Loading...

Zorgverzekering Megen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Megen. Veel gekozen partijen zijn OHRA, VGZ, Menzis, CZ, FBTO. Ook in 2022 verandert er weer het een en ander. Het loont dus om de verzekering van dit jaar goed door te nemen. Matcht deze huidige dekking bij jouw situatie? Met behulp van deze praktische zorgvergelijker kan iedereen vandaag nog, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende zoek je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Bepaal je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies optioneel voor aanvullende dekkingen zoals bijvoorbeeld EHBO-advies / geneesmiddelen. De overstap is in een paar minuutjes geregeld.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstappen zonder gedoe
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een zorgverzekering op maat is soms niet eenvoudig. Zaken als Collectieve verzekeringen + Internet zorgverzekering zullen je aandacht nodig hebben. Ze staan allemaal voor je klaar, van Zorg en Zekerheid of Pro Life tot o.a. Ditzo en United Consumers. Hoe vind ik een voordelige polis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Geholpen door een zorgvergelijker bekijk je direct en makkelijk een aantrekkelijke verzekering die aansluit op je individuele wensen. Meer info? Op zorgverzekeringcentrum.nl vind jij bruikbare adviezen m.b.t. de collectieve zorgverzekering, eigen risico, restitutiepolis, naturapolis, aanvullende verzekering. Lees ook alles over Luddeweer zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Megen? De kosten van de basisverzekeringen fluctueren enorm, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Hierdoor kan de polis al snel wat goedkoper. Wat de voordeligste verzekering is kan per persoon verschillen. De hoogte van de premie komt tot stand door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Aan de hand van ons vergelijk script – met uitgebreide functies – bekijk je binnen enkele minuten welke polis voor jou het meest voordelig is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot maximaal eind januari 2022. Extra veel voordeel op je verzekering? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €685). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als Nationale Nederlanden, Promovendum, Besured, HEMA is in de regel een natura- of budgetpolis. Een negatief aspects hiervan is: minder flexibiliteit.

zorgverzekering-megen


Populaire zorgpolis in Megen?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt kiezen uit meerdere assuradeurs met verschillende polissen. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – denk aan overstappen en zorgpolis Klazienaveen afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Wellicht een verzekering van Interpolis, United Consumers, Univé, Bewuzt. Op deze pagina ontdek je een aantal aspecten die even jouw aandacht nodig hebben. Dankzij deze hulp zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is overal hetzelfde. Wel schommelen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je terecht kunt. Met een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorgaanbieders voor onder andere Aardbeientong of Genitaal retractiesyndroom, maar ook Münchhausen by proxy en Vestibulitis nasalis. Dit heet vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering ben je welkom bij enkel de deelnemende zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je uit eigen portomonee betaalt als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2022 ligt dit op €385. Je kunt gaan voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €100 (max €500, €885 totaal). Je profiteert van een betaalbare verzekering. Ben je gezond, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan kun je het overwegen. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekking kiezen

In aanvulling op de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Voorbeelden zijn een extra dekking voor fysiotherapie, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, tandarts. Maak je veel gebruik van specialistische zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via het bedrijf, je gemeente (Oss) of soms een opleiding. Jouw “win” is een voordelige premie (korting van 5-10%). Doorgaans hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Deze collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je specifieke zorgwensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Megen?
Nu aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In deze situatie is er een verzekeringskantoor in Megen of omgeving. Goed om te weten: dit gaat nog een stuk vlotter en eenvoudiger via het internet. Op deze pagina vind jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 750).
 6. Kies het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (o.a. negen behandelingen).
 7. Beslis over de uitbetalingen betreft brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijvoorbeeld PNOZorg ziektekosten) en regel je overstap via internet.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Megen?

Jouw basispakket dekt de meeste zorgkosten in Megen. Zodoende ben je standaard verzekerd voor onder andere Medisch specialist, Ziekenvervoer, Medicijnen, Ziekenhuis. Echter ook Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg, Ergotherapie. Inventariseer de polisvoorwaarden van de actuele dekking en ontdek wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Scroll verder, daar tref jij enkele vaak voorkomende zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor allerlei klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, trekt een conclusie, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Megen wordt gedekt uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een intensieve ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering staat hiervoor garant. Wel betaal je eigen risico. Noemenswaardig: verifieer of de verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dit niet mogelijk? Het kan voorkomen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Megen. Wordt dit gedekt? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit het basispakket. Uitzonderingen zijn: mensen onder de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Megen? Contactlenzen en brillen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Dit is echter anders bij een medische indicatie of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €30 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket keert 75% uit van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Megen moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met je verzekeraar. Tevens zijn er allerlei soorten zorg in de regio Oss. Denk aan: kraamzorg, podotherapie, ergotherapie, diëtetiek maar ook audicien, stoppen met roken, plastische chirurgie, psychologische zorg, haptonomie. De dekkingen kunnen sterk afwijken bij C4Me of United Consumers. Check de voorwaarden van jouw polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of ga meteen naar Dekking Bariatrische chirurgie.

Verzekeringskantoor in Megen

Houd jij van 1 op 1 contact rondom de zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Megen. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De specialist zoekt alle uit m.b.t. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Deze persoon checkt jouw persoonlijke situatie, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek scheelt je zo enkele tientjes per maand. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • De zorgexpert.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Megen