Loading...

Zorgverzekering Made Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf 12 november kan je overstappen van zorgverzekering in Made. Bijvoorbeeld naar OHRA, CZ, FBTO, Menzis, VGZ. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is dus slim om de verzekering van dit jaar er nog eens bij te pakken. Klopt de bestaande zorgverzekering met jouw behoeften? Via onze nuttige zorgvergelijker kan jij vandaag nog, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Dan spot je de beste dekking voor de laagste prijs! Bepaal je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en regel je aanvullende polissen zoals huidbehandelingen plus huidbehandelingen. Het overstappen is binnen mum van tijd gedaan.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een passende zorgverzekering is best moeilijk. Termen als Eerstelijnszorg en Wlz zal je moeten overwegen. Er zijn talloos veel assuranten, van ZorgDirect of PNOZorg tot aan Interpolis en Salland. Hoe achterhaal ik een voordelige verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Via onze zorgvergelijker tref je direct en ongecompliceerd een aantrekkelijke verzekering die matcht met je zorgwensen. Hulp nodig? Hier tref jij bruikbare gegevens ten aanzien van naturapolis, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, aanvullende verzekering, eigen risico. Zie ook meer over Liessel zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Made? De tarieven van de basisverzekeringen verschillen regelmatig, terwijl de dekking gelijk is. Om die reden zijn grote besparingen mogelijk. De goedkoopste polis kan per persoon verschillen. De premie kent z’n oorsprong in vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Via onze vergelijker – met uitgebreide functies – bekijk jij snel welke verzekeringspolis voor jou het meest voordelig is. Overstappen kan van 12 november 2022tot en met eind januari 2023. Extra veel voordeel op de ziektekosten? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €785). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Promovendum, Anderzorg, Nationale Nederlanden, Besured is doorgaans een naturapolis (budgetpolis). Het nadeel is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-made


Populaire zorgpolis in Made?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. We onderscheiden veel verschillende assuradeurs met verschillende polissen. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Jutrijp afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Het kan gaan om een polis van Univé, United Consumers, Zilveren kruis, Bewuzt. Verderop tref je veel besproken aspecten waar je zeker op moet letten. Dankzij deze informatie kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutie- of natura verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel fluctueren de zorgadressen waar je 100% vergoed krijgt. D.m.v. een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgaanbieders voor o.a. Autisme of Geheugenverlies, en tevens voor bijv. Poliomyelitis en Syndroom van Moebius. Dit heet vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij enkel de deelnemende ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht deel wat je uit eigen portomonee betaalt wanneer je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 is dit €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €200 (max €500). Het pluspunt is een aantrekkelijk tarief. Over gezondheid niet te klagen, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Overweeg het gerust. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Afgezien van het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Voorbeelden zijn een extra module voor tandarts, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Ben jij overgeleverd aan specialistische zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: van je werkgever, gemeente (Drimmelen) of wellicht een vereniging. Het voordeel is een mooie korting op de polis (doorgaans max. 10 procent korting). Mogelijk is het niet altijd goedkoper. Deze collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw wensen m.b.t. zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Made?
Vandaag profiteren van ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In dit geval maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Made of omgeving. Maar geen tijd? Dan kan dit ook nu en simpeler via het internet. Onderstaand bekijk je onze handige stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Wil je een restitutie- of naturaverzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(100% vergoed tot € 500).
 6. Kies fysiotherapie behandelingen (dit kan zijn 18 per jaar).
 7. Selecteer de gewenste vergoeding voor lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijvoorbeeld PNOZorg zorgpolis) en regel je overstap via internet.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Made?

De basispolis vergoedt veel zorgkosten in Made. Zo worden kosten gedekt van bijvoorbeeld Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Medicijnen, Huisarts. Echter ook Logopedie, Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg. Inventariseer de kleine letters van de actuele modules om te zien wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke condities dit geldt. Hieronder lees jij enkele gebruikelijke zorginstellingen in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter probeert iets te doen, stelt een diagnose, en verwijst je eventueel door. Gebruik van jouw huisarts in Made wordt gedekt uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Te maken met een opname in een ziekenhuis? De basisverzekering dekt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Handig: verifieer of de assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Made. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt uit de basisverzekering. Uitzondering op de regel: jeugd tot de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies in dat geval unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Made? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet betaald uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische noodzaak of of optische hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €45 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Made is dan wel genoodzaakt een contract met de partij waar jij verzekerd bent. Er zijn nog vele zorginstellingen in de streek Drimmelen. Zoals logopedie, kraamzorg, ergotherapie, diëtetiek en ook stoppen met roken, audicien, haptonomie, psychologische zorg, plastische chirurgie. De financiële compensaties wisselen nogal bij Menzis of UMC Zorgverzekering. Check de dekking van je verzekeraar om te checken hoeveel je krijgt. Of raadpleeg onze pagina over Dekking Aangepaste stoel.

Verzekeringskantoor in Made

Geef jij de voorkeur aan 1 op 1 contact ten aanzien van jouw zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Made. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Hij of zij adviseert jou rondom verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De deskundige checkt je (gezinssituatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel €200 per jaar opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Made