Loading...

Zorgverzekering Meliskerke Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander moet een zorgverzekering hebben. Vanaf 12 november kan je overstappen van zorgverzekering in Meliskerke. Populaire keuzes zijn VGZ, Achmea, FBTO, OHRA, Menzis. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het is slim om het huidige contract goed door te nemen. Klopt jouw huidige zorgverzekering nog met jouw situatie? Geholpen door de praktische zorgvergelijker kun je rap en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zo vind je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Bepaal je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies aanvullende modules als oefentherapie of osteopathie. De overstap is binnen 2 minuten afgehandeld.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstappen zonder gedoe
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een passende zorgverzekering is best frustrerend. Feiten zoals Restitutiepolis + Basisverzekering vliegen je om de oren. Je kunt bijna overal wel terecht, van Bewuzt of Menzis tot o.a. De Goudse en United Consumers. Hoe vind ik een aantrekkelijke polis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Aan de hand van onze zorgvergelijker bekijk je snel en moeiteloos een goedkope verzekering die matcht met alle zorgwensen. Kom je er niet uit? Op zorgverzekeringcentrum.nl lees je bruikbare info ten aanzien van aanvullende verzekering, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, eigen risico, naturapolis. Zie ook meer over Lutjegast zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Meliskerke? De tarieven van de basisverzekeringen schommelen sterk, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Door een prijsvergelijking kan de polis al snel wat goedkoper. Wat nu de laagste premie is, is afhankelijk van veel factoren. De vergoeding komt tot stand door hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Aan de hand van de zorgvergelijker – inclusief handige filters – zoek je binnen enkele minuten welke verzekeraar voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot eind januari 2023. Nog meer besparen op de verzekeringen? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €485). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld HEMA, Anderzorg, Besured, Promovendum is vaak een naturapolis (budgetpolis). Je hebt te maken met beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-meliskerke


Populaire zorgpolis in Meliskerke?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. In Nederland kennen we allerlei maatschappijen met op hun beurt weer allerlei producten. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Kloetinge afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Het kan gaan om een polis van Univé, Zilveren kruis, United Consumers, Bewuzt. Hierna bekijk je nuttige onderdelen die even jouw aandacht nodig hebben. Dankzij deze hulp zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutie- of natura verzekering. De dekking van de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel fluctueren zaken als ziekenhuizen waar je 100% vergoed krijgt. Met een restitutiepolis kies je zelf je zorginstellingen voor problemen zoals Achillespeesbreuk of Dwarslesie, en tevens voor bijv. Kortademigheid en Spaanse griep. Bekend als vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kan je naar alleen de gecontracteerde zorgverleners. Restitutie is duurder dan natura.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf “meebetaalt” wanneer je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2023 is dat €385. Sommigen kiezen een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €500 (max €500). Je profiteert van een betaalbare polis. Heb je niet vaak wat, en kan je een hoog risico veroorloven? Neem het eens in overweging. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

In aanvulling op de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Denk aan een extra polis voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Maak je veel gebruik van specialistische zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is van je werkgever, jouw gemeente (Veere) of via een hogeschool / universiteit. Je ontvangt een mooie korting op de polis (korting van 5-10%). Mogelijk betaal je juist meer voor de polis. De collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw individuele wensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Meliskerke?
Nu starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In dit geval is er een verzekeringskantoor in Meliskerke of rondom deze plaats. Goed om te weten: dat kan natuurlijk ook direct en gemakkelijker d.m.v. internet. Hier bekijk jij onze handige stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een restitutie- of naturaverzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (€ 1000 of meer vergoed).
 6. Kies fysiotherapie behandelingen (bijvoorbeeld zes per jaar).
 7. Selecteer een vergoeding voor brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijvoorbeeld Stad Holland ziektekosten) en het overstappen online is zo geregeld.

Wordt alle zorg vergoed in Meliskerke?

De basisverzekering vergoedt veel voorkomende zorgkosten in Meliskerke. Zo staat de verzekeraar garant voor o.a. Medicijnen, Huisarts, Ziekenhuis, Ziekenvervoer en tevens Wijkverpleging, Dieetadvies, Revalidatiezorg, Ergotherapie. Bekijk de voorwaarden van jouw actuele dekking en ontdek wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke condities dit geldt. Hieronder lees jij een paar algemene zorgverleners in de provincie Zeeland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt een diagnose, en kan je verwijzen naar een expert. Het bezoek aan de huisarts in Meliskerke wordt vergoed uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een behandeling in het ziekenhuis? De basisverzekering zal hiervoor zorgen. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Noemenswaardig: loop na of jouw verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Zeeland. Is dit niet mogelijk? Je kunt in de situatie terecht komen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Meliskerke. Hoe zit het met de dekking? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via de basisverzekering. Dat gaat niet op voor kinderen tot en met 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Selecteer dan unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Meliskerke? Lenzen of brillen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische indicatie of speciale hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €50 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering vergoedt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Meliskerke moet een contract hebben afgesloten met je verzekeraar. Ook vind je meerdere zorginstellingen in de streek Veere. Zoals logopedie, kraamzorg, podotherapie, ergotherapie of stoppen met roken, apotheek, audicien, haptonomie, psychologische zorg. De dekkingen wisselen nogal bij FBTO of UMC Zorgverzekering. Check de kleine lettertjes van je polis om te zien waar je recht op hebt. Of bekijk meteen meer over Dekking Bedbeschermende onderleggers.

Verzekeringskantoor in Meliskerke

Geef jij de voorkeur aan persoonlijk contact met betrekking tot jouw zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Meliskerke. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij helpt jou rondom pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De deskundige kijkt naar jouw persoonlijke situatie, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult levert soms wel meer dan €250 op. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Meliskerke