Loading...

Zorgverzekering Maurik Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf november kan je switchen van zorgverzekering in Maurik. Populaire keuzes zijn Achmea, OHRA, VGZ, CZ, Menzis. Ook in 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het loont dus om de huidige verzekering goed door te nemen. Matcht deze huidige zorgverzekering met jouw omstandigheden? Aan de hand van deze snelle zorgvergelijker kan je rap en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende vind jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Bepaal je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en regel je aanvullende verzekeringen zoals o.a. geneesmiddelen en huidtherapie. Overstappen van aanbieder is binnen mum van tijd geregeld.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een zorgverzekering op maat is best moeilijk. Zaken als Vrijwillig eigen risico of Zvw zijn voor velen onmisbaar. Er zijn talloos veel assuranten, van C4Me of OZF tot bijvoorbeeld CZdirect en United Consumers. Hoe achterhaal ik een betaalbare aanbieder? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Dankzij onze zorgvergelijker vind je rap en moeiteloos een duidelijke verzekering die spoort met jouw zorgbehoefte. Is het lastig? Op onze website lees jij bruikbare informatie met betrekking tot de naturapolis, eigen risico, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, basisverzekering. Of klik meteen verder naar Loon op Zand zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Maurik? De prijzen van de basisverzekeringen variëren regelmatig, terwijl de inhoud hetzelfde is. Zo kan je al gauw een paar euro besparen. Wat de scherpste premie is, is niet voor iedereen hetzelfde. Het tarief hangt af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Door de polisvergelijker – inclusief handige filters – bekijk jij supersnel welke assuradeur in jouw geval het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op de ziektekosten? Verhoog je eigen risico (bijv. €585). Let op: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Promovendum, Nationale Nederlanden, Anderzorg, Besured is meestal wel een budget- of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-maurik


Betrouwbare zorgpolis in Maurik?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. We onderscheiden veel verschillende aanbieders die weer verschillende verzekeringen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – denk aan overstappen en zorgpolis Kerkwerve afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Bijvoorbeeld die van Bewuzt, Univé, Zilveren kruis, Interpolis. Verderop tref je belangrijke factoren waar je zeker op moet letten. Via deze tips wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutie verzekering. De dekking van de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel wisselen de zorgverleners waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorgverleners en ziekenhuizen voor problemen zoals Clusterhoofdpijn of Dissociatie, echter ook Pica en Wijnvlek. Dit is vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering ben je welkom bij alleen de aangesloten zorgverleners en ziekenhuizen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf bijdraagt als je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is dit €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €100 (de max is €500). Jouw “win” is lagere maandlasten. Heb je niet vaak wat, en heb je voldoende geld liggen? Denk er eens rustig over na. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Denk aan een extra polis voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, tandarts. Gebruik je ook veelvoudig specialistische zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Zoek zeker goed uit of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: van je werkgever, een gemeente (Buren) of mogelijk een vereniging. Je krijgt een goedkoper tarief (doorgaans max. 10 procent korting). In de praktijk is het helemaal niet gunstig. Veel collectieve pakketten matchen niet standaard met je unieke behoeftes voor zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Maurik?
Gelijk profiteren van ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Hiervoor is er een verzekeringskantoor in Maurik of in een omliggende plaats. Let op: dit gaat nog een stuk vlotter en eenvoudiger d.m.v. internet. Hierna tref jij de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 750).
 6. Bepaal het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (bijvoorbeeld zes behandelingen).
 7. Beslis over de dekking betreft lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (denk aan bijv. De Goudse ziektekosten) en regel je overstap via internet.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Maurik?

De basisverzekering dekt allerlei zorgkosten in Maurik. Daarmee ben je standaard verzekerd voor bijv. Medisch specialist, Ziekenvervoer, Medicijnen, Bloedonderzoek. Echter ook Ergotherapie, Dieetadvies, Revalidatiezorg, Wijkverpleging. Lees de algemene voorwaarden van jouw huidige verzekering en controleer wat precies vergoed wordt, en met welke eigen risico. Scroll verder, daar tref je enkele veel voorkomende zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt vast wat er loos is, en kan je verwijzen naar een expert. Het bezoek aan de huisarts in Maurik wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een verblijft in ziekenhuizen? Een basisverzekering zal hiervoor zorgen. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Noemenswaardig: inspecteer of jouw verzekering een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Gelderland. Is dat niet het geval? Het is mogelijk dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Maurik. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: kinderen tot en met 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Maurik? Jouw bril en/of lenzen worden niet betaald uit het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medisch belang of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €50 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis keert 75% uit van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Maurik moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met de partij waar jij verzekerd bent. Daarnaast zijn er meerdere zorginstanties in de regio Buren. Bijvoorbeeld: logopedie, diëtetiek, kraamzorg, podotherapie of psychologische zorg, haptonomie, audicien, plastische chirurgie, stoppen met roken. De financiële compensaties kunnen sterk afwijken bij FBTO of OZF. Bestudeer de kleine lettertjes van jouw verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of lees direct alles over Dekking Apotheek.

Verzekeringskantoor in Maurik

Wil je het liefstpersoonlijk contact met betrekking tot de zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor de verzekeringsmaatschappij in Maurik. Ook bekend als een assurantieadviseur. Hij of zij geeft advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De specialist kijkt naar jouw omstandigheden, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan je flink wat geld opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • De zorgexpert.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Maurik