Loading...

Zorgverzekering Middelburg Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar moet een zorgverzekering hebben. Aan het einde van het jaar kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Middelburg. Populaire keuzes zijn VGZ, CZ, Achmea, FBTO, Menzis. In 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet zo gek om jouw huidige polis er nog eens bij te pakken. Klopt jouw geldende polis met jouw wensen. Met behulp van deze nuttige zorgvergelijker kan jij vandaag nog, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Zo zoek jij een goede verzekering voor een goede prijs. Selecteer je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als bijv. mantelzorg en alternatieve zorg. De overstap is binnen mum van tijd afgewerkt.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstappen zonder gedoe
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is vaak niet makkelijk. Feiten zoals Tandartsverzekering en Acceptatieplicht komen veelvuldig voorbij. Ze staan allemaal voor je klaar, van De Amersfoortse of Menzis tot o.a. DSW en Zilveren Kruis. Hoe stap ik over naar een geschikte verzekeringspolis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Door gebruik te maken van een zorgvergelijker vind je vlug en makkelijk een voordelige verzekering die matcht met de behoeften. Is het lastig? Op deze website bekijk jij makkelijke informatie aangaande de eigen risico, restitutiepolis, naturapolis, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering. Je kunt hier ook terecht voor Maasbommel zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Middelburg? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen schommelen vaak, terwijl de dekking gelijk is. Daardoor kun je al veel besparen. Wat de voordeligste verzekering is verschilt per persoon. De kostprijs komt tot stand door type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Door ons vergelijk script – met uitgebreide functies – check jij gelijk welke verzekeraar voor jou het meest voordelig is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot maximaal eind januari 2022. Wil je extra besparen op je polis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €885). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Promovendum, Nationale Nederlanden, Anderzorg, HEMA is in veel gevallen een naturapolis (budgetpolis). Je hebt te maken met minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-middelburg


Meest gekozen zorgpolis in Middelburg?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. Er zijn talloze aanbieders die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – wellicht overstappen en zorgpolis Kolham afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Wellicht een verzekering van Bewuzt, Zilveren kruis, Univé, Interpolis. Verderop vind je enkele factoren die extra belangrijk zijn. Via deze tips zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutie- of natura verzekering. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel verschillen de zorgadressen waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutieverzekering kies je zelf je zorgverleners voor o.a. Darmpoliep of Grijze staar, maar ook Organisch psychosyndroom en Transfobie. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kan je naar een stuk minder zorgverleners en ziekenhuizen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Eigen risico kiezen

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf bijdraagt als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 ligt dit op €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €200 (max €500, €885 totaal). Jouw “win” is een betaalbare verzekering. Voel jij je vitaal, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan kun je het overwegen. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Denk aan een extra module voor tandarts, brillen en lenzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Gebruik je ook veelvoudig unieke zorgbehandelingen? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Duik dan even in de materie of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, jouw gemeente (Middelburg) of wellicht een opleiding. Je hebt recht op dan korting op jouw zorgverzekering (vaak ligt de korting rond de 10%). Soms ben je helemaal niet goedkoper uit. Veel collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Middelburg?
Snel beginnen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In dit geval kan je naar een verzekeringskantoor in Middelburg of in een omliggende plaats. Tip: dat kan natuurlijk ook direct en duidelijker via internet. Op deze pagina lees je een bruikbaar stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (100% vergoed tot € 250).
 6. Bepaal de module behandelingen voor fysiotherapie (o.a. 36 keer).
 7. Kies de uitbetalingen t.a.v. lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijv. Avéro Achmea ziektekostenverzekering) en regel je overstap via internet.

Wordt alle zorg vergoed in Middelburg?

De basispolis betaalt allerlei zorgkosten in Middelburg. Zo ben je standaard verzekerd voor bijv. Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Medisch specialist, Ziekenvervoer en Gehandicaptenzorg, Dieetadvies, Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg. Inventariseer de kleine letters van de huidige modules om te zien welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke condities dit geldt. Hierna lees jij meerdere veel voorkomende zorgverleners in de provincie Zeeland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, trekt een conclusie, en verwijst je eventueel door. Een afspraak bij je huisarts in Middelburg wordt vergoed uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dat is anders bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een ziekenhuisopname? Je basisverzekering betaalt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Let op: loop na of je assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Zeeland. Behoort dat niet tot de opties? Het kan voorkomen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Middelburg. Wordt dit gedekt? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via de basisverzekering. Dat gaat niet op voor kinderen tot en met 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Ga dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Middelburg? Jouw bril en/of lenzen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medisch belang of speciale hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €55 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Middelburg moet een contract hebben afgesloten met je verzekering. Tevens zijn er allerlei verschillende types zorg in de regio Middelburg. Neem nou ergotherapie, diëtetiek, podotherapie, kraamzorg en ook haptonomie, apotheek, stoppen met roken, audicien, plastische chirurgie. De vergoedingen kunnen sterk afwijken bij HEMA en Univé. Bekijk de dekking van jouw polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of bekijk meteen meer over Dekking Bekkenfysiotherapie.

Verzekeringskantoor in Middelburg

Prefereer jij een “echt” gesprek aangaande de zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Middelburg. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon geeft advies omtrent verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De adviseur inventariseert je (gezinssituatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult levert soms wel meer dan €250 op. Soms kan dit bij hen op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Middelburg