Loading...

Zorgverzekering Megchelen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf 12 november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Megchelen. Bijvoorbeeld naar VGZ, Menzis, CZ, FBTO, OHRA. Ook in 2023 verandert er weer het een en ander. Het is niet onverstandig om jouw huidige polis goed door te nemen. Past jouw bestaande verzekering met jouw omstandigheden? Aan de hand van deze praktische zorgvergelijker kan men gelijk, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zo spot je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies eventueel nog voor aanvullende verzekeringen zoals bijvoorbeeld brillen en lenzen + acnetherapie. Het overstappen is binnen mum van tijd afgewerkt.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Handige overstapservice
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een passende zorgverzekering is vaak gecompliceerd. Feiten zoals Vrije artsenkeuze of Inkomensafhankelijke bijdrage komen veelvuldig voorbij. Je kunt bijna overal wel terecht, van De Amersfoortse of PNOZorg tot Ik en VvAA. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een goede polis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Middels een zorgvergelijker bekijk je snel en probleemloos een betrouwbare verzekering die matcht met jouw wensen. Kom je er niet uit? Op deze pagina vind je handige details m.b.t. de eigen risico, basisverzekering, naturapolis, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering. Of klik meteen verder naar Lucaswolde zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Megchelen? De premies van de basisverzekeringen schommelen vaak, terwijl de inhoud hetzelfde is. Door een prijsvergelijking kun je al veel besparen. Wat nu de laagste premie is, is afhankelijk van veel factoren. Het maandelijkse bedrag kent z’n oorsprong in vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Via ons vergelijk script – met bruikbare filters – zoek je gelijk welke verzekeringspolis in jouw geval het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Meer voordeel behalen op je polis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €885). Let wel: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, Anderzorg, Promovendum, HEMA is doorgaans een natura- of budgetpolis. Een negatief aspects hiervan is: minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-megchelen


Veel gekozen zorgpolis in Megchelen?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. Je hebt keuze uit enorm veel aanbieders die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is iets voor mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – denk aan overstappen en zorgpolis Klarenbeek afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Wellicht een verzekering van Bewuzt, Univé, United Consumers, Zilveren kruis. Op deze pagina ontdek je een aantal onderdelen die van belang zijn. Met deze tips kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je kiezen uit een natura- of restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten verschilt niet per verzekeraar. Wel verschillen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je heen kunt. Dankzij een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorginstellingen voor o.a. Atheromatose of Fasciitis plantaris, echter ook Oligohydramnion en Syndroom van Edwards. Dit is vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kun je terecht bij alleen de aangesloten ziekenhuizen/zorginstellingen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf “meebetaalt” op het moment dat je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 bedraagt dit €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €100 (maximaal €500). Je profiteert van een betaalbare polis. Gebruik je weinig zorg, en kan je een hoog risico veroorloven? Neem het eens in overweging. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Behalve het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Denk aan een extra polis voor medische hulp buitenland, tandarts, fysiotherapie, brillen en lenzen. Maak je veel gebruik van een bepaald type zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, gemeente (Oude IJsselstreek) of wellicht een vereniging. Het voordeel is een goedkoper tarief (max 10% op de basisverzekering). In de praktijk betaal je juist meer voor de polis. De collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw wensen m.b.t. zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Megchelen?
Nu starten met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In deze situatie kan je naar een verzekeringskantoor in Megchelen of omgeving. Let op: je doet dit veel rapper en simpeler op internet. Hieronder vind jij onze handige stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een restitutie- of naturaverzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Geef je wens door voor fysiotherapie behandelingen (onder andere 12 stuks per jaar).
 7. Neem besluit over de gewenste vergoeding aangaande brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (een optie is PMA ziektekosten) en regel je overstap via internet.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Megchelen?

Jouw basispakket compenseert een groot deel van de zorgkosten in Megchelen. Hiermee worden kosten gedekt van bijvoorbeeld Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Medicijnen en tevens Ergotherapie, Verloskundige zorg, Logopedie, Dieetadvies. Controleer de polisvoorwaarden van je actuele modules en bekijk welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke condities dit geldt. Op onze website vind jij een paar gangbare zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor allerlei klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, bepaalt wat er aan de hand is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Megchelen wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een behandeling in het ziekenhuis? De basispolis staat hiervoor garant. Je betaalt hier wel eigen risico. Goed om te weten: trek even na of de verzekering een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Gelderland. Is er geen contract? Het kan zijn dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Megchelen. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor mensen onder de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies in dat geval een aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Megchelen? De kosten voor brillen en lenzen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medische ingreep of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wel is er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €50 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Megchelen moet wel een contract hebben met je verzekeraar. Daarnaast zijn er meerdere soorten zorg in de regio Oude IJsselstreek. Bijvoorbeeld: podotherapie, ergotherapie, logopedie, kraamzorg en ook apotheek, psychologische zorg, audicien, haptonomie, stoppen met roken. De vergoedingen vertonen grote verschillen bij De Amersfoortse en PNOZorg. Raadpleeg de voorwaarden van de polis om te zien waar je recht op hebt. Of raadpleeg onze pagina over Dekking Bandagelenzen.

Verzekeringskantoor in Megchelen

Heb jij het liefst een persoonlijke afspraak aangaande je zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een verzekeringsmaatschappij in Megchelen. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon helpt jou omtrent verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De adviseur bespreekt je (gezinssituatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan je flink wat geld opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • Voor al je vragen.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Megchelen