Loading...

Zorgverzekering Melderslo Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Aan het einde van het jaar mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Melderslo. Bijvoorbeeld naar FBTO, Menzis, VGZ, CZ, OHRA. In 2022 verandert er weer het een en ander. Het is slim om het huidige contract goed te bekijken. Past jouw actuele polis nog met jouw situatie? Met medewerking van een handige zorgvergelijker kun je rap en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan spot je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en regel je aanvullende modules zoals bijvoorbeeld manuele therapie of mindfulness. Overstappen van polis is razendsnel afgehandeld.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Handige overstapservice
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een goede zorgverzekering is redelijk frustrerend. Begrippen als Gemoedsbezwaarden of Zorgverzekeringswet (Zvw) zal je moeten overwegen. Ze staan allemaal voor je klaar, van Besured of inTwente tot bijv. DSW en ZieZo. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een goede verzekeraar? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Door gebruik te maken van deze zorgvergelijker tref je rap en moeiteloos een goedkope verzekering die spoort met je zorgwensen. Hulp nodig? Op zorgverzekeringcentrum.nl tref jij praktische informatie m.b.t. de restitutiepolis, eigen risico, naturapolis, aanvullende verzekering, basisverzekering. Of klik meteen verder naar Lunteren zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Melderslo? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen verschillen vaak, terwijl de inhoud hetzelfde is. Zo kun je eenvoudig besparen. De voordeligste polis kan per aanvraag verschillend zijn. Het tarief wordt bepaald door type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. D.m.v. onze vergelijker – en de speciale filters – spot je binnen 1 minuut welke verzekeringspolis de laagste premie vraagt. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot uiterlijk 31 januari 2022. Extra veel voordeel op jouw premie? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €685). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, Anderzorg, Besured, Promovendum is in veel gevallen een naturapolis (budgetpolis). Er is dan vaak sprake van minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-melderslo


De beste zorgpolis in Melderslo?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt terecht bij allerlei maatschappijen met verschillende polissen. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Klijndijk afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Het kan gaan om een polis van Univé, Bewuzt, Zilveren kruis, United Consumers. Verderop bekijk je cruciale begrippen die even jouw aandacht nodig hebben. Met deze hulp kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering zijn er 2 opties: een naturapolis en een restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen identiek. Wel wisselen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. Via een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor problemen zoals Alport-syndroom of Flashback, echter ook Nierfalen en Teratogeen. Dit heet vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kan je naar enkel de deelnemende ziekenhuizen/zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel wat je uit eigen portomonee betaalt als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dit €385. Je kunt kiezen voor het vrijwillige eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €500 (niet meer dan €500). De reden hiervoor is een lagere premie. Over gezondheid niet te klagen, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het misschien wat voor jou. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Veel gekozen: een extra verzekering voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen. Ben jij overgeleverd aan unieke zorgbehandelingen? Dan loont een aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via jouw zaak, een gemeente (Horst aan de Maas) of juist een onderwijsinstelling. Je ontvangt dan korting op jouw zorgverzekering (denk aan 5 tot 10 procent korting). Doorgaans is het niet altijd goedkoper. Sommige collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je wensenlijstje voor de zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Melderslo?
Direct starten met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In dit geval is er een verzekeringskantoor in Melderslo of in deze buurt. Handig: geen tijd? Dan kan dit ook nu en duidelijker via internet. Onderstaand tref je de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (75% vergoed tot € 500).
 6. Neem een besluit over de dekking voor fysiotherapie (dit kan zijn negen behandelingen).
 7. Beslis over de uitbetalingen t.a.v. lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijv. Promovendum ziektekosten) en de overstap is online snel rond.

Wordt alle zorg vergoed in Melderslo?

Het basispakket staat garant voor veel voorkomende zorgkosten in Melderslo. Daarmee staat de verzekeraar garant voor bijv. Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Medicijnen, Ziekenvervoer en tevens Ergotherapie, Dieetadvies, Wijkverpleging, Revalidatiezorg. Check de condities van jouw huidige modules en zie meteen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke voorwaarden. Hierna check jij enige algemene zorgverleners in de provincie Limburg.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een consult bij de huisarts in Melderslo wordt gedekt uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Bij andere kosten wel, zoals speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een opname in een ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering dekt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Goed om te weten: verifieer of jouw assuradeur een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Limburg. Behoort dat niet tot de opties? Het kan voorkomen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Melderslo. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed uit het basispakket. Uitzondering op de regel: kinderen tot en met 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies in dat geval individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Melderslo? Contactlenzen en brillen worden niet betaald uit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische noodzaak of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €65 per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Melderslo is dan wel genoodzaakt een contract met de verzekeringsmaatschappij. Daarnaast zijn er allerlei zorginstanties in en rondom Horst aan de Maas. Onder andere: logopedie, ergotherapie, diëtetiek, kraamzorg of apotheek, plastische chirurgie, audicien, haptonomie, psychologische zorg. De tegemoetkomingen lopen sterk uiteen bij Kiemer en Stad Holland. Check de kleine lettertjes van de verzekering voor de actuele vergoedingen. Of ga meteen naar Dekking Beademingsapparaat.

Verzekeringskantoor in Melderslo

Prefereer jij face to face contact m.b.t. een zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Melderslo. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De deskundige zoekt alle uit inzake hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Deze persoon kijkt naar je privé-situatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kennis van zaken.
 • Voor al je vragen.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Melderslo