Loading...

Zorgverzekering Middenmeer Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Aan het einde van het jaar kan je switchen van zorgverzekering in Middenmeer. Dit kan o.a. naar Achmea, CZ, FBTO, VGZ, OHRA. In 2022 is de basisdekking aangepast. Het is niet zo gek om jouw huidige polis er nog eens bij te pakken. Klopt jouw bestaande zorgverzekering met wat jij belangrijk vindt? Met behulp van de nuttige zorgvergelijker kan iedereen vlug en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan zoek jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Beslis over eigen risico, ga voor restitutie en natura, en selecteer eventueel aanvullende zekerheden zoals bijvoorbeeld chiropractie / alternatieve geneeswijzen. Overstappen van polis is echt zo gedaan.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Snel overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een zorgverzekering op maat is soms niet makkelijk. Aspecten zoals Woonlandpakket of Collectiviteitskorting komen veelvuldig voorbij. En er zijn tientallen polissen, van ZorgDirect of inTwente tot Interpolis en UMC Zorgverzekering. Hoe ontdek ik een geschikte verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Door gebruik te maken van een zorgvergelijker vind je direct en eenvoudig een voordelige verzekering die matcht met jouw zorgbehoefte. Meer info? Op zorgverzekeringcentrum.nl vind jij praktische details met betrekking tot de naturapolis, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, restitutiepolis. Lees ook alles over Maashees zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in juli 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Middenmeer? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen variëren enorm, terwijl de dekking gelijk is. Daardoor kan je al gauw een paar euro besparen. De voordeligste polis kan per persoon verschillen. De vergoeding komt tot stand door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Door de zorgvergelijker – inclusief handige filters – tref jij binnen 1 minuut welke organisatie voor jou het meest voordelig is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot januari 2022. Lagere prijzen regelen op je polis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €585). Let wel: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Nationale Nederlanden, Anderzorg, Besured, Promovendum is in veel gevallen een budgetpolis (naturapolis). Minpunt hiervan is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-middenmeer


Meest gekozen zorgpolis in Middenmeer?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. Je hebt keuze uit enorm veel maatschappijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – wellicht overstappen en zorgpolis Kommerzijl afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Bijvoorbeeld die van Zilveren kruis, Univé, Interpolis, Bewuzt. Op deze pagina ontdek je betekenisvolle factoren die jou verder op weg helpen. Aan de hand van deze info zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je kiezen uit een restitutie- of natura verzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen identiek. Wel verschillen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je terecht kunt. Via een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua ziekenhuizen/zorginstellingen voor bijvoorbeeld Ziekte van Addison of Fluorosis, en tevens voor bijv. Mysofobie en Verkoudheid. Bekend als vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kan je naar alleen de gecontracteerde ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf bijdraagt als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2022 is het ER €385. Sommigen kiezen een vrijwillig hoger eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €100 (maximaal €500). Jouw “win” is een aantrekkelijk tarief. Over gezondheid niet te klagen, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is dit nog niet zo gek. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Denk aan een extra dekking voor tandarts, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen. Gebruik je ook veelvoudig een bepaald type zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Neem dan goed door of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via jouw zaak, de gemeente (Hollands Kroon) of via een hogeschool / universiteit. Je ontvangt een lagere premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Mogelijk betaal je juist meer voor de polis. Sommige collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je unieke behoeftes voor zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Middenmeer?
Direct aanvangen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Daarvoor bezoek je een verzekeringskantoor in Middenmeer of omgeving. Handig: dit gaat nog een stuk vlotter en simpeler via internet. Op deze pagina spot je de te nemen stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Wil je een restitutie- of naturaverzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(100% vergoed tot € 250).
 6. Neem een besluit over fysiotherapie behandelingen (onder andere twaalf per jaar).
 7. Beslis over de uitbetalingen t.a.v. lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(denk aan bijv. CZdirect ziektekostenverzekering) en stap direct online over.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Middenmeer?

De basisverzekering staat garant voor allerlei zorgkosten in Middenmeer. Daarmee ben je standaard verzekerd voor zaken als Medicijnen, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Medisch specialist. Maar denk ook aan Wijkverpleging, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg. Bekijk de algemene voorwaarden van jouw actuele polis en zie meteen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en met welke eigen risico. Hierna tref je meerdere gangbare zorgverleners in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts wanneer je ergens mee zit. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, doet een basisonderzoek, en kan je verwijzen naar een expert. Een afspraak bij je huisarts in Middenmeer wordt gedekt uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? Het basispakket betaalt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Tip: trek even na of jouw verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Holland. Behoort dat niet tot de opties? Het komt regelmatig voor dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Middenmeer. Wat wordt er betaald? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit de basispolis. Uitzonderingen zijn: kinderen tot en met 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Ga dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Middenmeer? Lenzen of brillen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische reden of speciale hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €40 per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering dekt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. De audicien in Middenmeer zal wel een contract moeten hebben met je verzekeraar. Er zijn nog allerlei zorginstanties in de buurt van Hollands Kroon. Zoals podotherapie, kraamzorg, logopedie, ergotherapie of psychologische zorg, plastische chirurgie, stoppen met roken, audicien, apotheek. De financiële compensaties lopen sterk uiteen bij De Goudse of Pro Life. Check de dekking van jouw polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of navigeer rechtstreeks naar Dekking Beweegprogramma.

Verzekeringskantoor in Middenmeer

Houd jij van een persoonlijke afspraak t.a.v. je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een verzekeringsmaatschappij in Middenmeer. Ook bekend als een assurantieadviseur. Hij of zij helpt jou op het gebied van pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Deze persoon controleert jouw omstandigheden, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak levert soms wel meer dan €250 op. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Middenmeer