Loading...

Zorgverzekering Middelaar Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf halverwege november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Middelaar. Bijvoorbeeld naar OHRA, Menzis, VGZ, FBTO, Achmea. In 2020 verandert er weer het een en ander. Het is slim om het huidige contract nog eens door te lezen. Matcht de bestaande verzekering met jouw omstandigheden? Met medewerking van deze praktische zorgvergelijker mag ook jij gelijk, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Zo selecteer je een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies aanvullende modules als epilatie / geneesmiddelen. Overstappen van verzekeraar is binnen mum van tijd gepiept.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Probleemloos overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2020

Overstappen naar een passende zorgverzekering is soms frustrerend. Zaken als Ketenzorg + Overstappen zal je moeten overwegen. En er zijn tientallen polissen, van Avéro Achmea of OZF tot aan De Friesland en Zilveren Kruis. Hoe ontdek ik een aantrekkelijke verzekering? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Door gebruik te maken van de zorgvergelijker achterhaal je vlug en gemakkelijk een goede verzekering die spoort met je zorgwensen. Is het lastig? Op onze website vind je praktische details over de eigen risico, naturapolis, restitutiepolis, aanvullende verzekering, basisverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Maartensdijk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in oktober 2020 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Middelaar? De prijzen van de basisverzekeringen fluctueren vaak, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Om die reden zijn grote besparingen mogelijk. De goedkoopste polis is niet voor iedereen hetzelfde. Het maandelijkse bedrag hangt o.a. af van eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Via de polisvergelijker – met handige zoekfuncties – bekijk je snel welke partij voor jou het meest voordelig is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2019 tot uiterlijk 31 januari 2020. Lagere prijzen regelen op je verzekering? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €785). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Anderzorg, HEMA, Besured, Promovendum is in de regel een budgetpolis (naturapolis). Het nadeel is beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-middelaar


Betrouwbare zorgpolis in Middelaar?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2020 moet jij een aantal stappen volgen. Er zijn talloze partijen met op hun beurt weer allerlei producten. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ‘t minst betaalt – wellicht overstappen en zorgpolis Kolderwolde afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2020 met een complete polis die veel kosten dekt. Dat kan zijn een polis van Interpolis, Univé, Bewuzt, Zilveren kruis. Hieronder bekijk je nuttige begrippen die extra belangrijk zijn. Met behulp van deze info kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering zijn er 2 opties: een naturapolis en een restitutiepolis. De dekking van de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel variëren de zorgverleners waar je terecht kunt. D.m.v. een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorginstellingen voor aandoeningen als Colitis ulcerosa of Extra-articulaire aandoening, maar ook Pneumoconiose en Zwarte Dood. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kun je terecht bij circa 90% van de ziekenhuizen/zorginstellingen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je zelf moet betalen zodra je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2020 is dat €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig hoger eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €400 (maximaal €500). Jouw “win” is een betaalbare verzekering. Over gezondheid niet te klagen, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan kun je het overwegen. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Denk aan een extra polis voor alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, tandarts, fysiotherapie. Maak je veel gebruik van meer dan de standaard zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Neem dan goed door of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, een gemeente (Mook en Middelaar) of mogelijk een vereniging. Jouw “win” is dan korting op jouw zorgverzekering (korting van 5-10%). In de regel betaal je juist meer voor de polis. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je unieke behoeftes voor zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Middelaar?
Snel profiteren van ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In dit geval bezoek je een verzekeringskantoor in Middelaar of omgeving. Tip: dat kan natuurlijk ook direct en duidelijker op internet. Hier spot jij de te nemen stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2020 te zoeken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €1000).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (o.a. zes stuks per jaar).
 7. Selecteer de uitbetalingen m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (dat kan zijn AnderZorg ziektekostenverzekering) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Middelaar?

Jouw basisverzekering vergoedt allerlei zorgkosten in Middelaar. Zodoende ben je standaard verzekerd voor bijv. Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Medisch specialist, Medicijnen. Maar denk ook aan Dieetadvies, Verloskundige zorg, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg. Controleer de polisvoorwaarden van je huidige modules en ontdek wat precies vergoed wordt, en met welke eigen risico. Hierna bekijk je een paar gangbare zorgaanbieders in de provincie Limburg.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt indien je last hebt van klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, doet een basisonderzoek, en kan je verwijzen naar een expert. Een consult bij de huisarts in Middelaar wordt gedekt uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Uitzonderingen zijn een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een verblijft in ziekenhuizen? De basisverzekering vergoedt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: inspecteer of jouw verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Limburg. Behoort dat niet tot de opties? Je kunt in de situatie terecht komen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Middelaar. Wordt dit gedekt? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor jongeren tot 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Selecteer dan een aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Middelaar? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Enige uitzondering is een medische ingreep of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €50 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. De audicien in Middelaar moet een contract hebben afgesloten met jouw assuradeur. Buiten dit onderscheiden we nog meerdere verschillende types zorg in de buurt van Mook en Middelaar. Denk aan: ergotherapie, logopedie, kraamzorg, podotherapie en audicien, stoppen met roken, haptonomie, apotheek, plastische chirurgie. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij C4Me of ZieZo. Bestudeer de condities van jouw verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of ga meteen naar Dekking Behandelplan.

Verzekeringskantoor in Middelaar

Houd jij van 1 op 1 contact met betrekking tot jouw zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Middelaar. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon adviseert jou m.b.t. pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De adviseur bekijkt je (gezinssituatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel €200 per jaar opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Middelaar