Loading...

Zorgverzekering Maassluis Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf november kan je overstappen van zorgverzekering in Maassluis. Populaire keuzes zijn Achmea, Menzis, OHRA, FBTO, VGZ. Ook in 2022 verandert er weer het een en ander. Het is niet onverstandig om het huidige contract eens kritisch te bekijken. Klopt jouw huidige polis met jouw wensen. Met behulp van onze praktische zorgvergelijker mag ook jij rap en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende spot jij een goede verzekering voor een goede prijs. Selecteer je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies optioneel voor aanvullende dekkingen zoals huidtherapie of dieetadvies. Overstappen van verzekeraar is binnen mum van tijd afgehandeld.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een geschikte zorgverzekering is nogal moeilijk. Feiten zoals Zorgverzekeringsfonds + Spoedeisende zorg zijn voor velen onmisbaar. Ze ontvangen je graag als klant, van C4Me of Menzis tot o.a. Ik en Zekur. Hoe vind ik een gewoon goede verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Dankzij de zorgvergelijker detecteer je direct en ongecompliceerd een aantrekkelijke verzekering die spoort met jouw zorgbehoefte. Meer info? Op onze website check jij praktische gegevens aangaande de naturapolis, basisverzekering, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, eigen risico. Of klik meteen verder naar Lierop zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Maassluis? De tarieven van de basisverzekeringen fluctueren nogal, terwijl je overal basisdekking hebt. Door een prijsvergelijking zijn grote besparingen mogelijk. De voordeligste polis kan per aanvraag verschillend zijn. Het tarief komt tot stand door eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. D.m.v. onze vergelijker – inclusief handige filters – spot je snel welke aanbieder voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot eind januari 2022. Meer voordeel behalen op je polis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €885). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als HEMA, Nationale Nederlanden, Anderzorg, Besured is doorgaans een budgetpolis (naturapolis). Een negatief aspects hiervan is: minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-maassluis


Populaire zorgpolis in Maassluis?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. Je hebt keuze uit enorm veel assuradeurs met verschillende polissen. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijv. overstappen en zorgpolis Jouswier afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Dat kan zijn een polis van Univé, Interpolis, United Consumers, Zilveren kruis. Hieronder tref je belangrijke onderdelen die extra belangrijk zijn. Met behulp van deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutie- of natura verzekering. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel verschillen zaken als ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. D.m.v. een restitutiepolis kun je naar alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor onder andere Angststoornis of Dumpingsyndroom, maar ook Opisthotonus en Wondinfectie. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis ben je welkom bij alleen de aangesloten zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je zelf moet betalen als je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2022 is dit €385. Een optie is het vrijwillige eigen risico. Sommigen verhogen het met €400 (max €500). De reden hiervoor is een goedkope polis. Over gezondheid niet te klagen, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is het een prima optie. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Naast het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Denk aan een extra module voor brillen en lenzen, fysiotherapie, tandarts, alternatieve geneeswijzen. Intensief gebruiker van unieke zorgbehandelingen? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Kijk van tevoren of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via je job, de gemeente (Maassluis) of mogelijk een hogeschool / universiteit. Het voordeel is dan korting op jouw zorgverzekering (denk aan 5 tot 10 procent korting). Mogelijk ben je helemaal niet goedkoper uit. Sommige collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je specifieke zorgwensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Maassluis?
Vandaag starten met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In dit geval bezoek je een verzekeringskantoor in Maassluis of rondom deze plaats. Goed om te weten: je doet dit veel rapper en nog effectiever d.m.v. internet. Hier tref jij onze handige stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een restitutie- of naturaverzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Geef je wens door voor de module behandelingen voor fysiotherapie (o.a. 36 keer).
 7. Neem besluit over de uitbetalingen aangaande lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (denk aan bijv. ONVZ zorgpolis) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke kosten worden er vergoed in Maassluis?

Het basispakket dekt een groot deel van de zorgkosten in Maassluis. Op die manier hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijvoorbeeld Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Huisarts en tevens Gehandicaptenzorg, Logopedie, Verloskundige zorg, Dieetadvies. Check de condities van je huidige polis om te zien wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op onze website check je een aantal algemene zorgverleners in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt vast wat er loos is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Maassluis wordt betaald vanuit de basispakketten. Je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een ziekenhuisopname? Een basisverzekering vergoedt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Goed om te weten: inspecteer of jouw assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is dat niet het geval? Je kunt in de situatie terecht komen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Maassluis. Moet ik zelf betalen? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt vanuit de basisverzekering. Dat gaat niet op voor jeugd tot de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Selecteer dan de aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Maassluis? De kosten voor brillen en lenzen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische ingreep of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €45 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt maximaal 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. De audicien in Maassluis moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met jouw assuradeur. Ook vind je vele zorginstanties in de gemeente Maassluis. Zoals diëtetiek, podotherapie, ergotherapie, logopedie of ook audicien, stoppen met roken, haptonomie, plastische chirurgie, psychologische zorg. De financiële compensaties zijn erg wisselend bij De Friesland of OZF. Raadpleeg de afspraken van je verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of navigeer rechtstreeks naar Dekking Aan- en uittrekhulpmiddelen.

Verzekeringskantoor in Maassluis

Geef jij de voorkeur aan persoonlijk contact t.a.v. de zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij in Maassluis. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De deskundige geeft advies t.a.v. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Deze persoon bespreekt je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan je flink wat geld opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kennis van zaken.
 • 1 op 1 afspraken.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Maassluis