Loading...

Zorgverzekering Margraten Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger moet een zorgverzekering hebben. Rond november tot en met december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Margraten. Veel gekozen partijen zijn FBTO, Achmea, OHRA, CZ, Menzis. Ook in 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is slim om de huidige verzekering er nog eens bij te pakken. Matcht deze huidige polis met jouw omstandigheden? Via de praktische zorgvergelijker kun jij vandaag nog, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor spot je een polis die past bij jouw wensen en budget. Bepaal je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies aanvullende modules als tand plus alternatieve geneesmiddelen. De overstap is binnen 2 minuten afgehandeld.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Gratis overstapservice
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een geschikte zorgverzekering is soms niet eenvoudig. Aspecten zoals Medische selectie en Acceptatieplicht zal je moeten overwegen. En er zijn tientallen polissen, van Avéro Achmea of inTwente tot bijvoorbeeld HEMA en VGZ. Hoe achterhaal ik een professionele aanbieder? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Aan de hand van onze zorgvergelijker detecteer je snel en probleemloos een voordelige verzekering die past bij de zorgbehoefte. Meer info? Op onze website spot je praktische informatie aangaande de collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, restitutiepolis, eigen risico, basisverzekering. Of klik meteen verder naar Linschoten zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Margraten? De prijzen van de basisverzekeringen schommelen nogal, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Zo kan je al gauw een paar euro besparen. De laagste premie is afhankelijk van veel factoren. Het maandelijkse bedrag hangt o.a. af van vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Met ons vergelijk script – met handige zoekfuncties – tref jij gelijk welke verzekeraar in jouw geval het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot uiterlijk 31 januari 2022. Extra veel voordeel op je polis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €785). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Nationale Nederlanden, Anderzorg, HEMA, Besured betreft vaak een natura- of budgetpolis. Een negatief aspects hiervan is: beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-margraten


Populaire zorgpolis in Margraten?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt kiezen uit meerdere aanbieders met verschillende polissen. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – wellicht overstappen en zorgpolis Kamperland afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Wellicht een verzekering van Interpolis, United Consumers, Bewuzt, Univé. Op deze site tref je belangrijke factoren die even jouw aandacht nodig hebben. Via deze informatie wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering heb je de keuze uit een restitutiepolis en een naturapolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel fluctueren de zorgverleners waar je heen kunt. Aan de hand van een restitutiepolis kies je zelf je zorgaanbieders voor aandoeningen als Cortexnecrose of Dysmorfie, maar ook Meningeoom en Zonnesteek. Bekend als vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kun je terecht bij een stuk minder zorginstellingen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je uit eigen portomonee betaalt op het moment dat je jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 is dit €385. Optioneel is het vrijwillige eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €100 (max €500, €885 totaal). Het pluspunt is een betaalbare premie. Ben je gezond, en beschik je over voldoende spaargeld? Denk er eens rustig over na. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Naast het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Veel gekozen: een extra aanvulling voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, brillen en lenzen, medische hulp buitenland. Ben jij overgeleverd aan unieke zorgbehandelingen? Aanvullende dekking is dan een must. Neem dan goed door of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via het bedrijf, de gemeente (Eijsden-Margraten) of juist een vereniging. Je hebt recht op een mooie korting op de polis (korting van 5-10%). Mogelijk liggen de prijzen hoger dan normaal. Deze collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw specifieke zorgvragen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Margraten?
Gelijk aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In dit geval kan je naar een verzekeringskantoor in Margraten of in een omliggende plaats. Handig: je doet dit veel rapper en eenvoudiger via internet. Onderstaand lees je een handig stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor natura- of restitutiepolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Geef je wens door voor fysiotherapie behandelingen (kies bijv. 9 keer).
 7. Beslis over de uitkering betreft lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (denk aan bijv. VvAA zorgpolis) en de overstap is online snel rond.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Margraten?

Jouw basisverzekering vergoedt veel zorgkosten in Margraten. Zodoende staat de verzekeraar garant voor zaken als Ziekenvervoer, Medicijnen, Huisarts, Bloedonderzoek. Echter ook Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging, Logopedie. Check de algemene voorwaarden van je huidige verzekering en ontdek wat precies vergoed wordt, en welk eigen risico er geldt. Op onze website vind jij enige populaire zorginstellingen in de provincie Limburg.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Margraten is standaard gedekt in je basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een opname in een ziekenhuis? Het basispakket zal hiervoor zorgen. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Tip: inventariseer of de verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Limburg. Is dat niet het geval? Het komt regelmatig voor dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Margraten. Moet ik zelf betalen? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen tot en met 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Selecteer dan speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Margraten? Contactlenzen en brillen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische indicatie of speciale hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €70 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basisverzekering vergoedt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Margraten is dan wel genoodzaakt een contract met je verzekering. Daarnaast zijn er allerlei zorgbedrijven in de regio Eijsden-Margraten. Bijvoorbeeld: ergotherapie, diëtetiek, podotherapie, kraamzorg en ook haptonomie, audicien, psychologische zorg, stoppen met roken, apotheek. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij De Amersfoortse en Promovendum. Bestudeer de condities van je verzekering voor de actuele vergoedingen. Of ga meteen naar Dekking AED-cursus.

Verzekeringskantoor in Margraten

Houd jij van een “echt” gesprek m.b.t. je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met de verzekeringsmaatschappij in Margraten. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De specialist adviseert jou rondom pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De deskundige bespreekt je privé-situatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit kan bij de expert op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Margraten