Loading...

Zorgverzekering Middelie Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf halverwege november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Middelie. Veel gekozen partijen zijn Achmea, OHRA, Menzis, CZ, FBTO. In 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is niet onverstandig om jouw lopende verzekering er nog eens bij te pakken. Past de bestaande polis met jouw wensen. Via de praktische zorgvergelijker kun jij rap en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Zo zoek je een polis die past bij jouw wensen en budget. Beslis over eigen risico, ga voor restitutie en natura, en selecteer eventueel aanvullende polissen als bijv. dieetadvies + opticien. Overstappen van aanbieder is binnen 5 minuten gedaan.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Probleemloos overstappen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een zorgverzekering die bij jou past is redelijk complex. Begrippen als Zorgpremie of Gecontracteerde zorg vliegen je om de oren. Er zijn nogal wat aanbieders, van ZorgDirect of Kiemer tot bijvoorbeeld Interpolis en UMC Zorgverzekering. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een geschikte verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Met behulp van deze zorgvergelijker bekijk je snel en eenvoudig een goedkope verzekering die in lijn is met alle zorgwensen. Hulp nodig? Op onze website tref jij bruikbare info over de collectieve zorgverzekering, naturapolis, eigen risico, restitutiepolis, aanvullende verzekering. Bekijk ook meer info over Maasbree zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Middelie? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen fluctueren sterk, terwijl de dekking gelijk is. Door een prijsvergelijking kan je al gauw een paar euro besparen. De laagste premie is afhankelijk van veel factoren. De hoogte van de premie kent z’n oorsprong in eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. D.m.v. onze vergelijker – en de speciale filters – bekijk jij gelijk welke assuradeur voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Overstappen kan van 12 november 2022tot eind januari 2023. Meer voordeel behalen op de verzekeringen? Verhoog je eigen risico (bijv. €885). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld HEMA, Besured, Promovendum, Anderzorg betreft vaak een natura- of budgetpolis. Het nadeel is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-middelie


De beste zorgpolis in Middelie?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Je kunt terecht bij allerlei verzekeraars die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijv. overstappen en zorgpolis Kollum afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Bijvoorbeeld die van United Consumers, Bewuzt, Univé, Zilveren kruis. Op deze pagina tref je veel besproken variabelen die extra belangrijk zijn. Via deze info kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutiepolis en een naturapolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel verschillen de zorgverleners waar je heen kunt. Aan de hand van een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorgaanbieders voor o.a. Carotisstenose of Hersenschudding, echter ook Nieuwvorming en Rugpijn. Bekend als vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kun je terecht bij circa 90% van de zorgaanbieders. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf betaalt wanneer je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 is dit €385. Sommigen kiezen het vrijwillige eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (niet meer dan €500). De reden hiervoor is een aantrekkelijke prijs. Voel jij je vitaal, en heb je wat spaargeld liggen? Neem het eens in overweging. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Voorbeelden zijn een extra module voor alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, brillen en lenzen, tandarts. Maak je veelvuldig gebruik van specialistische zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Duik dan even in de materie of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via je job, een gemeente (Zeevang) of via een hogeschool / universiteit. Jouw “win” is dan korting op jouw zorgverzekering (korting van 5-10%). In de praktijk betaal je juist meer voor de polis. Sommige collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je unieke behoeftes voor zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Middelie?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Hiervoor kan je naar een verzekeringskantoor in Middelie of in deze buurt. Echter, je doet dit veel rapper en gemakkelijker via internet. Op deze pagina check je de te nemen stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 250).
 6. Bepaal de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn 36 per jaar).
 7. Beslis over de dekking aangaande lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijvoorbeeld Bewuzt ziektekostenverzekering) en de overstap is online snel rond.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Middelie?

De basisverzekering betaalt allerlei zorgkosten in Middelie. Hiermee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor zaken als Bloedonderzoek, Medisch specialist, Huisarts, Medicijnen en tevens Ergotherapie, Logopedie, Revalidatiezorg, Dieetadvies. Bekijk de voorwaarden van jouw huidige polis en zie meteen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Scroll verder, daar check je een aantal algemene zorgaanbieders in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor de meest gangbare klachten. De dokter probeert iets te doen, doet een basisonderzoek, en kan je verwijzen naar een expert. Jouw bezoek aan de huisarts in Middelie wordt gedekt uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit speelt wel in het geval van urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een verblijft in ziekenhuizen? Je basisverzekering zal hiervoor zorgen. Wel betaal je eigen risico. Let op: loop na of jouw assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Holland. Is dit niet mogelijk? Het kan voorkomen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Middelie. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basispolis. Uitzondering op de regel: mensen onder de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies in dat geval individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Middelie? De kosten voor brillen en lenzen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische indicatie of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €75 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering keert 75% uit van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Middelie is dan wel genoodzaakt een contract met de verzekeringsmaatschappij. Er zijn nog allerlei soorten zorg in en rondom Zeevang. Bijvoorbeeld: kraamzorg, podotherapie, logopedie, ergotherapie of ook audicien, stoppen met roken, plastische chirurgie, haptonomie, psychologische zorg. De financiële compensaties wisselen nogal bij CZ of UMC Zorgverzekering. Check de kleine lettertjes van je verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of lees direct alles over Dekking Beugel.

Verzekeringskantoor in Middelie

Heb jij het liefst 1 op 1 contact aangaande een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Middelie. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De specialist geeft advies inzake verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De deskundige bekijkt je privé-situatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel €200 per jaar opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Middelie