Loading...

Zorgverzekering Middenbeemster Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf 12 november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Middenbeemster. Populaire keuzes zijn OHRA, Achmea, CZ, VGZ, Menzis. Ook in 2022 is de basisdekking aangepast. Het loont dus om het huidige contract goed door te nemen. Past de huidige polis nog met jouw situatie? Met behulp van deze slimme zorgvergelijker mag ook jij vandaag nog, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan zoek jij de beste dekking voor de laagste prijs! Selecteer je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en regel je aanvullende polissen zoals o.a. alternatieve geneesmiddelen plus alternatieve geneeswijzen. Overstappen van polis is binnen 5 minuten afgehandeld.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Hulp bij overstappen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een goede zorgverzekering is tamelijk moeilijk. Feiten zoals Eerstelijnszorg en Aanvullende verzekering vliegen je om de oren. Er zijn nogal wat aanbieders, van Zorg en Zekerheid of Pro Life tot aan Interpolis en Zekur. Hoe vind ik een goedkope verzekeraar? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Dankzij onze zorgvergelijker tref je rap en gemakkelijk een betrouwbare verzekering die spoort met jouw wensen. Is het lastig? Hier spot jij handige adviezen over de eigen risico, naturapolis, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, aanvullende verzekering. Of klik meteen verder naar Maasdijk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Middenbeemster? De kosten van de basisverzekeringen wisselen nogal, terwijl de inhoud hetzelfde is. Hierdoor zijn grote besparingen mogelijk. Wat de scherpste premie is, kan per persoon verschillen. De premie wordt bepaald door het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Via de vergelijk module – en de speciale filters – tref je supersnel welke organisatie de laagste premie vraagt. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot en met eind januari 2022. Nog meer besparen op de verzekeringen? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €685). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Besured, HEMA, Anderzorg, Promovendum is in de regel een budgetpolis of naturapolis. Het nadeel is dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-middenbeemster


Betrouwbare zorgpolis in Middenbeemster?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet jij een aantal stappen volgen. Er zijn talloze partijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Kollumerzwaag afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Bijvoorbeeld die van United Consumers, Bewuzt, Zilveren kruis, Univé. Hieronder tref je nuttige aspecten die even jouw aandacht nodig hebben. Via deze tips kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutie- of natura verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel wisselen de zorgadressen waar je terecht kunt. Met een restitutiepolis kies je zelf je zorgaanbieders voor o.a. Alogie of Hondsdolheid, maar ook Peritonsillair abces en Witte vloed. Dit is vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kan je naar een stuk minder zorgverleners. Restitutie is duurder dan natura.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je uit eigen portomonee betaalt op het moment dat je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dat €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €100 (de max is €500). Het pluspunt is een goedkope polis. Ben je gezond, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het misschien wat voor jou. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Afgezien van de basisverzekering kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Denk aan een extra dekking voor medische hulp buitenland, brillen en lenzen, tandarts, fysiotherapie. Intensief gebruiker van een bepaald type zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via de baas, de gemeente (Beemster) of juist een hogeschool / universiteit. Jouw “win” is een voordelige premie (korting van 5-10%). Soms hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je wensenlijstje voor de zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Middenbeemster?
Snel starten met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Daarvoor kan je naar een verzekeringskantoor in Middenbeemster of rondom deze plaats. Let op: dat kan natuurlijk ook direct en duidelijker via internet. Onderstaand spot jij de te nemen stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een restitutie- of naturaverzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (onder andere 18 keer p/jaar).
 7. Neem besluit over de dekking voor lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (een optie is CZ ziektekostenverzekering) en stap direct online over.

Welke kosten worden er vergoed in Middenbeemster?

Jouw basisverzekering staat garant voor een groot deel van de zorgkosten in Middenbeemster. Hiermee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijv. Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Huisarts, Bloedonderzoek en Ergotherapie, Revalidatiezorg, Wijkverpleging, Logopedie. Check de polisvoorwaarden van je actuele modules om te achterhalen wat de verzekeraar betaalt, en met welke eigen risico. Op onze website check je enkele gebruikelijke zorgverleners in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen bij de meeste soorten klachten. De dokter probeert iets te doen, doet een basisonderzoek, en neemt contact op met een ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Middenbeemster wordt gedekt uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dat is anders bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Te maken met een opname in een ziekenhuis? Een basisverzekering betaalt dit. Wel betaal je eigen risico. Handig: inventariseer of jouw verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Holland. Is dit niet mogelijk? Het kan voorkomen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Middenbeemster. Moet ik zelf betalen? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen t/m 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Ga dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Middenbeemster? De kosten voor brillen en lenzen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische indicatie of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €65 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis betaalt maximaal 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. De audicien in Middenbeemster moet wel een contract hebben met je verzekering. Buiten dit onderscheiden we nog allerlei zorginstanties in de regio Beemster. Bijvoorbeeld: podotherapie, logopedie, ergotherapie, diëtetiek of ook psychologische zorg, audicien, stoppen met roken, apotheek, haptonomie. De vergoedingen vertonen grote verschillen bij C4Me en Promovendum. Raadpleeg de voorwaarden van je verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of lees direct alles over Dekking Bevolkingsonderzoek darmkanker.

Verzekeringskantoor in Middenbeemster

Geef jij de voorkeur aan face to face contact ten aanzien van jouw zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Middenbeemster. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Hij of zij helpt jou t.a.v. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De specialist bespreekt de stand van zaken, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek levert soms wel meer dan €250 op. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak ook bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Middenbeemster