamzorg, diëtetiek, podotherapie, ergotherapie of apotheek, plastische chirurgie, psychologische zorg, stoppen met roken, haptonomie. De financiële compensaties wisselen nogal bij AnderZorg of Ohra. Check de afspraken van jouw polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of bekijk meteen meer over Dekking Ziekenbezoek reiskosten.

Verzekeringskantoor in Midlaren

Wil je het liefsteen “echt” gesprek inzake de zorgpolis? Je kan afspraken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Midlaren. In de volksmond: een assurantieadviseur. Hij of zij helpt jou omtrent verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Deze persoon checkt je privé-situatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies levert soms wel meer dan €250 op. Je kunt afspreken op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • De zorgexpert.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Midlaren