Loading...

Zorgverzekering Mastenbroek Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument moet een zorgverzekering hebben. Ieder jaar kan je switchen van zorgverzekering in Mastenbroek. Denk bijvoorbeeld aan OHRA, VGZ, CZ, FBTO, Achmea. Ook in 2023 is de basisdekking aangepast. Het is geen gek idee om jouw lopende verzekering goed te bekijken. Klopt de bestaande dekking bij jouw situatie? Aan de hand van een slimme zorgvergelijker kan men nu, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Zo selecteer je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies eventueel nog voor aanvullende modules zoals o.a. homeopathie + zwangerschap en geboorte. De overstap is binnen mum van tijd gepiept.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Probleemloos overstappen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een passende zorgverzekering is redelijk gecompliceerd. Zaken als Collectiviteitskorting en Verzekeringsplicht zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn talloos veel assuranten, van De Amersfoortse of Kiemer tot De Friesland en ZieZo. Hoe achterhaal ik een goede polis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Via een zorgvergelijker detecteer je gelijk en moeiteloos een aantrekkelijke verzekering die aansluit op je zorgbehoefte. Is het lastig? Hier spot jij makkelijke details met betrekking tot de aanvullende verzekering, eigen risico, basisverzekering, restitutiepolis, naturapolis. Lees ook alles over Loo zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Mastenbroek? De premies van de basisverzekeringen wisselen sterk, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Door een prijsvergelijking zijn grote besparingen mogelijk. Wat nu de laagste premie is, kan per aanvraag verschillend zijn. De premie hangt af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. D.m.v. de polisvergelijker – met bruikbare filters – bekijk je snel welke verzekeringspolis voor jouw scenario het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2022tot eind januari 2023. Meer voordeel behalen op jouw zorgpolis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €585). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Anderzorg, HEMA, Nationale Nederlanden, Promovendum is vaak een naturapolis (budgetpolis). Je hebt te maken met beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-mastenbroek


Populaire zorgpolis in Mastenbroek?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Je kunt terecht bij allerlei verzekeraars die weer verschillende verzekeringen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – denk aan overstappen en zorgpolis Kerkenveld afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Bijvoorbeeld die van Zilveren kruis, Univé, United Consumers, Interpolis. Op deze pagina lees je meer over cruciale begrippen waar je zeker op moet letten. Via deze tips kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een natura- of restitutiepolis. De dekking van de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel fluctueren de zorgverleners waar je heen kunt. Met een restitutiepolis kun je naar alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor problemen zoals Carotisstenose of Ewing-sarcoom, maar ook Ophthalmia neonatorum en Speekselsteen. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kan je naar een stuk minder ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf “meebetaalt” wanneer je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 bedraagt dit €385. Sommigen kiezen een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €300 (de max is €500). Jouw “win” is een aantrekkelijk tarief. Ben je gezond, en beschik je over voldoende spaargeld? Neem het eens in overweging. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Afgezien van het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Voorbeelden zijn een extra aanvulling voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen. Gebruik je ook veelvoudig meer dan de standaard zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Laat je dan altijd voorlichten of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, je gemeente (Kampen) of mogelijk een vereniging. Het voordeel is dan korting op jouw zorgverzekering (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de praktijk betaal je juist meer voor de polis. De collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je unieke behoeftes voor zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Mastenbroek?
Nu beginnen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Hiervoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Mastenbroek of rondom deze plaats. Let op: je doet dit veel rapper en duidelijker via internet. Hierna vind jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Kies de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (kies bijv. 36 per jaar).
 7. Beslis over de uitbetalingen voor brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijv. FBTO ziektekosten) en de overstap is online snel rond.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Mastenbroek?

Het basispakket staat garant voor de meeste zorgkosten in Mastenbroek. Hiermee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van zaken als Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Huisarts, Medicijnen en Dieetadvies, Revalidatiezorg, Ergotherapie, Geestelijke gezondheidszorg. Inventariseer de polisvoorwaarden van de actuele modules en ontdek wat precies vergoed wordt, en onder welke condities dit geldt. Op deze pagina check je enkele populaire zorginstellingen in de provincie Overijssel.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts wanneer je ergens mee zit. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, doet een basisonderzoek, en kan je verwijzen naar een expert. Een consult bij de huisarts in Mastenbroek wordt gedekt uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit speelt wel in het geval van bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een ziekenhuisopname? Je basisverzekering staat hiervoor garant. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Advies: verifieer of jouw assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Overijssel. Is dit niet mogelijk? Je kunt in de situatie terecht komen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Mastenbroek. Wat wordt er betaald? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt vanuit de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor jongeren tot 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Ga dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Mastenbroek? De kosten voor brillen en lenzen worden niet gedekt uit het basispakket. Enige uitzondering is een medisch belang of speciale hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €25 per jaar tot €500 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? Het basispakket betaalt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in Mastenbroek moet wel een contract hebben met je verzekeraar. Tevens zijn er allerlei zorginstanties in de buurt van Kampen. Bijvoorbeeld: ergotherapie, diëtetiek, podotherapie, kraamzorg of ook psychologische zorg, apotheek, haptonomie, audicien, plastische chirurgie. De financiële compensaties wisselen nogal bij Menzis of OZF. Controleer de dekking van je polis voor de actuele vergoedingen. Of raadpleeg onze pagina over Dekking Antidepressiva.

Verzekeringskantoor in Mastenbroek

Geef jij de voorkeur aan een “echt” gesprek met betrekking tot de zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij in Mastenbroek. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Deze persoon zoekt alle uit inzake pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De deskundige bespreekt de stand van zaken, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult scheelt je zo enkele tientjes per maand. Het kan op het verzekeringskantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Mastenbroek