Loading...

Zorgverzekering Meddo Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument moet een zorgverzekering hebben. In november en december kan je overstappen van zorgverzekering in Meddo. Veel gekozen partijen zijn FBTO, VGZ, CZ, OHRA, Achmea. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het is niet zo gek om de verzekering van dit jaar goed door te nemen. Past jouw afgesloten polis met wat jij belangrijk vindt? Geholpen door de handige zorgvergelijker kun jij direct, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Zo vind je een goede verzekering voor een goede prijs. Bepaal je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en regel je aanvullende zekerheden zoals o.a. EHBO-advies plus ergotherapie. De overstap is in een paar minuutjes geregeld.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een passende zorgverzekering is redelijk complex. Feiten zoals AWBZ of Budgetpolis zal je moeten overwegen. Ze ontvangen je graag als klant, van AnderZorg of inTwente tot bijvoorbeeld Delta Lloyd en Zilveren Kruis. Hoe ontdek ik een goede polis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Met behulp van een zorgvergelijker vind je gelijk en gemakkelijk een duidelijke verzekering die klopt met je wensen. Meer info? Op zorgverzekeringcentrum.nl lees jij bruikbare info m.b.t. de collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, eigen risico, basisverzekering, naturapolis. Lees ook alles over Westerhaar-Vriezenveensewijk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Meddo? De tarieven van de basisverzekeringen wisselen doorgaans, terwijl de inhoud hetzelfde is. Om die reden kun je eenvoudig besparen. De voordeligste polis kan per persoon verschillen. De prijs hangt o.a. af van eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Aan de hand van ons vergelijk script – en de speciale filters – spot je supersnel welke aanbieder in jouw geval het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot en met eind januari 2023. Wil je extra besparen op de ziektekosten? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €485). Let wel: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, HEMA, Promovendum, Besured is meestal wel een naturapolis (budgetpolis). Er is dan vaak sprake van dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-meddo


Populaire zorgpolis in Meddo?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. Je hebt keuze uit enorm veel assuradeurs met verschillende polissen. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – wellicht overstappen en zorgpolis Vaassen afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Het kan gaan om een polis van Univé, United Consumers, Zilveren kruis, Bewuzt. Op deze site tref je veel besproken onderdelen die jou verder op weg helpen. Met deze hulp wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering zijn er 2 opties: een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel wisselen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgaanbieders voor onder andere Afasie of Harttamponade, maar ook Neurovasculair Compressie Syndroom en Raynaud-fenomeen. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kan je naar minder zorgverleners en ziekenhuizen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je zelf moet betalen zodra je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 bedraagt dit €385. Je kunt kiezen voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €300 (de max is €500). Je profiteert van een betaalbare premie. Heb je niet vaak wat, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Overweeg het gerust. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekking kiezen

Afgezien van de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Opties: een extra module voor medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, fysiotherapie. Ben jij overgeleverd aan unieke zorgbehandelingen? Dan loont een aanvullende dekking. Neem dan goed door of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via de baas, jouw gemeente (Winterswijk) of juist een vereniging. Je ontvangt korting op de premie (max 10% op de basisverzekering). Mogelijk liggen de prijzen hoger dan normaal. De collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je specifieke zorgwensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Meddo?
Nu aanvangen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In dit geval maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Meddo of rondom deze plaats. Handig: dat kan natuurlijk ook direct en eenvoudiger op internet. Hieronder vind je onze handige stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Selecteer het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (dit kan zijn twaalf keer).
 7. Beslis over de uitbetalingen m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (denk aan bijv. National Academic ziektekosten) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke kosten worden er vergoed in Meddo?

Jouw basisverzekering dekt veel zorgkosten in Meddo. Op die manier staat de verzekeraar garant voor bijvoorbeeld Bloedonderzoek, Huisarts, Ziekenhuis, Medisch specialist. Echter ook Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg, Wijkverpleging. Controleer de kleine letters van de actuele verzekeraar om te zien wat precies vergoed wordt, en of je ook eigen risico moet betalen. Hieronder bekijk je enige populaire zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt vast wat er loos is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een consult bij de huisarts in Meddo wordt vergoed uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Te maken met een opname in een ziekenhuis? Je basisverzekering staat hiervoor garant. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Handig: inspecteer of je verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Gelderland. Is er geen contract? Het kan zijn dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Meddo. Wat betaalt mijn verzekeraar? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit het basispakket. Altijd wel voor: kinderen tot en met 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Selecteer dan speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Meddo? De kosten voor brillen en lenzen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische indicatie of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van een paar tientjes per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt maximaal 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Meddo moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met je verzekering. Er zijn nog vele soorten zorg in de gemeente Winterswijk. Onder andere: logopedie, kraamzorg, podotherapie, diëtetiek en ook plastische chirurgie, audicien, stoppen met roken, psychologische zorg, apotheek. De vergoedingen wisselen nogal bij C4Me of Stad Holland. Raadpleeg de condities van jouw polis om te zien waar je recht op hebt. Of lees direct alles over Zorgpolis Schedelfoto.

Verzekeringskantoor in Meddo

Wil je het liefst1 op 1 contact m.b.t. jouw zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Meddo. Ook bekend als een assurantieadviseur. De specialist helpt jou inzake pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De begeleider kijkt naar je (gezinssituatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek scheelt je zo enkele tientjes per maand. Het kan op het verzekeringskantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Meddo