Loading...

Zorgverzekering Marwijksoord Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger moet verplicht een zorgverzekering hebben. In november en december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Marwijksoord. Denk bijvoorbeeld aan VGZ, FBTO, Achmea, CZ, Menzis. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het is niet onverstandig om jouw lopende verzekering goed door te nemen. Past jouw bestaande verzekering met wat jij belangrijk vindt? Met behulp van deze snelle zorgvergelijker kan men vlug en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor spot jij de beste dekking voor de laagste prijs! Kies het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies eventueel nog voor aanvullende polissen zoals o.a. homeopathie en kraamzorg. De overstap is binnen 5 minuten gepiept.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Zonder kosten overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een zorgverzekering op maat is soms ingewikkeld. Feiten zoals CAK of Keuzevrijheid vliegen je om de oren. En er zijn tientallen polissen, van De Amersfoortse of inTwente tot De Friesland en United Consumers. Hoe vind ik een goede verzekering? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Via onze zorgvergelijker achterhaal je vlug en eenvoudig een voordelige verzekering die past bij alle wensen. Problemen? Op onze website tref je bruikbare specificaties over de naturapolis, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, eigen risico, basisverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Longerhouw zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Marwijksoord? De tarieven van de basisverzekeringen fluctueren doorgaans, terwijl de dekking gelijk is. Zo kan de polis al snel wat goedkoper. Welke verzekering het goedkoopste is verschilt per persoon. Het maandelijkse bedrag komt tot stand door hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Aan de hand van de vergelijk module – met bruikbare filters – bekijk jij gelijk welke verzekeraar voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot januari 2023. Lagere prijzen regelen op jouw zorgpolis? Verhoog je eigen risico (bijv. €785). Let wel: een goedkope zorgverzekering van partijen als Besured, Anderzorg, HEMA, Promovendum betreft vaak een naturapolis (budgetpolis). Er is dan vaak sprake van je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-marwijksoord


Veel gekozen zorgpolis in Marwijksoord?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. In Nederland kennen we allerlei aanbieders die weer verschillende verzekeringen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – denk aan overstappen en zorgpolis Kerkdriel afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Dat kan zijn een polis van Univé, Bewuzt, United Consumers, Interpolis. Hierna vind je een aantal variabelen waar je zeker op moet letten. Dankzij deze tips kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutie- of natura verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel fluctueren zaken als ziekenhuizen waar je terecht kunt. D.m.v. een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorginstellingen voor o.a. Botbreuk of Incubatieperiode, echter ook Persistant Sexual Arousal Syndroom en Whiplash. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kan je naar alleen de gecontracteerde zorgverleners en ziekenhuizen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Hoogte eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf “meebetaalt” wanneer je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2023 is het ER €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €400 (niet meer dan €500). Jouw “win” is een betaalbare polis. Over gezondheid niet te klagen, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekering kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Voorbeelden zijn een extra module voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, tandarts, medische hulp buitenland. Intensief gebruiker van meer dan de standaard zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via het bedrijf, jouw gemeente (Aa en Hunze) of mogelijk een school. Je krijgt korting op de premie (korting van 5-10%). Mogelijk ben je helemaal niet goedkoper uit. Veel collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw wensen m.b.t. zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Marwijksoord?
Gelijk beginnen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in Marwijksoord of ergens in de buurt. Goed om te weten: dat kan natuurlijk ook direct en eenvoudiger via het internet. Op deze pagina lees jij een handig stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 100% vergoed tot €1000).
 6. Kies de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (o.a. twaalf keer p/jaar).
 7. Bepaal de uitkering t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijvoorbeeld DSW ziektekosten) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Marwijksoord?

Jouw basispolis betaalt allerlei zorgkosten in Marwijksoord. Zo ben je standaard verzekerd voor o.a. Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Medicijnen, Huisarts. Maar denk ook aan Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg, Revalidatiezorg, Logopedie. Bekijk de kleine letters van de huidige verzekering om te zien wat precies vergoed wordt, en onder welke condities dit geldt. Op onze website spot jij een paar erkende zorgaanbieders in de provincie Drenthe.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, trekt een conclusie, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Marwijksoord wordt vergoed uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit geldt echter wel bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een ziekenhuisopname? De basispolis dekt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Handig: loop na of je verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Drenthe. Is dit niet mogelijk? Het komt regelmatig voor dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Marwijksoord. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit het basispakket. Uitzonderingen zijn: mensen onder de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Ga dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Marwijksoord? Jouw bril en/of lenzen worden niet gedekt uit de basispolis. Dit is echter anders bij een medische ingreep of uitzonderlijke hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €50 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis betaalt maximaal 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Marwijksoord is dan wel genoodzaakt een contract met de partij waar jij verzekerd bent. Ook vind je allerlei zorginstellingen in de streek Aa en Hunze. Zoals ergotherapie, podotherapie, logopedie, kraamzorg en stoppen met roken, apotheek, plastische chirurgie, audicien, haptonomie. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij CZdirect of Promovendum. Bestudeer de voorwaarden van je verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of lees direct alles over Dekking Anticonceptiestaafje.

Verzekeringskantoor in Marwijksoord

Prefereer jij een persoonlijke afspraak met betrekking tot een zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor de verzekeringsmaatschappij in Marwijksoord. In de volksmond: een assurantieadviseur. De deskundige zoekt alle uit rondom verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De specialist bespreekt de stand van zaken, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Het kan op het verzekeringskantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kennis van zaken.
 • Voor al je vragen.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Marwijksoord