Loading...

Zorgverzekering Mariaparochie Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. In november en december kan je overstappen van zorgverzekering in Mariaparochie. Dit kan o.a. naar CZ, Achmea, OHRA, VGZ, Menzis. In 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is niet onverstandig om de huidige verzekering goed te bekijken. Past jouw actuele dekking met wat jij belangrijk vindt? Aan de hand van onze snelle zorgvergelijker kan men nu, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende selecteer jij de beste dekking voor de laagste prijs! Selecteer je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende verzekeringen zoals bijvoorbeeld zwangerschap en geboorte of anticonceptie. De overstap is razendsnel geregeld.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Zonder kosten overstappen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een zorgverzekering op maat is nogal niet eenvoudig. Termen als Zvw en Collectieve verzekeringen zijn voor velen onmisbaar. En er zijn tientallen polissen, van Avéro Achmea of OZF tot Ditzo en VvAA. Hoe vind ik een geschikte verzekeraar? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Via onze zorgvergelijker bekijk je rap en eenvoudig een duidelijke verzekering die aansluit op de wensen. Kom je er niet uit? Op zorgverzekeringcentrum.nl check jij makkelijke specificaties over de aanvullende verzekering, naturapolis, basisverzekering, restitutiepolis, eigen risico. Zie ook meer over Lisse zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Mariaparochie? De prijzen van de basisverzekeringen schommelen enorm, terwijl je overal basisdekking hebt. Zo kun je eenvoudig besparen. Welke verzekering het goedkoopste is kan per aanvraag verschillend zijn. De prijs kent z’n oorsprong in eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Middels ons vergelijk script – met bruikbare filters – bekijk je direct welke organisatie voor jouw scenario het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot en met eind januari 2022. Nog meer besparen op jouw premie? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Promovendum, Besured, Anderzorg, Nationale Nederlanden is in veel gevallen een budgetpolis of naturapolis. Het nadeel is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-mariaparochie


De beste zorgpolis in Mariaparochie?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. Er zijn talloze partijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis past bij mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Kapel Avezaath afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Het kan gaan om een polis van Univé, United Consumers, Interpolis, Bewuzt. Op deze pagina tref je veel besproken aspecten die jou verder op weg helpen. Met deze tips zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten is overal hetzelfde. Wel wisselen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. Via een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorgverleners voor onder andere Autismespectrum of Gastritis, echter ook Methicilline-resistente Staphylococcus aureus en Ringworm. Dit is vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kun je terecht bij een stuk minder zorgaanbieders. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf “meebetaalt” als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 bedraagt dit €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €400 (de max is €500). Het pluspunt is een betaalbare verzekering. Gebruik je weinig zorg, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is dit nog niet zo gek. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Voorbeelden zijn een extra verzekering voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, medische hulp buitenland, brillen en lenzen. Maak je veel gebruik van extra aanvullende zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Neem dan goed door of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via je job, de gemeente (Tubbergen) of soms een onderwijsinstelling. Je ontvangt een voordelige premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Vaak liggen de prijzen hoger dan normaal. Veel collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw specifieke zorgvragen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Mariaparochie?
Snel aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Dan bezoek je een verzekeringskantoor in Mariaparochie of omgeving. Echter, je doet dit veel rapper en nog effectiever op internet. Hieronder vind jij onze handige stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een restitutie- of naturaverzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (€ 1000 of meer vergoed).
 6. Selecteer de dekking voor fysiotherapie (bijvoorbeeld achttien behandelingen).
 7. Bepaal de dekking aangaande brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (denk aan bijv. Zilveren Kruis zorgpolis) en stap direct online over.

Welke kosten worden er vergoed in Mariaparochie?

De basispolis vergoedt de meeste zorgkosten in Mariaparochie. Daarmee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijv. Medisch specialist, Bloedonderzoek, Huisarts, Ziekenvervoer. Echter ook Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg, Logopedie, Revalidatiezorg. Inventariseer de polisvoorwaarden van jouw actuele verzekering en bekijk welk deel de verzekeraar dekt, en of je ook eigen risico moet betalen. Scroll verder, daar bekijk je enkele populaire zorgaanbieders in de provincie Overijssel.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter probeert iets te doen, bepaalt wat er aan de hand is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Mariaparochie wordt betaald vanuit de basispakketten. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een ziekenhuisopname? Het basispakket betaalt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Tip: verifieer of de verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Overijssel. Wordt dat een lastig verhaal? Het is mogelijk dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Mariaparochie. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed uit de basispolis. Altijd wel voor: mensen onder de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies in dat geval unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Mariaparochie? Je kosten bij een bril of lenzen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medisch belang of of optische hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €30 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket vergoedt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Mariaparochie moet wel een contract hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Daarnaast zijn er velerlei soorten zorg in de gemeente Tubbergen. Zoals logopedie, ergotherapie, kraamzorg, diëtetiek en ook audicien, haptonomie, stoppen met roken, plastische chirurgie, psychologische zorg. De vergoedingen wisselen nogal bij FBTO en Stad Holland. Check de voorwaarden van de polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of lees direct alles over Dekking Allergeenvrije schoenen.

Verzekeringskantoor in Mariaparochie

Prefereer jij een persoonlijke afspraak rondom je zorgpolis? Je kan afspraken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Mariaparochie. Ook bekend als een assurantieadviseur. Deze persoon helpt jou omtrent pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De specialist controleert jouw persoonlijke situatie, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject levert soms wel meer dan €250 op. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Mariaparochie